Component Συνδεσμολογια ή Splitter

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,226
Αττικό βουνό
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τη βοήθειά σας στην συνδεσμολογία των μηχανημάτων γιατί εχει γίνει πανικός .

Αναφέρω τα μηχανήματα.

Pioneer Plasma HDE 434 no hdmi
Pioneer DVDR 534 με dvi
Kiss 1600 me hdmi
Sky Digital HD me hdmi

Ολα ειναι συνδεδεμένα με scart χρυσά. Αλλά λέω να τα αλλάξω σε component.Το προβλημα είναι οτι δεν υπάρχει splitter από 3 σε 1 ώστε να το οδηγησω στον δεκτη της plasma .
Τι προτείνεται?

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

Αποφάσισα χτες να ανέβω και να δω τα μηχανήματα γιατί τα έχω ψιλά και ανακάλυψα οτι εχω hdmi στην πλασμα και χαιρομαι!!Τωρα λοιπον να πάρω splitter hdmi από το Sky HD και τον KiSS 1600 προς την plasma και να συνδέσω και το dvdr με componenet ?

Καλημέρα....

καλά σκεφτόμουν ότι η 436 έχει Hdmi...δεν μπορεί έλεγα...

λοιπόν αυτή είναι η πιο σωστή ιδέα: να πάρεις splitter hdmi από το Sky HD και τον KiSS 1600 προς την plasma και να συνδέσεις και το dvdr με component ...

Last edited:
Αυτό έκανα χτες αλλά το dvdr δεν εχει ήχο και πρπει να το περάσω από τον ενισχυτή οπότε το άφησα στο scart rgb γιατί παρόλο που δεν ειχε ηχο τα χρώματα όταν εβαλα ταινία δεν μου άρεσαν και δεν ξέρω γιατί.Να μην πω βεβαια για το τηλεοπτικό σήμα ...αστα.
Συνδεσα τον Kiss και εκανε κάτι τρελλά στην αρχή αλλά μετά εστρωσε.Μπαινω και στην online βοήθεια και με ρωτάει αυτός αν ειναι HD Full ή HD ready και του λέω είναι HD Ready και μου λέει να πάρω καλύτερο καλώδιο HDMI (εχω Hama) και να το παντρέψω μετά ...Προτείνεις κάποιο καλώδιο και αν ναι πιο και από που ?

Ευχαριστώ