COSMΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Re: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 13888

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 13888
Τρεχα γύρευε...Κριμα!!

Το πρόβλημα είναι εκνευριστικό πλέον. Υπάρχουν πολλές ταινίες που θέλω να δω με ήχο 5.1 και που είχα δει χρόνια πριν σε VHS με εικόνα και ήχο της πλάκας και δυστυχώς αναγκάζομαι να γυρίσω σε PCM για να έχω έστω stereo ήχο. Ελπίζω το θέμα να λυθεί σύντομα.

Εγώ πάλι σε pcm που το γύρισα ούτε εκεί έχω ήχο....

Τραγωδια γενικως,ελεος!Ας μην το εβγαζαν καθολου στον αερα στο φιναλε!

Απάντηση: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Είμαι με τον 1ο Kaon combo δέκτη.Σε D.D 5.1 καθόλου ήχο επίσης,σε pcm κανονικά χωρίς προβλήματα.Απαράδεκτο όπως και νάχει να μην το έχουν φτιάξει τόσες μέρες.

ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΩΡΕΙ.....ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΙΔΟΜΕΝ

Απάντηση: Re: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Έκανα σήμερα την αναβάθμιση λογισμικού (2/8) για τον pvr δέκτη. Το πρόβλημα στο ote cinema 4 εξακολουθεί να υφίσταται. Ακούω μόνο αν επιλεξω PCM από τις ρυθμίσεις ήχου . Δυστηχως

Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Το πρόβλημα διορθώθηκε. Κανονικό 5.1

Διορθώθηκε σε μόλις 33 μέρες. Μια χαρά!

Καλησπέρα σε όλους ! Τσέκαρα σήμερα τα κανάλια πάλι και αυτά που λένε Dolby παίζουν απλά Stereo και ο ενισχυτής δεν εμφανίζει ένδειξη dolby . Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ?

Last edited:

Παιζει dolby σε μενα

Εμενα δυστηχως ενώ έπαιζε πριν καιρο που το είχα δοκιμάσει τώρα ο ενισχυτής μου έχει ένδειξη PCM παρόλο που έχω αλλάξει τον δεκτη σε dolby.
Εσύ τι ενδείξεις έχεις και σε πια καναλια ?

Re: Απάντηση: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Κανονικά παίζει το cinema 4 σε dolby digital και σε μένα.

Τελικά έχω πρόβλημα μονο στην έξοδο HDMI στην SPDIF παίζει κανονικά ... Το έχει πάθει κανεις άλλος αυτό?

Απάντηση: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Μήπως να ελέγξεις τις ρυθμίσεις ήχου στο μενού του δέκτη?
Εγώ σε hdmi το έχω στον ενισχυτή.

ΟΙ ρυθμίσεις είναι dobly στον δεκτη... Πριν κάνα μηνα έπαιζε μια χαρα σήμερα που το δοκίμασα μου το κάνει και μονο από την HDMI