Γιατί σε κουράζει το EAC παληκαρι μου?
Τις ιδιες κινήσεις θα κάνεις και με αυτά τα μαραφετια.
Αντε ένα δυό κλικ παραπάνω στο κομπιούτερ.
Και εχεις την κεφαλα σου ήσυχη και την τσέπη σου γεμάτη!
Επειδη εχω μαζεψει παρα πολλά cd και το EAC έχει αρχίσει να με κουράζει θα ήθελα μια τέτοια συσκευή πάρα πολύ.
Μεχρι τωρα οτι εχω δει ή ειναι εντελως προβληματικά ή είναι all in one συστήματα ή κάνουν πάρα πολύ ωρα. Αυτή η λυση που εβαλες θεωρητικά είναι οτι καλύτερο εχω δει....
...αλλα αν ειναι να κανει 2000+ χωρίς τους ssd που θα βγουν αλλα τοσα...ευχαριστώ δεν θα πάρω.
...και για να την είδες σπόντα σε σελίδα ακιουφειζ....μπορεί να λέω και λίγα![]()
Το πρόγραμμα ομως υπαρχει. Και προσωπικα με βολευει πολυΠολύ απλό και εύκολο ripping έκανε το ripstation micro.
Βέβαια έχω να το δουλέψω πολλά χρόνια.
Πάντως το πρότεινε κάποτε η linn για ripping για τη σειρά DS των streamers που έβγαζε.
Έχω την εντύπωση όμως πως η εταιρεία που έβγαζε το ripstation δεν υπάρχει πια (με ότι αυτό σημαίνει).
Ειναι κατι σαν το Eac???Το πρόγραμμα ομως υπαρχει. Και προσωπικα με βολευει πολυ
Συγγνωμη βρε καλοι φιλοι.
Υπαρχουν μερικα ατομα απο εδω μεσα που οταν μιλανε οφειλουμε ,τουλαχιστον,εμεις οι μυρωδιαδες, να τους ακουμε ευλαβικα.
Δεν θα αναφερω ονοματα, αλλα ειναι τουλαχιστον τρεις.
Και οι ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ εχουν τονισει οτι, οταν θελουμε να ριπαρουμε την δισκοθηκη μας ,ο ποιo ενδεδειγμενος και σιγουρος τροπος ειναι με τον EAC.
Αδυνατω να καταλαβω γιατι ακομα το διαπραγματευομαστε.
Δυο τρια κλικ παραπανω ,τι νοημα εχει ,προκειμενου να κανουμε σωστη δουλεια??
Εξαλλου ,αν θελουμε να τα εχουμε στην αρχικη τους μορφη,τα αφηνουμε ως εχουν και τελειωνει το καλαμπουρι.
Οσοι λοιπον θελουν να εχουν την ευκολια τους (αρα κατα την ταπεινη μου γνωμη ΔΕΝ τους ενδιαφερει το απολυτο) ας τα ριπαρουν οπως αυτοι γουσταρουν.
Οι "ανυσηχοι" με αυτο που ΠΡΕΠΕΙ.
Τοσο απλα!!!
Να τα στείλετε σε μένα να σας τα ριπαρω
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο γραφείο; απλετο!!Εχεις ακομα ελευθερο χωρο για να ριπαρεις εσυ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.