component YPbPr και ανάλυση που υποστηρίζει

clonos1

New member
13 January 2010
18
Από ένα καλώδιο τύπου component YPbPr μπορεί να περάσει ανάλυση μεγαλύτερη από 765χ576;
Το πρόβλημά μου είναι ότι όσες ταινίες AVI έχουν μεγαλύτερη ανάλυση (π.χ 1280χ720p) δεν εμφανίζεται εικόνα στην τηλεόραση. Βλέπω κανονικά τους υπότιτλους και έχω ήχο αλλά όχι εικόνα από την ταινία.
Το DVD player είναι ένα LG παλιό το οποίο παίζει AVI και υποστηρίζει και υπότιτλους. Δεν έχει όμως υποδοχή HDMI με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ αναγκαστικά την component YPbP. Ο ήχος μέσο Coaxial πηγαίνει στον ενισχυτή. Θέλω να ξέρω αν για την απώλεια εικόνας ευθύνεται το καλώδιο ή το DVD το οποίο δεν κάνει την αποκωδικοποίηση για κάποιο λόγο. Η τηλεόραση είναι η Samsung a656 40''.

Mάλλον το DVD-Player σου δεν υποστηρίζει DivX με ανάλυση μεγαλύτερη από 720x576...

Το καλώδιο component, μπορεί να μεταφέρει ό,τι ανάλυση θέλεις, ο όποιος περιορισμός τοποθετείται μόνο από τις δυνατότητες των συσκευών που είναι συνδεδεμένες με αυτό.

Αφού μου λες ότι το καλώδιο δεν το περιορίζει, θα δοκιμάσω να μετατρέψω το αρχείο μειώνοντας την ανάλυση γιατί και εγώ εκεί κατέληξα και θα δω τι γίνεται.