Copland drc-205

Status
Not open for further replies.

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Πωλειται ο επεξεργαστης ακουστικής χώρων Copland DRC - 205. Διορθώνει προβλήματα χώρου αυτόματα ή με επέμβαση του χρήστη.

Ο λογος που το δινω ειναι οτι το ειχα παρει οταν ειχα στην κατοχη μου τον ROTEL RSP1098 ο οποιος δεν ειχε καμια τετοια επεξεργασια και τον οποιο δεν εχω πλεον. Ο νεος προ av που πηρα εχει πανω Audessey οποτε το copland περισευει αυτη τη στιγμη. Μιας και η αγορα 2καναλου προ θα αργησει αρκετα (μονο εκει θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω) αποφασισα να το δωσω.

Να ενημερωσω οτι αυτοματη χρηση του (η οποια ειναι και η μονη που δοκιμασα) ειναι πολυ απλη και διαρκει λιγα λεπτα (~5).

Μερικες πληροφοριες για το τι κανει μπορειτε να τις διαβασετε στην παρουσιαση του στο avmentor.

Και μερικες φωτο.
copland_drc_205_1.jpg
copland_drc_205_2.jpg
copland_drc_205_8.jpg

Τιμη και πληροφοριες με πμ ή στο 6984 222935.

Η τιμη που εχω πει σε ολα τα παιδια που ρωτησαν ειναι 1200 συζητησιμη.

Μια νεα τιμη στα 1100

Πολλοι με ρωτατε αν μπορει να συνδεθει με ολοκληρωμενο. Η απαντηση ειναι ναι μιας και ο κατασκευαστης προτεινει να μπαινει μεταξυ πηγης και ενισχυτη ή ακομα καλυτερα στο tape in - tape out αν αυτο βεβαια υπαρχει. Τελευταια επιλογη συνδεσης η τοποθετηση του μεταξυ προ και τελικου.
Να ενημερωσω οτι απο αυριο θα απουσιαζω για 2 βδομαδες και πιθανοτατα να μην εχω προσβαση αρα επικοινωνια μονο στο 6984222935.

Δεκτη πληρωμη με paypal. Δεκτη και ανταλλαγη με bluray ιδιας αξιας (μαυρου χρωματος μονο).

Status
Not open for further replies.