Cosmote Cinema 3 HD????

Τους στέλνω συνέχεια στο Facebook... Τους λέω έχουν ψηφιοποιηθεί όλες οι ταινίες (HD, επιγχρωματισμός σε κάποιες κλπ), για ποιο λόγο δεν το κάνετε HD και δεν καταλαβαίνουν τι τους γράφω.....
Στο facebook δεν ξερουν τι τους γινεται. Ασε που μπορει να μην τα διαβαζουν καν.

• Like
Reactions: Joker19
Στο facebook δεν ξερουν τι τους γινεται. Ασε που μπορει να μην τα διαβαζουν καν.
Δεν ξέρω πόσο ασχετοσύνη χωράει σε αυτές τις πλατφόρμες... Αυτοί πληρώνονται....IMG_20240213_233606.jpgIMG_20240213_233654.jpg

Στο facebook (στο Massenger) τους είχα γράψει αν γίνεται στο app να μπει η λειτουργία Υπενθύμιση προγράμματος όπως έχει η EON.
Η απάντησει ... θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη, ευχαριστούμε.

Δεν ξέρω πόσο ασχετοσύνη χωράει σε αυτές τις πλατφόρμες... Αυτοί πληρώνονται....View attachment 227967View attachment 227968
Δεν το διαβασαν. Αυτοματοποιημενες ειναι οι απαντησεις.
Δεν ξέρω πόσο ασχετοσύνη χωράει σε αυτές τις πλατφόρμες... Αυτοί πληρώνονται....View attachment 227967View attachment 227968
Δεν το διαβασαν. Αυτοματοποιημενες ειναι οι απαντησεις.

Καλησπέρα και καλή νέα τηλεοπτική σεζόν αγαπητή COSMOTE. Το λογότυπο φροντίσατε να το αλλάξετε στο κανάλι. Το HD να το προσθέσετε ;;;;;;;;

• Like
Reactions: karras
Η απαντηση τους πριν λιγο σε ερωτημα μου.

Καλησπέρα Vassili.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου και την παρατήρησή σου σχετικά με το COSMOTE CINEMA 3. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου μας. Οι προτάσεις σου λαμβάνονται υπόψη και μεταφέρονται στα αρμόδια τμήματα.

Είναι απαράδεκτοι απλά. Μόνο τα νούμερα τους νοιάζουν. Αλλά για να έρθουν τα νούμερα, πρέπει να δώσουν περισσότερα κανάλια, καλύτερη εικόνα. Και θα μπορούσαν να κάνουν και μία συμφωνία με την finos film.

Δεν γινεται τα "γνωστα site " να εχουν καλυτερη αναλυση. Πλεον ειναι πολυ χαλια η εικονα στο cinema 3

Έστειλα και εγώ...
"Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια και τις προτάσεις σας με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας."

Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο τους είναι να το κάνουν HD;

Έστειλα και εγώ...
"Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια και τις προτάσεις σας με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας."

Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο τους είναι να το κάνουν HD;
Ναι τα λαμβάνουν πολύ.....σοβαρά...εικόνα 4k, ήχος atmos από 2030...και βλέπουμε.Ελεος πάμε ολοταχώς για οφθαλμίατρο.