Coolant level is low - συμπληρώνουμε με τι;

Όλα αυτά σε καινούριο αυτοκίνητο?
Θα μου πεις Audi είναι,τι περιμένεις? :ROFLMAO:
A, λίγα για το Audaκι.

Καλώς ή κακώς κατάφερε επιτέλους να αποσπάσει το στέμμα του καλύτερου αυτοκινήτου που είχα ποτέ. Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν το πρώτο Focus του 2000.
Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει αλλά τρία καλά μικρομεσαία/μεσαία αυτοκίνητα, και μόνο αυτό εδώ τα κατάφερε. :D

Last edited:
Μόνο πικαπ; Ούτε καν ενισχυτή δεν έχει, ούτε άλλη πηγή. :eek:
ενισχυτή έχεις, είναι μέσα στα Kef..
οι άλλες πηγές λίγα έξοδα μπορούν να ζητήσουν, εκτός αν σε τρώει πολύ ο λώλος σου😂😂
το πικάπ είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την τσέπη σου.........

A, λίγα για το Audaκι.

Καλώς ή κακώς κατάφερε επιτέλους να αποσπάσει το στέμμα του καλύτερου αυτοκινήτου που είχα ποτέ. Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν το πρώτο Focus του 2000.
Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει αλλά τρία καλά μικρομεσαία/μεσαία αυτοκίνητα, και μόνο αυτό εδώ τα κατάφερε. :D
Βρε μια χαρά αυτοκίνητο είναι.
Απλά άμα έχεις οδηγήσει Peugeot 306 race και Mitsubishi evo, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για μετακίνηση

• Like
Reactions: opsim and AFam
Βρε μια χαρά αυτοκίνητο είναι.
Απλά άμα έχεις οδηγήσει Peugeot 306 race και Mitsubishi evo, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για μετακίνηση
για οδήγησε μια φορά ένα S3 τελευταίας γενιάς και θα σου πω.... :ROFLMAO:

για οδήγησε μια φορά ένα S3 τελευταίας γενιάς και θα σου πω.... :ROFLMAO:
... μόνο τελευταίας; Εγώ την Audi την ερωτεύτηκα πριν 20 χρόνια σχεδόν όταν πρωτοοδήγησα έξω από την Λάρσα ένα A3 3.2 quattro, με 250 ατμοσφαιρικά αλογάκια, και την ίδια χρονιά, ένα A4 Τurbo Quattro (190ps) σε φιδίσιο δρόμο στην Πελοπόννησο.

Υπέροχα, all-in-one αυτοκίνητα, ταχύτητα, επιτάχυνση, άνεση, φοβερά αντανακλαστικά, χωρίς καγκουριές και (σχεδόν) χωρίς νεοπλουτιές. Δυστυχώς όταν κατάφερα επιτέλους να αποκτήσω το δικό μου, βρίσκομαι όσο πιο μακριά από βουνά και θάλασσες μπορείτε να φανταστείτε, και με όρια ταχύτητας μάξιμουμ τα 75 mph. :cry:

Τουλάχιστον εδώ, το A3 ακόμα κρατάει όλη την αξιοπρέπειά του (2.0T, quattro, με καλό εξοπλισμό), γιατί βλέπω στην Ευρώπη έχει εκφυλιστεί τελείως, εκτός από τις τιμές που παραμένουν ψηλά.

Last edited:
  • Like
Reactions: chrisssb