compact στα 200 ευρω

fanis123

Senior Member
20 July 2006
323
Γεια σας.
Οταν τα βρισκω δυσκολα σσε αυτο το φορουμ βρισκω ακρη.
Οπως και στην αγορα τις σουπερ καμερας Canon που πηρα πριν τον νεο χρονο οπως και σε αλλες επιλογες απο χρονια.
Αυτη τη φορα ομως δε κανω αγορα με ανεση. Ειχα μια Canon 530 φωτογραφικη και η μικρη την πηρε ενω ηταν με την γιαγια, και τη διελυσε. Απο οτι ειδα ειχε ενα κτυπημα στο φακο, ηταν ανοικτος ο φακος οταν την ειδα και η μηχανη κλειστη. Την ανοιγω, μου λεει για σφαλμα φακου και μετα αρχισα να ξεβιδωνω και να ξεβιδωνω οπως οταν ειμαστε μικροι και διαλυαμε τα παντα. Φυσικα και δε περιμενα να τη φτιαξω. Ποιος βγαζει αλλωστε ακρη ετσι οπως εχουν φτασει τα πραγματα.
Ετσι λοιπον θελω να παρω μια καινουργια στα ευρω που αναφερω και αν ειναι πιο κατω, ας ειναι καλα. Ικανοποιημενος ημουν απο τις φωτογραφιες τις αλλα οσο ναναι, κατι καλυτερο θα το ηθελα. Για οικογενειακη χρηση τη θελω, αν ομως εχει κατιτι παραπανω ζουμ, ακομα καλυτερα.
Αυτα, και ευχαριστω για τη βοηθεια που μου δινετε οταν αποφασιζω να αγορασω κατι. Απο την εποχη του προηγουμενου σαιτ οταν αγορασα προβολεα, οταν εφτιαξα το HTPC, και πολλα αλλα.

Canon A720. Πολύ καλή γι αυτό που θέλεις. Εχει και αρκετές δυνατότητες, οφθαλμοσκόπιο, καλό zoom, είναι και εύχρηστη (και Canon...)
-bye-

Ευχαριστω για τη προταση σας. Και εγω προτιμω Canon. Εχω εκτυπωτη, βιντεοκαμερα, ειχα φωτογραφικη, αλλα μου τα χαλαει λιγο σε συμβατοτητα με Linux. Θα την παρω και θα τη βαζω στο πιο ψηλο ραφι. Αυτη θα τη χαλασει η μπεμπα σε 2 χρονια οταν θα εχει ξεπεραστει και ο μπαμπας θα θελει κατι καλυτερο. :smile:

καλή και χρυσή η κάνον, τι γίνεται αν όμως χαλάσει και πρέπει να την πας στην intersys?

εγω στις κομπακτ είμαι φανατικός των fuji, λόγω των καλών υψηλών iso

γνωστή μου που δουλευει στην intersys μου είπε ότι είναι μπουρδέλο το service. Συμφωνούν και άλλοι αγοραστές

Ο Δαμκαλίδης που μου έτυχε πρόσφατα, καθυστέρησε λιγάκι, αλλά, μου εξηγήθηκε από την αρχή. Σε γενικά πλαίσια έμεινα ευχαριστημένος.