Έιναι όμως ένα μέτρο σύγκρισης αν σκεφτούμε ότι το ρώσικο έχει ρώσικο πρωτάθλημα και premier league ενώ η nova έχει το αντίστοιχο ελληνικό πρωτάθλημα και premier league....Οι βούρτσες είναι το Ρώσικο έτσι;
Έιναι όμως ένα μέτρο σύγκρισης αν σκεφτούμε ότι το ρώσικο έχει ρώσικο πρωτάθλημα και premier league ενώ η nova έχει το αντίστοιχο ελληνικό πρωτάθλημα και premier league....Οι βούρτσες είναι το Ρώσικο έτσι;
100 ευρώ να πάει η συνδρομή. Ακούς εκεί βγαζουνε και γλωσσα...
Καλός σεφτές στα ποσταρίσματα...πρωτοξάδερφος της Adriana ???
Ας μη βλέπουμε φαντάσματα παντού μερικοί...
Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες τηλεόραση για τους γονείς μου ( 46" ) και δεν θέλω να τους υποβάλλω στην ταλαιπωρία να βλέπουν εκεί τα αναλογικά κανάλια, θα φρικάρουν και θα τρέξουν πίσω στην CRT.
Αν ο ΟΤΕ -επιτέλους- υλοποιήσει μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχει διαρεύσει εδώ και καιρό, θα τον προτιμήσω. Αν αργήσει κι άλλο δεν θα περιμένω, θα πάω σε NOVA start pack με forthnet Θα μου κοστίζει 10 / μήνα παραπάνω σε σχέση με ότι πληρώνω σήμερα με CYTA και οι γονείς μου θα έχουν μία σχετικά αξιοπρεπή εικόνα στα ελληνικά κανάλια, + ντοκυμαντέρ για τον μπαμπά.
Ανταγωνιστικότατο το πακέτο του ΟΤΕ (αν ισχύει έτσι όπως ανεπίσημα διέρευσε), περιμένω και αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας λογικά, + τα HD κανάλια, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της...
Υ.Γ.
Ηρεμήστε μερικοί και πάψτε να βλέπετε φαντάσματα δίπλα σας και να υποψιάζεστε τον καθένα εδώ μέσα, έλεος...! :BDGBDGB53:
Ποιά είναι η andriana ρε παιδιά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.