connx tv sat

Διαφωνώ μαζί σου, οι πιο πολλοί βάζουν Νόβα για το ποδόσφαιρο ( για το ελληνικό πρωτάθλημα ειδικότερα)...Για τανίες και ντοκυμαντέρ υπάρχουν και άλλες λύσεις...

Και καλά κάνεις, αλλά αυτό που έγραψα δεν το έγραψα καθήμενος σε μια καρέκλα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά τα φόρα (έχει βγει από ταράτσα)....
Και είναι μέσα από εμπειρία εγκαταστάσεων και μέσων όρων.... δεν είναι τυχαία η σειρά που τα έγραψα ούτε η ανάλυσή τους....

Απάντηση: Re: connx tv sat

Παίδες δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και θέλει άλλα πράγματα.

Τέσσερις κατηγορίες πελατών υπάρχουν στην Ελλάδα (από ότι έχω δει μέχρι στιγμής).
1. οι του ποδοσφαίρου (εδώ έχει και υποκατηγορίες)
2. οι των ντοκυμαντέρ (και είναι πάρα πολλοί, σε αυτούς είμαι και εγώ)
3. οι των ταινιών
4. τελευταίοι και καταϊδρωμένοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να πιάσουν είτε αναλογικά είτε ψηφιακά τα επίγεια κανάλια.... (παίζει να είναι και η μεγαλύτερη κατηγορία πελατών, αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να δίνουν μηνιαίες συνδρομές...)
Συμφωνώ. Η κατηγορία 1 είναι η μεγαλύτερη, αν συνυπολογίσουμε και επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καφετέριες, όπου μάλιστα "οργιάζουν" τα οικιακά συμβόλαια) και ακολουθεί, κατά τη γνώμη μου, η κατηγορία 4.

μα και οι επαγγελματικοί χώροι (οι περισσότεροι) αν έβαζαν nova ή όποιο άλλο πακέτο θα το έβαζαν για να δείξουν κανένα αγώνα τις κυριακές ή κανένα ευρωπαικό μεσοβδόμαδα. Δε νομίζω πως θα έβαζαν για να δείχνουν ταινίες ή κάποιο επίγειο κανάλι που οι πελάτες θα μπορούσαν να δουν και σπίτι τους.

Μπορεί να είναι αφελής η ερώτησή μου αλλά στην Ελλάδα είναι πιο ευκολη η λήψη του Hotbird ή του HellasSat;

Απάντηση: Re: connx tv sat

μα και οι επαγγελματικοί χώροι (οι περισσότεροι) αν έβαζαν nova ή όποιο άλλο πακέτο θα το έβαζαν για να δείξουν κανένα αγώνα τις κυριακές ή κανένα ευρωπαικό μεσοβδόμαδα. Δε νομίζω πως θα έβαζαν για να δείχνουν ταινίες ή κάποιο επίγειο κανάλι που οι πελάτες θα μπορούσαν να δουν και σπίτι τους.
Συγγνώμη, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που γράφεις με το post #22;

Re: Απάντηση: Re: connx tv sat

Συμφωνώ. Η κατηγορία 1 είναι η μεγαλύτερη, αν συνυπολογίσουμε και επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καφετέριες, όπου μάλιστα "οργιάζουν" τα οικιακά συμβόλαια) και ακολουθεί, κατά τη γνώμη μου, η κατηγορία 4.

1, 4, 2, 3 :grandpa:

Last edited:
Μπορεί να είναι αφελής η ερώτησή μου αλλά στην Ελλάδα είναι πιο ευκολη η λήψη του Hotbird ή του HellasSat;
Ιδια ειναι, με 60αρι πιατο μπορεις να δεις και τα δυο.

Συγγνώμη, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που γράφεις με το post #22;

εχεις κατι αποριες κι εσυ :P
λες και ειναι η πρωτη φορα που γραφει οτι της κατεβει:flipout:

Ιδια ειναι, με 60αρι πιατο μπορεις να δεις και τα δυο.

ναι αλλα αμα βρεχει παει το σημα.

Παίδες δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και θέλει άλλα πράγματα.

Τέσσερις κατηγορίες πελατών υπάρχουν στην Ελλάδα (από ότι έχω δει μέχρι στιγμής).
1. οι του ποδοσφαίρου (εδώ έχει και υποκατηγορίες)
2. οι των ντοκυμαντέρ (και είναι πάρα πολλοί, σε αυτούς είμαι και εγώ)
3. οι των ταινιών
4. τελευταίοι και καταϊδρωμένοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να πιάσουν είτε αναλογικά είτε ψηφιακά τα επίγεια κανάλια.... (παίζει να είναι και η μεγαλύτερη κατηγορία πελατών, αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να δίνουν μηνιαίες συνδρομές...)

μια παρεμβαση και να πω φιλε AFam οτι οι κατηγοριες ειναι 5 & οχι 4 λειπει η κατηγορια με τα adult [εγω δε μπορω να ξεχασω τους Νeotion τους δεκτες οταν πρωτοκυκλοφορησαν & επαιζαν freex στα πρωτα κλειδωματα ολοι οι κατοχοι τους ειχαν παραμασχαλα για αναβαθμιση & πολλοι περιμεναν να ανοιξει & το μαγαζι στις 8:00 το πρωι]
πιστευω πως ειναι πολλοι αυτοι που παρακολουθουν τσοντες & οποιος το αρνηθει λεει ψεματα,δεν υπαρχει καποιος να μη παρακολουθει & να μην εχει περασει εστω με ζαπινγκ απ'αυτα τα καναλια

Οι 4 κατηγορίες έχουν να κάνουν μόνο με τα συνδρομητικά πακέτα και δη της Νόβα. Εκεί αναφερόμουν και όχι γενικά σε αυτούς που θέλουν δορυφορική τηλεόραση.

Οι αντάλτιδες είναι από μόνοι τους ένας άλλος κόσμος....... τεράστιος !!!!!! :D

triplex71
Στα noba και ote δεν πάνε χώρια όμως – πάνε πακέτο

AFam, με πρόλαβες :D

Last edited:
Ο κόσμος που αποτελλεί φανατικό κοινό των ταινιών (που είναι μεγάλο κοινό) και τώρα βρίσκει για να δει τις ταινίες που του αρέσουν είτε στον κινηματογράφο είτε μέσω video club. Το μεγάλο παιχνίδι στα συνδρομητικά κανάλια παίζεται στο περιεχόμενο που εκ φύσεως μεταδίδεται live δηλαδή σε αθλητικά γεγονότα . Εκεί υστερεί ο ΟΤΕ κατά τη γνώμη μου και για αυτό καθυστερεί και στο να διαθέσει την υπηρεσία αφού έτσι δε θα είναι ανταγωνιστικός.

Aν εξασφαλίσει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και δημιουργήσει αντίστοιχο πακέτο με το start της nova σε μια τιμή κοντά στα 10 ευρώ, θα προκαλέσει σημαντικό ρήγμα στην πελατειακή βάση της nova (προσωπική μου γνώμη).

εννοείται και η 1 είναι η μεγαλύτερη αλλιώς δεν θα δίνοταν τόσο βάρος και από τη Νοβα και από τον OTE (με το connxTV μέχρι στιγμής) στις επενδύσεις σε αυτό τον τομέα. Και όσο και υποβαθμισμένο να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα όλοι για αυτό μας αρέσει να κουβεντιάζουμε τη Δευτέρα και να κοκκορευόμαστε. Και για αυτό κι η Νόβα έκανε αυτή την συμφωνία.
Δεν πιστεύω ο ΟΤΕ να βγάλει το τύπου σταρτ πακ στο μισό της τιμής της νόβα. Ειναι υπερβολή. γύρω στο 15άρι αν θα το βάλει και τότε αν η νόβα ρίξει την τιμή της στα 17 δεν νομίζω να έχει τόση πολύ σημασία να αλλάξει κάποιος εξοπλισμούς κτλ για μια τέτοια διαφορά!

Re: Απάντηση: connx tv sat

Aν εξασφαλίσει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και δημιουργήσει αντίστοιχο πακέτο με το start της nova σε μια τιμή κοντά στα 10 ευρώ, θα προκαλέσει σημαντικό ρήγμα στην πελατειακή βάση της nova (προσωπική μου γνώμη).

+1

Κι εγώ δύσκολο το βλέπω να έχει πακέτο κοντά στα 10 ευρώ. Το βρίσκω πολύ χαμηλό και ίσως αν το κάνει θα είναι μόνο για μια μικρή περίοδο. Το κόστος του εξοπλισμού δε ξέρω πόσο θα είναι και φοβάμαι πως θα αποτελέσει αντικίνητρο για όσους θέλουν να πάνε σε ένα μικρό πακέτο. Αν ο εξοπλισμός π.χ. κάνει 150 ή 200 ευρώ, τότε κάποιος δύσκολα θα κάνει την επένδυση να πάρει κάτι τέτοιο για να βλέπει μόνο ελεύθερα κανάλια.
Τώρα αν κάνει κάτι έξυπνο και πακετοποιημένο όπως αυτό που έκανε η nova τώρα με τα προπληρωμένα πακέτα, ίσως δελεάσει πολύ κόσμο να δοκιμάσει.

Υπαρχει και ενα αλλο μεγαλο ατου στο οτε σατ: το πιθανοτερο ειναι οτι το κοστος της αρχικης εγκαταστασης θα μπορει να πληρωθει με δοσεις, ετσι απλα με τον λογαριασμο του οτε.

Πακετα στην αρχη δεν χρειαζονται και προς το παρον αρκει μια δελεαστικη τιμη. Δεν ειναι και κανενα τεραστιο πακετο, και οι Γερμανοι, θελουν μεν να βγαλουν λεφτα, απο την αλλη ομως δεν πιστευω οτι θα πουλησουν δορυφορικα φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Τωρα το ποσο εξυπνη και εγκαιρη κινηση ηταν στη παρουσα φαση η πακετοποιηση της νοβα, σηκωνει πολυ συζητηση, και το θεμα δεν εξαντλειται απο μια απλη διατυπωση της φιλης μας της Αντριαννας.

συμφωνω μαζι σου φιλε Serafeim ενα 10ακι ειναι οτι πρεπει για να γινει το μπαμ

κάπου εκεί θα είναι το startpack...