Cocktail Hour

Έχεις δίκιο...χάθηκα για λίγο μέσα στον Αύγουστο παρόλο που είχα internet εκει που έμενα. Τώρα όμως επέστρεψα για τα καλά οπότε όλα καλά.

Μην νομίζεις...στην συγκεκριμένη κατηγορία που είμαι συντονιστής δεν έχει και τόσο δουλειά.....το πραγματικό κουράγιο το δείχνουν τα παλικάρια στην επί παντός που γινεται πανικός από καινουργια ποστς κάθε μέρα....... εκεί είναι που θέλει γερά νεύρα το πράμα.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το αν ο μηλοκλεφτης είναι 100% ελληνικό προϊόν.....ή αν το εμφιαλώνουμε απλά εδώ (δεν το ξεκαθαρίζει στην ετικέτα)

....
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το αν ο μηλοκλεφτης είναι 100% ελληνικό προϊόν.....ή αν το εμφιαλώνουμε απλά εδώ (δεν το ξεκαθαρίζει στην ετικέτα)
Σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω, ούτε κι' εγώ το 'ψαξα!

Αφιερωμένο στον Spageo που είπε οτι έλειπα....και φυσικά στον Mdvq που γουστάρει Gin & Tonic.

Είμαι εδώ με τον Chriskya που εχω να τον δω καιρό και λατρεύει και αυτός τα G&T και ειπαμε να το τερματίσουμε και να μπούμε στον χώρο του High End.....έπεται συνέχεια....

Attachments

• 20180908_184932.jpg
    20180908_184932.jpg
    288.2 KB · Views: 72
Δεν πειράζει, είναι κομψοτέχνημα, πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πλάνο. Όχι ότι η μεζούρα πάει πίσω ;)

Δεν πειράζει, είναι κομψοτέχνημα, πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πλάνο. Όχι ότι η μεζούρα πάει πίσω ;)

Λοιπόν πολυ χαίρομαι που σου αρεσε. Αν το θες μπορείς ακόμα να το βρεις σε αντικαδικα κάτω στην Αθήνα αλλά και στο ebay. Είναι το shaker με ενσωματωμένο strainer που έβγαζε η Christoffle κάπου στις αρχές του 1930.
Σου βάζω λινκ αν θες να το πάρεις και συ...https://picclick.com/CHRISTOFLE-Antique-Shaker-cocktail-MINT-silver-plated-France-273228028420.html

Ααα.. είστε καλά οργανωμένοι εκεί πάνω! ;)

Θοδωρή να υποθέσω ότι κάνεις και συλλογή μπουκάλια και τα "κουτιά" τους ? :cool:

Είχα μία άκρη παλιότερα και μάζευα κάποια ωραία "κουτιά" από ποτά! :D

Οχι Blue δεν κρατάω άδεια. Κάποιες φορες ξεκινάω να κρατάω γεματα σφραγισμένα αλλα πάντα στο τέλος δεν κρατιέμαι και τα ανοίγω.

Απάντηση: Re: Cocktail Hour

Σλοβένικο.

Σε εμάς ισχύει το ΒΔ της 28/30.9.1922 κατά το οποίο απαγορεύεται η χρήση φρούτων για παρασκευή ποτών παρεμφερών της μπύρας.

ε.... είναι του 1922? Ποιος ξέρει τι είχαν κατά νού τότε, και ακόμη χειρότερα, ποιος ξέρει τι έχουν κατά νου οι σημερινοί και δεν καταργούν τέτοια απολιθώματα.