COSMΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Απάντηση: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Δες και με άλλο καλώδιο hdmi καλού,κακού.Αν συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα πίσω τον δέκτη στον οτε για αλλαγή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για δες και στο Sundance & στο κανάλι James Bond,σου βγάζει dolby digital με hdmi?

Re: ΟΤΕ Cinema 4 HD Πρόβλημα στο dolby.

Όχι σε κανένα ούτε στα γερμανικά τα ελευθερα που έχω από Astra και Hotbird του κάνω μια επαναφορά να δούμε ...

Έκανα επαναφορά και άλλο καλώδιο και διαφορετική είσοδο στον VSX 924 που το mede8er παίζει μια χαρα... Τίποτα Τζίφος... Το έχει πάθει κανεις άλλος αυτό? Κουφο δεν είναι?

Δες και το hdmi που είχες στο δέκτη του οτε αν βγάζει πολυκάναλο στο mede8er.
Για να σιγουρευτείς αν φταίει ο δέκτης ή το καλώδιο!

Έκανα όλους τους συνδιασμους θύρες καλώδια ... To mede8er δουελευει παντού τελεια o kaon αρνείται από την HDMI...

Αρα φταίει ο Kaon.Αν έχεις κοντά στην περιοχή σου Oteshop πήγαινε τον για αλλαγή.
Μην προτιμήσεις να πάρεις τηλέφωνο στο 13888,να τους τον στείλεις,να τον ελέγξουν και εφόσον διαπιστώσουν πρόβλημα στο δέκτη να σου στείλουν άλλο.Γιατί θα σου στείλουν πίσω κάποιον ανακατασκευασμένο και όχι καινούριο δέκτη.
Στο oteshop θα στον αλλάξουν με καινούριο (εφόσον έχουν στοκ) χωρίς πολλά,πολλά.

Εγώ έχω παρόμοιο θέμα μετά από διακοπές ρεύματος. Κλείνω τον ΚΑΟΝ από τον διακόπτη πίσω για 2-3 λεπτά κι επανέρχεται με Dolby. Δεν ξέρω τι βήχας είναι αυτός αλλά κι εμένα μου πήρε χρόνο να το βρω. Αν θες, με τον δέκτη σβηστό από πίσω, κράτα πατημένο και το κουμπάκι standby μπροστά για μερικά δευτερόλεπτα. 10" αρκούν.

Παιδιά άλλαξα δεκτη και ακριβώς τα ιδια .... Η επιστήμη σηκώνει τα χερια ψηλά !!!

Καλημερα δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο θεμα μιας και υπαρχει το παρων για ηχο dolby.
Λοιπον εχω τον πρωτο δεκτη του ΟΤΕ δορυφορικο και εχω συνδεσει το home cinema με την τν με οπτικη ινα.
Οταν λοιπον βαζω οποιοδηποτε καναλι του οτε με dolby digital δεν μου το αναβει το DB στο home cinema.
Σκευτηκα να συνδεσω απευθειας το δεκτη στο Home cinema αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι πχ οταν παιζω μια ταινια
απο τον δισκο που ειναι στην τηλεοραση το DB αναβει κανονικα.
Τι μπορει να φταιει?

Καλημερα δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο θεμα μιας και υπαρχει το παρων για ηχο dolby.
Λοιπον εχω τον πρωτο δεκτη του ΟΤΕ δορυφορικο και εχω συνδεσει το home cinema με την τν με οπτικη ινα.
Οταν λοιπον βαζω οποιοδηποτε καναλι του οτε με dolby digital δεν μου το αναβει το DB στο home cinema.
Σκευτηκα να συνδεσω απευθειας το δεκτη στο Home cinema αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι πχ οταν παιζω μια ταινια
απο τον δισκο που ειναι στην τηλεοραση το DB αναβει κανονικα.
Τι μπορει να φταιει?

Φιλε μου έχεις κάνει την αλλαγη μεσα στο δεκτη ? Πρέπει από PCM να το βάλεις Dolby (Είναι στις ρυθμίσεις ήχου)

Φιλε μου έχεις κάνει την αλλαγη μεσα στο δεκτη ? Πρέπει από PCM να το βάλεις Dolby (Είναι στις ρυθμίσεις ήχου)

Αν και καθυστερημενα ναι φιλε το εχω ενεργοποιησει κανονικα..
Παλι τα ιδια..
Να πω εδω πως εχω τον πρωτο πρωτο δορυφορικο δεκτη και σκευτηκα οτι ισως ειναι bug του δεκτη οποτε
πηρα στον οτε να μου τον αλαξουν αλλα δεν προβλεπεται εκτος αν εχει ζημιια...