connx tv sat

Καλως όρισες και μακάρι να βγω ψεύτης. Αλήθεια όμως, πως κατάλαβες σε τί αναφέρομαι???

Μπορεί να ήταν το πρώτο μου post στο foroum, αλλά δεν είμαι "χθεσινός" εδώ...!
Εδώ και 2 χρόνια που το ανακάλυψα, μελετώ πολύ καλά τα σχετικά θέματα πριν από κάθε μου αγορά! Αυτό το διάστημα και μέχρι να καταλήξω στην TV για τους γονείς μου "έγραψα" άπειρες ώρες διαβάσματος...! :BDBDG54:
Ο λόγος που γράφθηκα μέλος αυτή τη φορά ήταν γιατί χρειάστηκε να κατεβάσω ένα προγραμματάκι για το "στρώσιμο" των τηλεοράσεων plasma και έπρεπε να είμαι μέλος γι'αυτό.
Κι επειδή όπως έγραψα και στο προηγούμενο post θέλω και μια αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας για τους γονείς μου (στην Καστοριά δεν έχουμε Digea ακόμη), ψάχνομαι στα δορυφορικά πακέτα κι έχω ξεκοκκαλίσει τα σχετικά θέματα εδώ.
Εξ' αυτού και "γνωρίζω" τα περι Ανδριάνας και αντέδρασα στην "μπηχτή" που μου πέταξες...! :p

Πάντως (εφόσον επαληθευθούν όσα μισοεπίσημα γράφθηκαν στο Αθηνόραμα digital) το πακέτο του ΟΤΕ είναι ανταγωνιστικότατο σε σχέση με της NOVA, σε ένα πολύ μεγάλο κι "εν υπνώσει" ως τώρα κοινό: Τους ΜΗ ποδοσφαιρόφιλους.
¨Ολοι αυτοί (περιλαμβανομένων των γυναικών και παιδιών η κατηγορία είναι τεράστια) ως τώρα αδιαφορούσαν η και δεν γνωριζαν τι ακριβώς δίνει ένα δορυφορικό συνδρομητικό πακέτο γιατί το είχαν ταυτ'ισει με το ποδόσφαιρο.
Εαν το μάρκετιγκ τους προσεγγίσει και τους ανοίξει τα μάτια για το τι μπορούν να έχουν σε σχέση με τα αναλογικά κανάλια που έχουν τώρα (ειδικά η Επαρχία), η αγορά αυτη´μπορεί να αποδειχθεί πολύ μεγάλη και κερδοφόρα. ΚΑι στη ΝΟVA θα παραμείνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι βέβαια, αλλά ο ΟΤΕ θα πιάσει τους υπόλοιπους εφόσον βέβαια οι τιμές είναι οι χαμηλές που διαρεύσανε...

Από το Αθηνόραμα περιμένετε ενημέρωση ???????

Διαβάστε προσεκτικότερα το νήμα για τον νέο tp του οτε και θα βρείτε λαβράκια εκεί μέσα...

ΚΑι στη ΝΟVA θα παραμείνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι βέβαια, αλλά ο ΟΤΕ θα πιάσει τους υπόλοιπους εφόσον βέβαια οι τιμές είναι οι χαμηλές που διαρεύσανε...
Τα αρρωστακια των ομαδων εννοεις γιατι αν εξαιρεσεις αγγλικο και τσ.λιγκ (που κι αυτο θα δουμε αν θα συνεχισει στην κατζα) δεν έχει κατι αλλο να μας προσφερει η φιλτατη γοβα απο ποδοσφαιρο. Ο οτε θυμιζω εχει ισπανικο, ιταλικο, και μαλλον οποιος θελει να δει κατι αλλο εκτος απο γιουρουσια, γιομες και τακλιν στην καρωτιδα, θα σκεφτει πολυ σοβαρα να βαλει..

Όπως τα λέει ο παίχτης από πάνω.

Πέρα απ' τα αποκαΐδια, δεν έχει άλλο κόσμο να τραβήξει η ακατανόμαστη.

Τα αρρωστακια των ομαδων εννοεις γιατι αν εξαιρεσεις αγγλικο και τσ.λιγκ (που κι αυτο θα δουμε αν θα συνεχισει στην κατζα) δεν έχει κατι αλλο να μας προσφερει η φιλτατη γοβα απο ποδοσφαιρο. Ο οτε θυμιζω εχει ισπανικο, ιταλικο, και μαλλον οποιος θελει να δει κατι αλλο εκτος απο γιουρουσια, γιομες και τακλιν στην καρωτιδα, θα σκεφτει πολυ σοβαρα να βαλει..

Συγνώμη, αλλά το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα παίζουν καταλυτικό ρόλο στα τηλεοπτικά; Από πότε; Το ιταλικό πρωτάθλημα απλά δεν υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια, το ισπανικό έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί...Το αγγλικό πρωτάθλημα ειναι το κορυφαίο στον κόσμο από όλες τις πλευρές και όλα τα άλλα είναι παρηγοριά στον άρρωστο

Κάλα κόψε κάτι εσύ....
Ακου το ισπανικό έχει κάποιο ενδιαφέρον...σίγουρα το αγγλικό είναι το πιο δημοφιλές αλλά το ισπανικό αποκτά τελευταία μεγάλη δύναμη και όλο και πιο πολύς κόσμος το γουστάρει και το παρακολουθεί.
Το ιταλικό οκ έχει παρακμάσει αλλά ακόμα υπάρχουν πορωμένοι πιο πολύ με ομάδες και όχι τόσο το πρωτάθλημα (πχ Μίλαν/Ιντερ/Γιουβέντους έχουν σε όλο τον κόσμο οπαδούς)

Το θέμα είναι ότι η Νova κάποτε τα είχε και τα ΕΧΑΣΕ πλέον αυτά τα πρωταθλήματα και έχει απομείνει με το ανύπαρκτο γαλλικό και το ρώσικο γιατί έχει και 7 κανάλια να γεμίζει και έχει καταντήσει να παίζει 80% επαναλήψεις στα σπορ κανάλια.

Αυτήν την στιγμή ζει από τα αποκαίδια οπαδούς των ελληνικών ομάδων, αυτούς δεν τους χάνει με τίποτα γιατί είναι μεγάλα πρόβατα και θα δώσουν όσο-όσο....άμα γίνει καμιά στραβή και χάσει όμως και το αγγλικό.....μαυρο φίδι που την έφαγε....

Φίλε απο την κυπρο, δεν αντιλεγω σ αυτα που λες, αλλα οι κορυφαιοι ποδοσφαιριστες της ευρωπης βρισκονται στη μπαρτσελονα, δηλαδη στην ισπανια, αρα στο ισπανικο πρωταθλημα. Το αγγλικο για μενα ειναι απ τα κορυφαια στον κοσμο, αλλα οχι οσο το ισπανικο. Η μπαρτσα ειναι μπαρτσα πως να το κανουμε. Το μπαρτσα-ρεαλ ειναι για μενα το κορυφαιο παιχνιδι στον κοσμο, ακομα και απο ενα τελικο μουντιαλ. Ασε που τα φαν κλαμπ τους ειναι τα μεγαλυτερα στον κοσμο.
Εχασε πολυ η νοβουλα που δεν ανανεωσε την πριμερα, δυστυχως..

Ο οτε εχει και το γερμανικο, μην το ξεχναμε αυτο.Και εγω οπαδος των ξενων πρωταθληματων ειμαι, ευχαριστως αλλαζα το ελληνικο με ισπανικο/γερμανικο, αλλα η πλειοψηφια προτιμαει το ελληνικο και κατ'επεκταση και το αγγλικο.
Τωρα, αν χασει και το αγγλικο στο μελλον....αλλαζει το πραγμα, βεβαια τι ανακαταταξεις μπορουν να γινουν στο μελλον κανεις δεν γνωριζει. Μπορει να χασει και αλλα η νοβα, μπορει και να παρει αλλα ομως οταν θα τελειωσουν οι συμβασεις του οτε. Παντως πιστευω πως στο μελλον, οτε & νοβα θα ερχονται σε "υπογειες" συζητησεις κ συνεργασιες ωστε να μοιραζουν τα αθλητικα τους, προς οφελος των ιδιων βεβαια και οχι των συνδρομητων.

Παντως πιστευω πως στο μελλον, οτε & νοβα θα ερχονται σε "υπογειες" συζητησεις κ συνεργασιες ωστε να μοιραζουν τα αθλητικα τους, προς οφελος των ιδιων βεβαια και οχι των συνδρομητων.
Αν τους φτανουν τα λεφτα στο μελλον, γιατι ερχεται θυελλα ερχεται μπορα στα μμε...

Κάλα κόψε κάτι εσύ....
Ακου το ισπανικό έχει κάποιο ενδιαφέρον...σίγουρα το αγγλικό είναι το πιο δημοφιλές αλλά το ισπανικό αποκτά τελευταία μεγάλη δύναμη και όλο και πιο πολύς κόσμος το γουστάρει και το παρακολουθεί.
Το ιταλικό οκ έχει παρακμάσει αλλά ακόμα υπάρχουν πορωμένοι πιο πολύ με ομάδες και όχι τόσο το πρωτάθλημα (πχ Μίλαν/Ιντερ/Γιουβέντους έχουν σε όλο τον κόσμο οπαδούς)

Το θέμα είναι ότι η Νova κάποτε τα είχε και τα ΕΧΑΣΕ πλέον αυτά τα πρωταθλήματα και έχει απομείνει με το ανύπαρκτο γαλλικό και το ρώσικο γιατί έχει και 7 κανάλια να γεμίζει και έχει καταντήσει να παίζει 80% επαναλήψεις στα σπορ κανάλια.

Αυτήν την στιγμή ζει από τα αποκαίδια οπαδούς των ελληνικών ομάδων, αυτούς δεν τους χάνει με τίποτα γιατί είναι μεγάλα πρόβατα και θα δώσουν όσο-όσο....άμα γίνει καμιά στραβή και χάσει όμως και το αγγλικό.....μαυρο φίδι που την έφαγε....

Να σε ρωτήσω κάτι: έχεις δει κανέναν αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος φέτος (πλην των παιχνιδιών που μεταδίδει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο Σκαι); Αν ναι, από ποια πλατφόρμα; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ; Από το ConnX; Ένα τόσο "σπουδαίο" αθλητικό προιόν το οποίο δεν έχω δει να διαφημίζεται πουθενά... Εγώ ένα πράγμα θα σας πω: Ουαί και αλοίμονο αν υπαρξουν 2 (και 3 και 4) ισχυρές τηλεοπτικές πλατφόρμες με μοιρασμένα τα αθλητικά τηλεοπτικά στην Ελλάδα! Βλέπω το προβλημα που υπάρχει εδώ στην Κύπρο όπου υπάρχουν 3 και 4 πλατφόρμες...Και δεν λέω ότι είναι σωστό να υπάρξει μονοπώλιο όπως υπήρχε τόσα χρόνια στην Ελλάδα με τη Νόβα, απλά θα αναστενάξει το παραπάνω το πορτοφόλι όλων μας...Και θα αναζητούμε μανιωδώς την κάθε μορφή πειρατείας...Και όλοι θα αναπωλούμε με νοσταλγία τη Νόβα την οποία βρίζουμε ολημερίς και οληνυχτίς...

Εμένα έχει αρχίσει ήδη να με πιάνει η νοσταλγία για αυτό το τηλεοπτικό υπερθέαμα που πρόκειται να χάσω...

Να σε ρωτήσω κάτι: έχεις δει κανέναν αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος φέτος (πλην των παιχνιδιών που μεταδίδει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο Σκαι); Αν ναι, από ποια πλατφόρμα; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ; Από το ConnX; Ένα τόσο "σπουδαίο" αθλητικό προιόν το οποίο δεν έχω δει να διαφημίζεται πουθενά...
Στην ελλαδα φιλε εκτος απ το υπερθεαμα της σουπερ λιγκ δε διαφημιζεται τπτ αλλο. Και η νοβα αυτο εβλεπε γι αυτο τα παρατησε ολα και κρατησε μονο ελληνικο και αγγλικο. Ειδικά με τις χορηγιες του οπαπ το πραγμα εχει καταντησει αηδια.

Και θα αναζητούμε μανιωδώς την κάθε μορφή πειρατείας...Και όλοι θα αναπωλούμε με νοσταλγία τη Νόβα την οποία βρίζουμε ολημερίς και οληνυχτίς...
Όσο υπαρχουν ουρανοι και ξενα δικτυα, δεν πα να κανουν και 10 πλατφορμες. Γραμμενους τους εχουμε. Ας ειναι καλα το jazzera, το digitalb κ.ο.κ..

Να σε ρωτήσω κάτι: έχεις δει κανέναν αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος φέτος (πλην των παιχνιδιών που μεταδίδει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο Σκαι); Αν ναι, από ποια πλατφόρμα; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ; Από το ConnX; Ένα τόσο "σπουδαίο" αθλητικό προιόν το οποίο δεν έχω δει να διαφημίζεται πουθενά... Εγώ ένα πράγμα θα σας πω: Ουαί και αλοίμονο αν υπαρξουν 2 (και 3 και 4) ισχυρές τηλεοπτικές πλατφόρμες με μοιρασμένα τα αθλητικά τηλεοπτικά στην Ελλάδα! Βλέπω το προβλημα που υπάρχει εδώ στην Κύπρο όπου υπάρχουν 3 και 4 πλατφόρμες...Και δεν λέω ότι είναι σωστό να υπάρξει μονοπώλιο όπως υπήρχε τόσα χρόνια στην Ελλάδα με τη Νόβα, απλά θα αναστενάξει το παραπάνω το πορτοφόλι όλων μας...Και θα αναζητούμε μανιωδώς την κάθε μορφή πειρατείας...Και όλοι θα αναπωλούμε με νοσταλγία τη Νόβα την οποία βρίζουμε ολημερίς και οληνυχτίς...
Εγω παντως εχω δει πολλους στα καναλια του Al-Jazeera Sports

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σχέση του αν είναι σημαντικό το ισπανικό πρωτάθλημα με το αν το διαφημίζει το Conn-x.
Tί σημαίνει ότι δεν το διαφημίζει το conn-x δηλαδή;
Kαι το Nova διαφμίζει το ελληνικό και λέει "τηλεοπτικό υπερθέαμα" !!!
Μην τρελλαθούμε εντελώς.
Και ναι, έχω δει ΠΟΛΛΑ παιχνίδια του ισπανικού από το Al Jazeera, τί θες να αποδείξεις με αυτό;