Εισαι μερακλης και ωραίος! Το κόλπο που κρατας το σπιρτο αναμμένο και ζουλας την πορτοκαλοφλουδα για blowtorch effect φανταζομαι το ξέρεις...
Εχω μπάλες σιλικόνης αλλα μια φορα μου γυρισε το νυχι ανάποδα προσπαθοντας να τις ανοιξω (εχω αυτες http://www.muji.us/store/silicon-ice-ball-maker.html )
...αλλα και να μην τις ειχα...που να προλαβει να λιώσει ο παγος...![]()
Υπάρχει κατακερματισμός στα θέματα και δε ξέρω που να σας τα γράψω
Τα τελευταία χρόνια μαζί με τις κλασικές μου αγάπες (τεκίλα κανείς?) εξερευνώ τον απίθανο κόσμο των Ρούμι
Συζητάμε για ποιότητα ποτών εκεί γύρω στα 50 ευρώ που σε ουίσκι θα τα πλήρωνες από διπλάσια ως δεκαπλάσια τιμή
Τεσπα θα αναφερθώ σε αυτά σε άλλη στιγμή
Αλλά μιας και εδώ είναι ο χώρος του κοκτέιλ
Θα σας προτείνω να αγοράσετε αυτό
http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/blenders/smoothie-makers/sb327-smoothie-maker
![]()
Hands down ότι καλύτερο για κοκτέιλ - smoothies
βάζεις μαζί φρούτα (λ.χ. μανγκο όπως παραπάνω) και πάγο και το ποτάκι σου
και βγάζεις από την τέλεια μαργαρίτα ως το πιο παράξενο κοκτέιλ που μπορεί κανείς να φανταστεί
Νωρίς είναι ακόμα , αγοράστε το πριν μπει το καλοκαίρι να έχετε ολόκληρη τη σεζόν μπροστά σας.
Aυτός από το βίντεο είναι ακόμα πιο μερακλής
Το νεγκρόνι μου αρέσει γιατί σαν cocktail σε φρενάρει, δεν είναι όπως τα δροσερά coctail με φρούτα, τα οποία αν δεν προσέξεις σε 5 λεπτά μπορείς να τα τελειώσεις.
Άσε που με κανά δυο, φτιάχνεις κεφάλι εύκολα!
καλά βρε αυτό βρήκες να πεις....τόση ώρα παιδεύομαι...:award:
Εχεις ενα λινκ? Κοστος? Πραγματικα θα με ενδιεφερε ενα τετοιο μηχανημα! Οσο για Τεκιλα και Ρουμι (και gin γιατι οχι) θα ανοιξω νημα μολις πληρωθω...ελπιζω απο εβδομαδα (δεν εχω τιποτα να ανεβασω φωτο....)
Με την Τεκιλα εχω περιορισμενες γνωσεις, απο τις ελαχιστες που εχω πιει ηταν η Olmeca Anejo, Sierra Anejo, Jose quervo Anejo, Don Julio Anejo και 1800 Anejo, απο τις οποιες μου αρεσε παραπανω η 1800. Έχεις δοκιμάσει την θρυλική Patron? Ειναι τοσο διαφορετικη οπως λενε;
Ρούμια εχω πιει καμποσα και μου άρεσε αρκετά το Ron Zacapa 21 (αυτό με την ψάθα) και το Bacardi 8 Anos ειναι πολυ καλο στα χρήματά του....Μην ασχοληθεις με εκείνα τα μυστηρια που ολοι τρελενονται απο την κλασσικη σειρα Barbados, Trinidad κτλ πολυ χαμος για το τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.