Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz) Tray

Τελικά ρε παιδία τι ακριβός παίζει ? . Ο 6600 παραμένει στα 205 , ο 6700 283 ενώ ο νεότερος 6750 175. Ποιον παίρνουμε τελικά . Απ ότι κατάλαβα οι διαφορά του 6750 από τον 6700 είναι ότι ο δεύτερος επιδέχεται πιο εύκολα over clocking . Επειδή καίγομαι και αύριο πάω για επεξεργαστεί κι έχω μπερδευτεί λίγο .
Πείτε μου ποιον να πάρω?

Με τι καρτα γραφικων σκοπευεις να τον δουλεψεις ?

Για all around χρήση: 6750

Για HTPC only (και δεδομένης μία κάρτας 2400-2600 ή ακόμα και 1650/1950): 4300

Δεν χρειάζεσαι με τίποτα πάνω απο 4300.

Τώρα αν θες κάτι παραπάνω γενικά και όχι μόνο για HTPC χρήση, πάνε στον 6750.

Τα ερωτήματά σου έχουν ήδη απαντηθεί:

Με την 2400 δεν χρειάζεται να πας σε 6600/6750.

Πληροφοριακά: 6750 ~= 6700 > 6600

τελικά όλις παρήγγειλα τον 6750 απ το πλαίσιο και μια ψήκτρα : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=922625

Μπορεί να είναι μεγάλος για την δουλειά που τον θέλω αλλά ας βρίκετε βρε αδερφέ ποτέ δεν ξέρεςι . Μπορεί αυρίο να μου την δώσει και να αλλάξω κάρτα γραφικών .

Τσάμπα οι ερωτήσεις....:p

Τσέκαρε μόνο αν χωράει στο κουτί σου η ψύκτρα (αν έχεις desktop κουτί μπορεί να έχεις πρόβλημα).

Απάντηση: Re: Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz) Tray

Τσάμπα οι ερωτήσεις....:p

Τσέκαρε μόνο αν χωράει στο κουτί σου η ψύκτρα (αν έχεις desktop κουτί μπορεί να έχεις πρόβλημα).

Σωστα, μην πιανεις τα κοφτακια και τις λιμες. Πισι ειναι , οχι κομμωτηριο :flipout:

Σωστα, μην πιανεις τα κοφτακια και τις λιμες. Πισι ειναι , οχι κομμωτηριο :flipout:
Λες? Την έπαθα μια φορά με την κάρτα γραφικών μην την πατήσω πάλι. Αν είναι πάντως να την κουρέψου δεν έχω πρόβλημα το αρχικό μου επάγγελμά είναι κομμωτής :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz) Tray

Λες? Την έπαθα μια φορά με την κάρτα γραφικών μην την πατήσω πάλι. Αν είναι πάντως να την κουρέψου δεν έχω πρόβλημα το αρχικό μου επάγγελμά είναι κομμωτής :flipout:
Με την συγκεκριμένη, αν δεν χωράει στο ύψος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί τα heatpipes πάνε τέρμα πάνω.

Τσέκαρε λοιπόν να είσαι σίγουρος.

Τελικά είχα πρόβλημα με την ψήκτρα . ¨ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν χωρούσε ούτε στο ύψος ούτε στο πλάτος . Την πήγα πίσω και η μόνη τελικά που με βόλεψε ήτα μια των 7 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=914509.
Μια τυπική ψήκτρα με ανεμιστήρι κάτι σαν αυτές που συνοδεύουν τους επεξεργαστές απ την μαμά εταιρία. Πιστεύω να κάνει δουλεία .

Τώρα τι τα γράφουμε ήθελα να ξέρω αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα ακούς….:p

Τεσπά, η συγκεκριμένη ψύκτρα μου φαίνεται πολύ άθλια και πιθανότατα είναι πολύ χειρότερη και από αυτής της Intel και ακατάλληλη για HTPC.

Αν θες κάτι φθηνό και καλό κοίτα την Arctic Cooling Freezer 7 Pro (~25 ).

Αν θες κάτι καλύτερο κοίτα στην ThermalTake SI128 – XP120 με 12αρι φανάκι.

Στην τελική μπορείς να βρεις και καμία Intel που θα έχει ξεμείνει από κάποιον με boxed cpu που την άλλαξε για καλύτερο.

Τώρα τι τα γράφουμε ήθελα να ξέρω αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα ακούς….:p

Τεσπά, η συγκεκριμένη ψύκτρα μου φαίνεται πολύ άθλια και πιθανότατα είναι πολύ χειρότερη και από αυτής της Intel και ακατάλληλη για HTPC.

Αν θες κάτι φθηνό και καλό κοίτα την Arctic Cooling Freezer 7 Pro (~25 ).

Αν θες κάτι καλύτερο κοίτα στην ThermalTake SI128 – XP120 με 12αρι φανάκι.

Στην τελική μπορείς να βρεις και καμία Intel που θα έχει ξεμείνει από κάποιον με boxed cpu που την άλλαξε για καλύτερο.
Δεν θέλω κάτι φθηνό , κάτι μικρό θέλω και απ ότι είδα στο πλαίσιο όλες οι άλλες ήταν τεράστιες.
Μαμώ το κουτί που πήγα και διάλεξα .

Καλη ψυκτρα = συνηθως οχι μικρη

Τα περισσοτερα συγχρονα htpc cases δεν εχουν προβλημα με καλες ψυκτρες

Ειναι απλως θεμα προσοχης στην επιλογη

Ποιό κουτί έχεις Κώστα? (Για να μην πάρω το ίδιο)
Απέφυγε οποιοδήποτε κουτί HTPCπου έχει το dvddriveστο κέντρο καθώς κάπου εκεί βρίσκεται και η PCIeκαι περιορίζει το μήκος της κάρτας γραφικών . Τώρα σχεδόν όλα τα κουτιά έχουν περιορισμό ύψους με αποτέλεσμα να μην χωρούν μια μεγάλη ψήκτρα . Το κουτί μου είναι το Silverstone LC16
SilverStonelc16b.jpg