Καλη ταινία, χωρίς να πέφτει σε εύκολα κλισέ με συναισθηματισμούς και υστερίες, σε τρομάζει με το ποσο εύκολο είναι να μεταδοθεί και να μεταλλαχθεί ένας ιός στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας και πόσο ανύμποροι είμαστε τελικά.. Καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες, ταιριαστή μουσική επένδυση..
Ψηφισα κακη, διοτι ηταν
Δεν εχω δει προσφατα πιο ανουσια ταινια με τοσο καλο καστ.
Ψήφισα πολύ καλή κι η παραπάνω άποψη του takisot με εκφράζει απόλυτα και θα προσθέσω ότι μου άρεσε πολύ η ρεαλιστικότητα που χαρακτηρίζει το έργο.Καλη ταινία, χωρίς να πέφτει σε εύκολα κλισέ με συναισθηματισμούς και υστερίες, σε τρομάζει με το ποσο εύκολο είναι να μεταδοθεί και να μεταλλαχθεί ένας ιός στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας και πόσο ανύμποροι είμαστε τελικά.. Καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες, ταιριαστή μουσική επένδυση..
Την είδα προχθές, και θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες απόλυτα, επίσης να προσθέσω οτι μου άρεσε που το κυρίαρχο στοιχείο στη ταινία ήταν ο φόβος και όχι οι πρωταγωνιστές.Πολυ ρεαλιστικη ταινια. Ο Σοντεμπεργκ παντα ξερει να σε βαζει στην θεση των πρωταγωνιστων του και να φτιαχνει ταινιες μυθοπλασιας σχεδον ντοκυμανταιρ. Η ελλειψη σασπενς και αμερικανικης θριλεροκαταστασης ηταν μια ακομα λαμπρη επιλογη του .
Λατρεψα την Κειτ Γουινσλετ εχει μετατραπει σε πολυ κλασατη ηθοποιο.
Εξαιρετικος οπως παντα και ο Τζουν Λο αλλα και ο αχωνευτος γενικα Ματ Ντειμον που του πανε τα κιλα που πηρε για τον ρολο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.