connx tv sat

Οι βούρτσες είναι το Ρώσικο έτσι;
Έιναι όμως ένα μέτρο σύγκρισης αν σκεφτούμε ότι το ρώσικο έχει ρώσικο πρωτάθλημα και premier league ενώ η nova έχει το αντίστοιχο ελληνικό πρωτάθλημα και premier league....

65 ευρώ;
Και πάλι καλά να λέμε.
Η νοβα, αυτος ο κολοσσος, δινει σε ολους εμας τη δυνατοτητα να απολαυσουμε το υπερθεμα των καναλιων της, αυτον τον πλουραλισμο, τον τηλεοπτικο οργασμο καλυτερα θα ελεγα σ αυτην την ΜΟΝΑΔΙΚΗ και προνομιακη τιμή. Και μεις οι αχάριστοι, οι άχρηστοι ασχολουμαστε με τους αλλους τους υπαναπτυκτους ρωσους, ρουμανους, βουλγαρους. Μα επιτελους κυρια νοβα ως ποτε θ ανεχεστε αυτους τους κακομαθημενους παλιο ελληνες;
100 ευρώ να πάει η συνδρομή. Ακούς εκεί βγαζουνε και γλωσσα...

Συγγνώμη πάντως, φίλε the player, αλλά έχεις αρχίσει και γίνεσαι απίστευτα κουραστικός. Σε όλα τα θέματα τα ίδια πράγματα. Πραγματικά βαρέθηκα (και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος)...

Ενώ κάποιοι άλλοι σε διασκεδάζουν ας πούμε; Κ γω εχω βαρεθει πολλά -και δικά σου- δεν το χω κάνει θέμα ομως. Υποθέτω πως το νοημα των φορουμ είναι η συζήτηση. Εκτός αν θες να μιλαμε για δικα σου θεματα.

εγώ δεν πιστέυω ότι μπορεί να παει πιο κάτω από 50. Και όχι γιατί τα αξίζει, αλλά γιατί δεν θα βγαίνει αλλιώς. Ο ΟΤΕ έχει πολλά προβλήματα σε ρευστότητα κι οι γερμανοί δεν έιναι διατεθιμένοι να χώσουν κι άλλα. Από κάπου πρέπει να βγει κέρδος. Ρεαλιστικά δεν πιστεύω ότι είναι τόοοοσο μεγάλη η ελληνική αγορά στη συνδρομητική τηλεόραση για να πάει πιο κάτω η τιμή. Απλά θα παίξουν διάφορες προσφορές που θα μεταβιβάζουν το κόστος, σε μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαια, σε συνδυαστικά προγραμματα με ΟΤΕ, κτλ!

Zzzzzzz....... :sleep:
(Να είνα άραγε η σιωπή πριν το μεγάλο "μπαμ", ή το εγχείρημα έπεσε σε χειμερία νάρκη?)

Καλός σεφτές στα ποσταρίσματα...πρωτοξάδερφος της Adriana ???

Ας μη βλέπουμε φαντάσματα παντού μερικοί...
Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες τηλεόραση για τους γονείς μου ( 46" ) και δεν θέλω να τους υποβάλλω στην ταλαιπωρία να βλέπουν εκεί τα αναλογικά κανάλια, θα φρικάρουν και θα τρέξουν πίσω στην CRT.
Αν ο ΟΤΕ -επιτέλους- υλοποιήσει μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχει διαρεύσει εδώ και καιρό, θα τον προτιμήσω. Αν αργήσει κι άλλο δεν θα περιμένω, θα πάω σε NOVA start pack με forthnet Θα μου κοστίζει 10 / μήνα παραπάνω σε σχέση με ότι πληρώνω σήμερα με CYTA και οι γονείς μου θα έχουν μία σχετικά αξιοπρεπή εικόνα στα ελληνικά κανάλια, + ντοκυμαντέρ για τον μπαμπά.
Ανταγωνιστικότατο το πακέτο του ΟΤΕ (αν ισχύει έτσι όπως ανεπίσημα διέρευσε), περιμένω και αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας λογικά, + τα HD κανάλια, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της...

Υ.Γ.
Ηρεμήστε μερικοί και πάψτε να βλέπετε φαντάσματα δίπλα σας και να υποψιάζεστε τον καθένα εδώ μέσα, έλεος...! :BDGBDGB53:

Ειναι γνωστο οτι οι tps του OTE ειναι σε θεση να λειτουργησουν αμεσα αλλα το πακετο δεν ξεκιναει γιατι μεχρι στιγμης καποιοι δεν τον αφηνουν να εκπεμψει για διαφορους δικονομίστικους λογους.

Δινεις το δικαιωμα λοιπον για σχολια, αφου τα περι υπνου του ΟΤΕ, ειναι ανακριβεια, και μαλιστα στο πρωτο ποστ που εκανες στο φορουμ.

Και αν ο ΟΤΕ αργησει πανω απο ενα μηνα, τι να σε πουμε τωρα δλδ?
Με γεια η νοβα.

Ας μη βλέπουμε φαντάσματα παντού μερικοί...
Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες τηλεόραση για τους γονείς μου ( 46" ) και δεν θέλω να τους υποβάλλω στην ταλαιπωρία να βλέπουν εκεί τα αναλογικά κανάλια, θα φρικάρουν και θα τρέξουν πίσω στην CRT.
Αν ο ΟΤΕ -επιτέλους- υλοποιήσει μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχει διαρεύσει εδώ και καιρό, θα τον προτιμήσω. Αν αργήσει κι άλλο δεν θα περιμένω, θα πάω σε NOVA start pack με forthnet Θα μου κοστίζει 10 / μήνα παραπάνω σε σχέση με ότι πληρώνω σήμερα με CYTA και οι γονείς μου θα έχουν μία σχετικά αξιοπρεπή εικόνα στα ελληνικά κανάλια, + ντοκυμαντέρ για τον μπαμπά.
Ανταγωνιστικότατο το πακέτο του ΟΤΕ (αν ισχύει έτσι όπως ανεπίσημα διέρευσε), περιμένω και αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας λογικά, + τα HD κανάλια, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της...

Υ.Γ.
Ηρεμήστε μερικοί και πάψτε να βλέπετε φαντάσματα δίπλα σας και να υποψιάζεστε τον καθένα εδώ μέσα, έλεος...! :BDGBDGB53:

Καλως όρισες και μακάρι να βγω ψεύτης. Αλήθεια όμως, πως κατάλαβες σε τί αναφέρομαι???

Για το πακέτο μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις (ουμε) πολύ περισσότερο από ότι λέγεται. Δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη από επίσημα χείλη και ούε ίχνος διαφήμισης πουθενά. Οπότε αν είσαι αποφασισμένος να βάλεις κάτι σύντομα, είσαι σε μονόδρομο!

Απλά πλέον θεωρώ ότι θέλει αρκετή σκέψη πριν κάποιος δεσμευτεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (1 χρόνο) και μάλιστα για 2 υπηρεσίες (sat+net) και καλό είναι να κρατάμε και "ολίγη πισινή" που έλεγε και ο Βέγγος!

και εγω ειμαι ο θειος της αντριανας για αυτο λιγα με την ανιψια μου μην χεσ:furious3:.ο οτε αν δεν τελειωσει η ιστορια με τα ελληνικα καναλια δεν βγαινει.αλλα μεχρι το καλοκαιρι θα εχει βγει δεν παει αλλο να περιμενει.

Φίλτατοι, πέρα από την πλάκα με την adriana και το συγγενολόι της, το ( επερχόμενο;;; ) δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ έχει που "βγαίνει" από την άνοιξη του 2008...Εγώ αν δεν δω να διατίθεται επίσημα στην αγορά, δεν πιστεύω καμία "εκτίμηση" και καμία "πληροφορία" της πλάκας

Από τη μια "ήμουνα νιος και γέρασα" να ακούω για το δορυφορικό του ΟΤΕ, από την άλλη όμως η πρόσφατη αδειοδότηση και το ήδη διαμορφωμένο και κατανεμημένο στους πομπούς του δορυφόρου, πακέτο καναλιών, δείχνει ότι είναι πλέον στην τελική ευθεία.

Οπότε, όπως σε όλα τα πράγματα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Έρχεται σύντομα...αλλά το πόσο σύντομα...θα δείξει!