Δοκίμασε κανείς bitstream με MPC-HC και coreAVC ?
Γιατί θυμάμαι οτι ήταν ασύμβατα,εξ ού και τον εγκατέλειψα (αν και τον είχα πληρώσει !!!).
Ειδικά στα mkv με DTS-MASTER δεν τραβούσε καθόλου (έμπαινε στην μέση και ο Haali και γινόταν χάλι !)
Ετσι είχα μείνει μόνο με τον συνδυασμό : MPC-HC & ffdshow audio decoder.
Εχουμε νεότερα επ αυτού?
και τον realtek ati hdmi audio device η τον ATI HDMI driver
εγω εχω τον πρωτο απο τον οδηγο νεμεσις που ειχε στο mediasmartservers
αν και στο avsforum πολυ εχουν τον δευτερο
Σε εμένα πάλι δούλεψε, και δούλεψε καλά.
Και το bitstream σε βαριά audios (DTS-Master, με MPC-HC) και η εικόνα νεράκι.
Μετά από πειραματισμούς βέβαια.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ΜΗΝ εγκαταστήσετε τον Haali (ή αν δεν το προσέξετε,όπως εγώ, να το απεγκαταστήσετε μετά) και να τσεκάρετε στις επιλογές acceleration του Core ή το DXVA για τις ΑΤΙ ή το CUDA για τις nVidia (όπως εγώ).
Υπάρχει και η επιλογή NONE αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα.
Ετσι έχουμε στο σετάρισμα των φ'ιλτρων του MPC-HC:
-ffdshow audio decoder
-coreAVC
και τίποτε άλλο !!!!
Αυτά από εμένα,προς το παρόν.
Αμα στραβώσει κάτι θα επανέλθω..
Γιάννη μου EVR custom ,(αν εννοείς αυτό), απ τις ρυθμίσεις του MPC.
(Τι άλλο παίζει,έχεις να μου προτείνεις κάτι τις??)
Στο άλλο, το resize δεν ξέρω τι να βάλω, γιατί οι γνώμες διίστανται : Bilinear ή Bicubic A=1.00 (PS 2.0) ?
Ποτέ μου δεν τα'μαθα αυτά !!!!:slapface::argue:
Γιάννη μου EVR custom ,(αν εννοείς αυτό), απ τις ρυθμίσεις του MPC.
(Τι άλλο παίζει,έχεις να μου προτείνεις κάτι τις??)
Στο άλλο, το resize δεν ξέρω τι να βάλω, γιατί οι γνώμες διίστανται : Bilinear ή Bicubic A=1.00 (PS 2.0) ?
Ποτέ μου δεν τα'μαθα αυτά !!!!:slapface::argue:
MadVR με CoreAVC/Cuda παίζει μια χαρά! Με ΑΤΙ/DXVA νομίζω όχι, αν θυμάμαι καλά προς το παρόν τουλάχιστον, το madVR δε λειτουργεί με DXVA.Καλά ρε κανείς δεν παίζει με MadVR???
Ααααααα, έχετε μείνει πίσω......
Y.Γ Εκτός αν μιλάτε μόνο με HA, οπότε πάω πάσο..
MadVR με CoreAVC/Cuda παίζει μια χαρά! Με ΑΤΙ/DXVA νομίζω όχι, αν θυμάμαι καλά προς το παρόν τουλάχιστον, το madVR δε λειτουργεί με DXVA.
Κάτι άλλο να προτείνω, όχι (και 'γω με αυτό παίζω ή με το EVR σκέτο). Πάντως, επειδή αυτό τον καιρό παίρνω κάτι μετρήσεις, το gamma που δίνει ο mpc, είναι για κλάματα!!!! (Θα ανεβάσω κάποια στιγμή τα screenshots). Ο ΚΜ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.