Core AVC και πρόβλημα στα τελευταια mkv

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,541
Όσοι έχουν δει στα τελευταία mkv ανεπιθύμητα pixelιασματα, δεν φταίει τίποτα στο set up σας.
Απλώς χρησιμοποιείτε τον core AVC για codec.
Εγκαταστείστε τον fdd show και ξεμπερδέψατε !!! -bye-

H ενεργοποιήστε το CUDA prefer από τις επιλογές του ίδιου του φίλτρου (αν φυσικά έχετε υποστηριζόμενη nvidia gpu)

δεν ξαναγυρνάω σε ffdshow... :HTEHETH63:

Εγώ που έχω και τα δύο και ΔΕΝ παρατηρώ κανένα πρόβλημα , να αρχίσω να ανησυχώ ή είμαι οκ ??

Υ.Γ. Πάντως το cuda δεν το χρησιμοποιώ γιατί απλούστατα η -σχεδόν-τρίχρονη 8600GTS μου ,απλά δεν το "σηκώνει"..:HTEHETH63:

Εγώ που έχω και τα δύο και ΔΕΝ παρατηρώ κανένα πρόβλημα , να αρχίσω να ανησυχώ ή είμαι οκ ??

Υ.Γ. Πάντως το cuda δεν το χρησιμοποιώ γιατί απλούστατα η -σχεδόν-τρίχρονη 8600GTS μου ,απλά δεν το "σηκώνει"..:HTEHETH63:

Κάτι δεν πρέπει να κάνεις καλά, εδώ εγώ με 8500GT το έχω...

Κάτι δεν πρέπει να κάνεις καλά, εδώ εγώ με 8500GT το έχω...

Νομίζω,αν δεν κάνω λάθος, οτι η 8500 ήταν μεταγενέστερη της δικιάς μου.

Πάντως όποτε έβαλα cuda ή "έτρεχε" πολύ η εικόνα ή ήταν out of sync..

Βέβαια έχω και μήνες να το ξαναδοκιμάσω (περάσαν τόσα updates) οπότε επιφυλάσσομαι να έχεις δίκιο..:operator:

8500GT < 8600GT < 8600GTS ...

αυτά ήταν προβληματάκια της πρώτης με CUDA support έκδοσης του coreAVC, σε συνδυασμό και με τους αρχικούς (beta τότε) nvidia drivers... Μετά έστρωσαν όλα... -bye-

To πρόβλημα εμφανίζεται με οποιαδήποτε κάρτα(εγω έχω ΑΤΙ 2400), κάτι παίζει όντως στα τελευταία mkv....720p και άνω...

Ας ελπίσουμε ότι ο καινούριος CoreAvc 2.0, που βγαίνει μέσα στην βδομάδα, θα το λύσει...

Απάντηση: Re: Core AVC και πρόβλημα στα τελευταια mkv

To πρόβλημα εμφανίζεται με οποιαδήποτε κάρτα(εγω έχω ΑΤΙ 2400), κάτι παίζει όντως στα τελευταία mkv....720p και άνω...

Ας ελπίσουμε ότι ο καινούριος CoreAvc 2.0, που βγαίνει μέσα στην βδομάδα, θα το λύσει...

Αιμίλιε αυτό είναι τσεκαρισμένο?
Γιατί έχει πολύ καιρό να βγεί καινούριος Core..

Re: Απάντηση: Re: Core AVC και πρόβλημα στα τελευταια mkv

Αιμίλιε αυτό είναι τσεκαρισμένο?
Γιατί έχει πολύ καιρό να βγεί καινούριος Core..

Υeah Baby......

και καινούριος Haali splitter...

Βέβαια αυτη την φορά θα τον πληρώσουμε τον Core 2.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Core AVC και πρόβλημα στα τελευταια mkv

Υeah Baby......

και καινούριος Haali splitter...

Βέβαια αυτη την φορά θα τον πληρώσουμε τον Core 2.....

Εννοια σου και τον προηγούμενο τον πλήρωσα...:damnyou:

Και καινούριος Χάλι ?

ενημερωμένο σε βρίσκω..:operator:

Εννοείς θα πρέπει να τον ξαναπληρώσουμε? Οσοι έχουμε ήδη πληρώσει για να τον αγοράσουμε, δεν θα αναβαθμίσουμε δωρεάν, όπως γινόταν μέχρι τώρα?

Re: Απάντηση: Core AVC και πρόβλημα στα τελευταια mkv

Εννοείς θα πρέπει να τον ξαναπληρώσουμε? Οσοι έχουμε ήδη πληρώσει για να τον αγοράσουμε, δεν θα αναβαθμίσουμε δωρεάν, όπως γινόταν μέχρι τώρα?

Noμίζω πως όχι....αλλά δεν το λέω με σιγουρια...θα δούμε.

Γιατί αυτό;
Στις 100 ίντσες πάντως δεν είδα καμία διαφορά.

δεν είναι ποιοτικά τα κριτήρια, αλλά ευκολίας (σε κάθε update, μου έρχεται ενημερωτικό email και το κατεβάζω άμεσα), συνήθειας, και γνώσης πια του τι είναι και τι κάνει το coreavc... Συν ότι παίζω με gpu (cpu: ~4-7% util).

Τελικά το πρόβλημα είναι ότι ο CoreAvc δεν δέχεται το weightp2 σαν format με αποτέλεσμα τα καινούρια x264 builds απο εδώ και πέρα δεν θα παίζουν με τον CoreAvc 1.9.5 και όσους δεν έχουν CUDA.

Bέβαια όλα αυτά θα λυθούν με τον COreAvc 2.0, που αναμένεται απο μέρα σε μέρα.

Το πρόβλημα υπάρχει και σε hardware συσκευές όπως το LG BD370.....