connx tv sat

Διαφωνώ μαζί σου, οι πιο πολλοί βάζουν Νόβα για το ποδόσφαιρο ( για το ελληνικό πρωτάθλημα ειδικότερα)...Για τανίες και ντοκυμαντέρ υπάρχουν και άλλες λύσεις...

Γιατί δεν κάνουμε μια δημοσκόπηση να δούμε για τι ενδιαφέρονται κυρίως τα μέλη του φόρουμ; Και εγώ για ντοκιμαντέρ την έχω κυρίως...

Ναι βρε παιδιά δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το ποδόσφαιρο! Συμφωνώ και εγώ για την δημοσκόπιση.

Επιτρέπετε μια γνώμη;

Η δημοσκόπηση εδώ δεν θα βγάλει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα.
Και ο λόγος είναι απλός : Ολοι οι συμμετέχοντες εδώ, ΔΕΝ είναι απλοί θεατές !

Αυτό το λέω με την έννοια οτι είναι πολύ περισσότερο "υποψιασμένοι" περί δορυφορικών απο τον μέσο συνδρομητή της Nova. Φαίνεται δε εύκολα αν δεί κανείς τα σχόλια και την ποιότητα της πλειονότητας των νημάτων στη Δορυφορική κατηγορία. Αν ήθελα να μας εντάξω κάπου αναφορικά με το πελατολόγιο της Nova θα μας έβαζα στο 1 τοις χιλίοις, εκεί δηλαδή που η γνώσεις του συνδρομητή υπερβαίνουν κατα πολύ τα target groups του marketing της Nova (αλλά και του ConnX-Sat όταν με το καλό θα κυκλοφορήσει...)

Ετσι, για να ευθυμήσουμε και λιγάκι, ξέρετε πότε θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι οτι η Nova, το ConnX (αλλά και όποιος άλλος πάροχος θα μπορούσε να προκύψει στην Ελλάδα) θα κατέβαζε ρολά;

Αν αποφάσιζε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των "τρελλών" δορυφορικάριων, όχι μόνο του AVClub αλλά γενικότερα (είμαστε πολλοί οι τρελλοί, δεν χωράμε όλοι μόνο σε ένα τρελλοκομείο :smile:) !!!!!

Κι αυτό γιατί είμαστε - ΔΙΚΑΙΑ - τόσο απαιτητικοί που ζητάμε τα πάντα και μάλιστα στο ελάχιστο κόστος ;) Αυτό όμως δεν μπορεί να το αντέξει κανένα marketing κανενός παρόχου :rofl:

Αντιγράφω από το νήμα για το Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54346
3. Ετήσιο κόστος συνδρομής
Platforma HD + DV, 12 μηνες συνολικό κόστος: 4 200 ρούβλια = (96 )
Platforma HD + DV, 6 μηνες συνολικό κόστος: 2 200 ρούβλια = (50 )
Platforma HD, 12 μηνες συνολικό κόστος: 3 600 ρούβλια = ( 81 )
Platforma HD, 6 μηνες συνολικό κόστος: 2 000 ρούβλια = (45 )
Platforma DV, 12 μηνες συνολικό κόστος: 900 ρούβλια = (21 )

Οι Ρωσάρες δίνουν τρείς εναλλακτικές λύσεις.
1) General Satellite HD-9300+ κάρτα
2) Humax HDCI-2000 + ci module DREcrypt + κάρτα
3) ci module DREcrypt + κάρτα

Μάλλον στο marketing τους δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!! Έτσι όπως πάνε θα το κλείσουν το μαγαζί!!!

Last edited:
Ετσι, για να ευθυμήσουμε και λιγάκι, ξέρετε πότε θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι οτι η Nova, το ConnX (αλλά και όποιος άλλος πάροχος θα μπορούσε να προκύψει στην Ελλάδα) θα κατέβαζε ρολά;

Αν αποφάσιζε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των "τρελλών" δορυφορικάριων, όχι μόνο του AVClub αλλά γενικότερα (είμαστε πολλοί οι τρελλοί, δεν χωράμε όλοι μόνο σε ένα τρελλοκομείο :smile:) !!!!!

Κι αυτό γιατί είμαστε - ΔΙΚΑΙΑ - τόσο απαιτητικοί που ζητάμε τα πάντα και μάλιστα στο ελάχιστο κόστος ;) Αυτό όμως δεν μπορεί να το αντέξει κανένα marketing κανενός παρόχου :rofl:

δεν νομιζω οτι θελουμε πολλα...

1-2 HD Sports channels
1-2 HD Movies channels
1-3 Documentary channels (Discovery, National Geographic, Animal Planet)
1 HD Adult channel
και τα επιγεια σε αναλυση HD.

πολλα ειναι?

Μια χαρά είναι! Αν μπορούσες απλά να προσθέσεις στο adult x2 θα σε ψήφιζα με χίλια :P

Μια χαρά είναι! Αν μπορούσες απλά να προσθέσεις στο adult x2 θα σε ψήφιζα με χίλια :P

Το σκεφτηκα αλλα λεω ας μην ειμαι υπερβολικος.... :slapface:

1-2 HD Sports channels
1-2 HD Movies channels
1 HD Adult channel

πολλα ειναι?
Ότι έχει μια μέση συνδρομητική πλατφόρμα ανα τον κόσμο, εκτός φυσικά απ τη δική μας. Αλλά τί ψάχνουμε να βρούμε τώρα..

Επιτρέπετε μια γνώμη;

Η δημοσκόπηση εδώ δεν θα βγάλει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα.
Και ο λόγος είναι απλός : Ολοι οι συμμετέχοντες εδώ, ΔΕΝ είναι απλοί θεατές !

Αυτό το λέω με την έννοια οτι είναι πολύ περισσότερο "υποψιασμένοι" περί δορυφορικών απο τον μέσο συνδρομητή της Nova. Φαίνεται δε εύκολα αν δεί κανείς τα σχόλια και την ποιότητα της πλειονότητας των νημάτων στη Δορυφορική κατηγορία. Αν ήθελα να μας εντάξω κάπου αναφορικά με το πελατολόγιο της Nova θα μας έβαζα στο 1 τοις χιλίοις, εκεί δηλαδή που η γνώσεις του συνδρομητή υπερβαίνουν κατα πολύ τα target groups του marketing της Nova (αλλά και του ConnX-Sat όταν με το καλό θα κυκλοφορήσει...)

Συμφωνώ απόλυτα με τον Φίλιππο.....

Δεν έχει σημασία αν μεταφέρεται στον γενικό πληθυσμό, θα μάθουμε έστω αυτό το "ειδικό" κοινό τι προτιμά...

[Εγώ διαφωνώ με αυτήν την προσέγγιση. Πάντα αναρωτιόμουν αν ένας που βάζει sky uk, γιατί το βάζει; Τι βλέπει; Οι τάσεις πάντα χρήσιμες είναι...

Μερικές φορές βλέπω τα νούμερα της AGB όταν έχει αγώνες, και έχω την εντύπωση ότι είναι πεσμένα σε σχέση με το παρελθόν. Λίγα "ντέρμπι" μπαίνουν στο τοπ-10. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;]

Μερικές φορές βλέπω τα νούμερα της AGB όταν έχει αγώνες, και έχω την εντύπωση ότι είναι πεσμένα σε σχέση με το παρελθόν. Λίγα "ντέρμπι" μπαίνουν στο τοπ-10. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;]
Επειδή και εγώ τα παρακολουθώ (μου έχει μείνει συνήθεια από προηγούμενη δουλειά) έχεις δίκιο. Γενικά τα ποσοστά τηλεθέασης των ποδοσφαιρικών αγώνων - σε σχέση πάντα με το παρελθόν 2-3 χρόνια πριν - είναι σαφώς πεσμένα. Τώρα βέβαια εδώ μπαίνει και ο παράγοντας του πως γίνονται αυτές οι μετρήσεις. Για παράδειγμα σε μια καφετέρια που παρακολουθούν 50 - 100 άτομα η agb μετράει 1 ή στην καλύτερη βάσει του για πόσα άτομα-καθίσματα έχει δωθεί η άδεια αναμετάδοσης. Όμως παρόλο αυτά το ποσοστό των οικιακών συνδρομητών ή μη που παρακολουθούν ποδόσφαιρο, βάσει AGB, είναι σαφώς χαμηλότερο. Μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας κάνοντας μια μικρή έρευνα.

1-2 HD Sports channels
1-2 HD Movies channels
1 HD Adult channel

πολλα ειναι?

OK!!

Πόσα θα ήσουν διατεθειμένος να το πληρώσεις το πακετό αυτό μηνιαίως;

χμμμμμ..... για τα επίγεια σε HD μάλλον θα πρέπει να περιμένει οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε τιμή ακόμα......:D

Αφήστε τα επίγεια...να πάμε για αρχή στην αξιοπρεπή SD μετάδωση και μετά βλέπουμε για την HD.Αλλά υπάρχουν πολλά ήδη HD κανάλια που μπορούν να ενταχθούν στο πακέτο.Πχ discovery HD,animal planet,history,nat geo,nat geo wild κτλπ κτλπ...

Αντιγράφω από το νήμα για το Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54346

Μάλλον στο marketing τους δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!! Έτσι όπως πάνε θα το κλείσουν το μαγαζί!!!

Και τι ακριβώς σχέση έχει ένα Ρωσικό πακέτο με ένα ελληνικό; Άλλος δορυφόρος, άλλο περιεχόμενο, άλλο target group, άλλα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Με συγχωρείτε αλλά αυτή η λογική είναι λογική του να συγκρίνετε βούρτσες με ...

OK!!

Πόσα θα ήσουν διατεθειμένος να το πληρώσεις το πακετό αυτό μηνιαίως;

Irony mode on

Τσάμπα φυσικά ... άντε, 5 ευρώ καλά είναι; Αφού οι Ρώσοι έχουν 90 ευρώ το χρόνο, εμείς γιατί να δίνουμε παραπάνω;