COD 4

Ωραία, πάω multiplayer, free for all ,και βγαζει σε καποια φαση ενα μυνημα "getting match quality" ή κάπως έτσι και μένει εκεί! wtf?!?!

(είμαι nat type 2)
Οταν λες "μένει εκεί", πόση ώρα το αφήνεις και με τι σύνδεση?

Κι εγώ nat2 είμαι, με 2048/256 σύνδεση και κάνει κανα 5λεπτο να βρει παιχνίδι. Οταν βρει όμως πάει σφαίρα.

Παιδες, επειγομαι.!!!
(εχω την.... αμερικα στην γραμμη)

Παιζει στο PAL αν ειναι αγορασμενο απο US ???

Κι εγώ nat2 είμαι, με 2048/256 σύνδεση και κάνει κανα 5λεπτο να βρει παιχνίδι. Οταν βρει όμως πάει σφαίρα.

είμαι στα 12/1 mbit ...αλλά 5λεπτο δεν το άφησα...θα το δοκιμάσω σπίτι! :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: COD 4

Παιδες, επειγομαι.!!!
(εχω την.... αμερικα στην γραμμη)

Παιζει στο PAL αν ειναι αγορασμενο απο US ???
Τα παιχνίδια για πσ3 είναι region free, εκτός κάποιων περιπτώσεων που γράφουν μεν ότι έχουν region αλλά κ πάλι παίζουν... χτύπα το...

Σας θυμίζουν κάτι??

800px-Pripyat01.jpg

800px-Prypiat_Pool.jpg

038_LND0352_S8.jpg

pripiat-roof.jpg

Για το PS3 μιλας η για PC? Στο 360 μεσα σε 10 δευτερολεπτα εχει βρει παιχνιδι.

Μαλλον δεν εχετε δει σε pc το παιχνιδι. Απλα για να τρεξει θελει απιστευτο hardware. Το τελευταιο screenshot ειναι πριν κοψεις το χερι του Ρωσου. Το τελειωσα σε 1 μερα.

Για εμένα pc + gaming = τελειωμένη υπόθεση. Εχω δώσει αρκετές 300άρες και 400άρες για μέτριες τελικά κάρτες γραφικών. Πεταμένα λεφτα.

Οσο έχει μια 8800gts ,πήρα το playstation 3...

Δε διαφωνω καθολου στο οικονομοτεχνικο, αλλα τα γραφικα του pc δε παιζονται. Απλα για να τρεξεις το c.o.d.4 full throtle θελεις quad core και sli. Να καταλαβεις σε p4 στα 3,4 με χ800 512 mb μου ετρεχε μονο στα 800χ600 και με ολα τα κολπα απενεργοποιημενα.