Commander 8600 HD ή κάτι άλλο?

An kaneis sigkriseis to Nokia poy exeis me to Commander 8600 , kai to vriskeis kalitero , tote kalitera na allakseis hobby kai na askoleisai me tipota allo , ta doriforika den einai gia sena . O 8600 einai o dimifilesteros HD dektis stin ellada , meta to DM800.
eixei tromera eyxrista menu , pou den sigkrinontai me kanenan allon dekti , to tilexeiristiro tou einai aprovlimatisto , kai den einai san to Nokia pou patas to koumi kai perimeneis 2 deyterolpepta na akousei tin entoli. I kataskeyi pou einai koryfaia me Koreatika akriva ilika kai einai apo ta pio aksiopista mixanimata tis agoras !! To software tou einai aprovlimatisto episis, den xreiazetai kamia anavathmisi , giati apla leitourgei teleia. An sou fenontai akatalavistika ta menu tou , nomizo oti apla den exeis idea genika apo doruforika. Kalitera na rikseis kamia matia sta periodika i sto internet gia tous Commander kai tin aperioristi ipostiriski pou exoun edo kai 6 xronia kai meta na ekfereis gnomi.
isos se plirose kapoios gia na kaneis disfimisi to dekti edo mesa. Ntropi !

Απάντηση: Re: Commander 8600 HD ή κάτι άλλο?

An kaneis sigkriseis to Nokia poy exeis me to Commander 8600 , kai to vriskeis kalitero , tote kalitera na allakseis hobby kai na askoleisai me tipota allo , ta doriforika den einai gia sena . O 8600 einai o dimifilesteros HD dektis stin ellada , meta to DM800.
eixei tromera eyxrista menu , pou den sigkrinontai me kanenan allon dekti , to tilexeiristiro tou einai aprovlimatisto , kai den einai san to Nokia pou patas to koumi kai perimeneis 2 deyterolpepta na akousei tin entoli. I kataskeyi pou einai koryfaia me Koreatika akriva ilika kai einai apo ta pio aksiopista mixanimata tis agoras !! To software tou einai aprovlimatisto episis, den xreiazetai kamia anavathmisi , giati apla leitourgei teleia. An sou fenontai akatalavistika ta menu tou , nomizo oti apla den exeis idea genika apo doruforika. Kalitera na rikseis kamia matia sta periodika i sto internet gia tous Commander kai tin aperioristi ipostiriski pou exoun edo kai 6 xronia kai meta na ekfereis gnomi.
Καταρχήν θα σου συνιστούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Στη συνέχεια θέλω να μας πεις με ποια ιδιότητα γράφονται τα παραπάνω. (έμπορος - εισαγωγέας - χρήστης)

Τέλος, θα επιτρέψεις στα μέλη του (κάθε) φόρουμ να έχουν τη δική τους άποψη για οποιονδήποτε δέκτη, ειδικά όταν τον έχουν στην κατοχή τους.

Οποιος και να είσαι πάντως, αν θέλεις να σε αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, απέφευγε τοποθετήσεις σαν αυτή της τελευταίας σου φράσης.

Περιμένω να ανακαλέσεις όλα τα προσβλητικά που περιέχει το μήνυμα σου, άλλως αυτό θα διαγραφεί και θα σου επιβληθεί περιορισμός πρόσβασης στο φόρουμ.

Αυτά.

Απάντηση: Re: Commander 8600 HD ή κάτι άλλο?

Φιλε μου κατ'αρχας Χρονια Πολλα
για δες απο ποτε ειμαι γραμμενος στο Forum και μετα μιλαμε!
Εσυ απο οτι βλεπω ειναι το πρωτο σου μηνυμα!
Γιατι το λεω αυτο?
Γιατι ουδεποτε ειχα προθεση να δυσφημισω καποιο προιον!
Εκανα μια αγορα και αφου διαπιστωσα καποια πραγματα τα κοινοποιω προς ενημερωση αλλων και επισης με σκοπο να βρω και εγω καποια λυση!
Εδω για κορυφαια προιοντα οπως Τηλεορασεις,Ενισχυτες , Αυτοκινητα κ.τ.λ εκφραζονται κατα καιρους αποψεις!
Ειμαι υπαλληλος Δημοφιλους Πολυεθνικης και στον χωρο μου ακομη τετοιες κρισεις προιοντων υπαρχουν!
Αν και ο ALEX T με καλυψε θα πρεπε να διαγραφει το μηνυμα σου!
Ποιος εισαι εσυ που θα πεις οτι πληρωνομαι να κανω δυσφημιση!
ΝΤΡΟΠΗ σου για αυτα που γραφεις!
Οι αναγνωστες θα κρινουν!

Last edited:
@blind guardian
Δε χρειάζεται να απολογείσαι. Αλλος πρέπει να το κάνει.

Ο μόνος λόγος που παραμένει το μήνυμα είναι για την τοποθέτηση του. Αλλωστε μηνύματα με τέτοιο περιεχόμενο καταδεικνύουν το ποιον του συντάκτη τους και πρέπει να μένουν στην κοινή θέα. (έστω και προσωρινά).

θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρέμβαση
ο blind guardian έγραψε για τις εμπειρίες του καθώς και κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε
ο φίλος commander επιτεθικε πιστεύοντας εντελώς τα αντίθετα
πιστεύω δεν βγαίνει νόημα έτσι
οποίος έχει τον δέκτη καλύτερα να μας τον παρουσιάσει ,να δούμε το menu του ,να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από κάποιο Hd κανάλι και γενικά να κάνει μια όμορφη παρουσίαση
είμαι σίγουρος ότι κάθε δέκτης ίσος να έχει κάτι παραπάνω από ένα άλλο
για να μην πολυλογώ λοιπόν θα ήταν καλύτερα αντί να γίνονται αυτές οι παρεξηγήσεις να υπήρχε ένα Topic με τον δέκτη οπού γενικά όποιος ήθελε να έγραφε σιγά σιγά κάποια πραματάκια να έδινε τις αναβαθμίσεις σιγά σιγά με τον καιρό και γενικά εκεί να μπορούσαν να μπαίνουν οι χρήστες που έχουν τον δέκτη να ανταλλάζουν απόψεις:operator:

ανακαλω την τελευταια μου φραση, πραγματι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να γραφω κατα αυτο τον τροπο. Απλα ηταν απόρεια εκνευρισμου. Ειμαι sat fanatic πανω απο 15 χρονια (ασχετα που δεν γραφω εδω), και περασαν απο τα χερια μου πανω απο 40 διαφορετικοι δεκτες καθε κατηγοριας και ειδα τελειως ανακριβη τα αναγραφομενα του παραπανω user, μιας και ο ιδιος εχω Commander 8600 και σε καμια περιπτωση δεν ισχυουν αυτα που λεει.

μιας και ο ιδιος εχω Commander 8600 και σε καμια περιπτωση δεν ισχυουν αυτα που λεει.

Εδω τα πραγματα ειναι μπερδεμενα αποψι ειπε,δεν εδειρε το μελος,αντε τωρα μην θυμηθουμαι τους κομαντερ με τη μεσι συχνοτοτητ που δεν δουλευαν τα lnd,:operator:

Last edited by a moderator:
Εγω ηθελά απλως να εκφρασω με απλα λογια αυτα που ειδα ως καταναλωτης σχετικα με τον Commander!
Μαλιστα δεν εχω κατι συγκεκριμενο με τον δεκτη , ισα ισα που τον αγορασα και προσπαθω να τον ευχαριστηθω!
Ειμαι χρηστης δορυφορικου εξοπλισμου περι τα 10 ετη αλλα απλα σε επιπεδο χρηστη και ΟΧΙ ως Hobistas!
Τελος νομιζω πως κανενας μας στο Forum δεν ειναι κατασκευαστης ουτε ο ιδιος , ουτε καποιο μελος της οικογενειας τους!
Ας μην φανατιζομαστε με Μηχανηματα!
Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι που περνανε και αυτες ειναι που μενουνε!
Μακαρι να ειχα τον χρονο να το εκανα και Hobby!
Απο εκει και περα μου φανηκε ο Commander σε σχεση με το ΝΟΚΙΑ που ειχα αρκετα πιο δυσχρηστος!
Πιθανα να θελει περισσοτερο χρονο ενασχολησης!
Ευχαριστω τους The Doctor & AlexT για την βοηθεια τους και προθεση τους για εξυπηρετηση!
Anyway ας παω και στο ΨΗΤΟ!
Τωρα που μιλαμε εχει παει ο Πατερας μου να παραλαβει απο το Service στο Αιγαλεω τον Δεκτη οπου θα του περναγαν τα καναλια γιατι τα ειχε χασει ολα και θεωρω και το τελευταιο Firmware!
Θα τον εξετασω το βραδυ και θα σας πω!-bye-

Καλημερα!
Αφου τον παραλαβαμε απο το Service χθες,τον φεραμε σπιτι και τον συνδεσα!
Ειχαν περαστει τα καναλια αλλα απο Firmware νομιζω δεν εγινε αναβαθμιση!
Ελεγε στις πληροφοριες συστηματος ''αναβαθμιση Ιανουαριος 2009''
Τωρα σχετικα με τον χειρισμο θελετε εχω συνηθισει κατι αλλο, θελετε ακομη δεν τον ξερω παντως δυσκολευτηκα λιγο αλλα τα καταφερα να ρυθμισω τα καναλια!
Σαν εικονα πολυ καλος και σκεφτειτε τον εχω συνδεσει μεσω Scart!
Οταν θα τον συνδεσω μεσω Hdmi θα δω ακομη καλυτερα πιστευω!
Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι το εξης:
Στον παλιο μου Νοκια αλλα και σε εναν Humax φιλου οταν πατουσα το κουμπι Info εβγαζε πληροφοριες για το τρεχον καναλι και τι παιζει εκεινη την στιγμη!
Ομως οταν το πατουσα ξανα στους παραπανω 2 δεκτες μου εβγαζε και περιληψη τι ηταν η εκπομπη που εβλεπα αλλα και τι ακολουθουσε μετα!
Δηλαδη εδινε εκτεταμενες πληροφοριες!
Τωρα ο Commander δεν βγαζει που λεμε το δευτερο τμημα Πληροφοριων!
Βγαζει δηλαδη τις πρωτες Πληροφοριες!
Ο.Κ ειμαι και με αυτο απλα αναποφευκτα κανεις καποιος συγκρισεις με το προηγουμενο προιον!
Τωρα σαν λειτουργια μια χαρα και μαλιστα μπορω να πω οτι ειναι και αρκετα γρηγορος!
Ενα μικρο προβλημα ειδα πως συνολικα κατα μια 3ωρη ενασχοληση που ειχα χτες κατα την ρυθμιση και ταξινομηση των καναλιων μου εκανε 2 φορες Restart αλλα πιστευω δεν ειναι κατι κακο!
Αυτα!
Καλη Χρονια σε ολους και πανω απ'ολα ΥΓΕΙΑ!

το site που φορτωνουν οι Κορεατες τα λογισμικα του Commander ειναι το http://www.freewebs.com/commandersoft , και εκει τηα δεις οτι το τελευταιο λογισμικο ειναι το 7-1-09 , οποτε ο δεκτης εχει ήδη το τελευταιο λογισμικο. Τις εκτεταμενες πληροφοριες των προγραμματων (πχ την περιληψη του εργου) τις βλεπεις πατωντας απλα το κουμπι ΕΧΙΤ . Δεν χρειαζεται να πας σε καποιο ειδικο μενου. Βλεπεις το εργο , πατας ΕΧΙΤ και βλεπεις περιληψη. Πατωντας δεξι βελος βλεπεις τι εχει και την περιληψη του επομενου εργου. Σβησιμο καναλιων και restart, κανει μονο αν πατησεις στο μενου "Επαναφορα εργαστασιακων ρυθμισεων". Στο reader παιζει οποιαδηποτε irdeto καρτα εχεις (official ή unofficial 4.1 ή 5.3) και πολυ καλα μαλιστα. Πατωντας Μενου- Επιλογη- Γλωσσα - 0 μπαινεις σε ενα νεο μενου στο οποιο αν το ψαξεις λιγο θα δεις και κατι παραπανω. αν εχεις αλλες αποριες εδω ειμαστε....

Παραθετω καποιες Φωτο του Δεκτη Και των Μενου του προς βοηθεια οποιουδηποτε τον σκεφτεται προς αγορα:

Ο Δεκτης
ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0056.jpg

Τα Μενου
ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0057.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0058.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0059.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0060.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0061.jpg