Component μεχρι 576i γινεται;

Τελικα εσεις οι Παοκτσηδες ησαστε καλες ψυχες(πρωτα απο ολους η γυναικα μου).Κατατοπιστικοτατος.Παρεπιπτοντως διαβασα εχθες το βραδυ το test του hdtv.co.uk για την m86.Oσον αφορα το επιπεδο μαυρου την σχολιαζει ως excellent και οτι δεχεται 24p,επισης.Εγω παντως που την ειδα στο mediamarkt μου αρεσε πολυ η εικονα της.Για τις αλλες 2(f86-xl2e)την μεν f86 την ειδα να παιζει απο hd-dvd και ηταν τιγκα στον θορυβο,αλλα μαλλον εφταιγε το player(οπως μου ειπε ο πωλητης)οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Για την xl2e δεν μπορω να τη βρω πουθενα εδω στη Θεσσαλονικη.

Για τις αλλες 2(f86-xl2e)την μεν f86 την ειδα να παιζει απο hd-dvd και ηταν τιγκα στον θορυβο,αλλα μαλλον εφταιγε το player(οπως μου ειπε ο πωλητης)οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Επειδη βλεπω πολλοι και το λενε αυτο να εχετε υποψην:

1-Oτι πολλες ταινιες εχουν "κοκκο" απο την παραγωγη που μπορει να εκληφθει λανθασμενα ως "πιξελιασμα".

Το θεμα εχει συζητηθει και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11086

2-Οτι αν δεν εχει ρυθμιστει σωστα η τηλεοραση ωστε να κανει 1:1 pixel mapping τοτε θα εχει πραμορφωση λογω overscan.

Mε ΗD-DVD και Blu Ray ολες οι τηλεορασεις full HD δειχνουν απο πολυ καλα εως αψογα.

Παιδιά καλησπέρα,
Έχει ένας φίλος την LG32LZ50 η οποία έχει DVI in.Έχει και το LG 298H με HDMI οut.Με καλώδιο DVI to HDMI θα του παίζει σε 720p mode ή όχι?
Η τηλεόραση υποστηρίζει μέχρι 1280X768 (WXGA)...
Ευχαριστώ.

www.homecinemachoice.com/cgi-bin/outputpdf.php?file=WVTV/292/032_WV_292.pdf

Ιδου η παρουσίαση της LG32LZ50 απο άλλη πηγή.
Ο μόνος τρόπος για να παιξει αυτή η τηλεόραση 720p ειναι να οδηγηθεί απο HTPC στην προαναφερθείσα ανάλυση, μεσω του RGB τμήματος του DVI.

ΔΕΝ ειναι HD-Ready αυτή η τηλεόραση.

Είναι όμως ικανή να παιξει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και PROGRESSIVE 720p αν οδηγηθεί απο PC.

Τα αυτά ισχύουν και για δορυφορική λήψη.

Η αναλογική συνδεση βέβαια εξαφανίζει το ενδεχόμενο υποστήρηξης HDCP αλλά το AnydvdHD να ναι καλά.

Last edited:
UPDATE -

http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-221403.html

Εδω λέει οτι κάποιος που καταφερε να επικοινωνήσει με την LG πήρε την απάντηση οτι το DVi της είναι ψηφιακό, native και HDCP.

Πιό πίσω, γράφουν:

Παιδια η component υποστηριζει εως 576i και η dvi ειναι μονο για συνδεση με PC(δοκιμασα να συνδεσω το dvd player που εχει hdmi και δεν εδινε σημα).Επισης δε νομιζω να εναι HDCP η dvi που εχει.Μαλλον θα μπουμε σε εξοδα ε;Και μαλλον δωρον αδωρον η αγορα PS3 η δεκτη HD.

Οπότε, οπως κατάλαβες, αν δεν πάθεις ΔΕΝ θα μάθεις.......

τελικά, το μοντέλο ειναι RZ-32LZ50 Ή σκέτο 32LZ50?????????

.....ξάφνικά ομόρφυνε η τηλεορασούλα.....

Last edited: