Cosmote IP TV - OTT

Προφανωϛ για να εχειϛ τετοια αποψη γνωριζειϛ στατιστικα στοιχεια συμφωνα με τα οποια ελαχιστοι συνδρομητεϛ στην Ελλαδα, μεταξυ των οποιων και εγω, αντιμετωπιιζουν προβληματα με τη συνδεση τουϛ στο ιντερνετ, οποτε ειναι ολα καλα. Μηπωϛ θα μπορουσεϛ να τα παραθεσειϛ για να ενημερωθουμε και οι υπολοιπο; btw στα 20 και χρονια που εχω δορυφορικη 3-4 φορεϛ χαυηκε το σημα σε ακραιακακοκαιρια και αυτο ηταν ολιγολεπτο. Και μια μονο φορα χαλασε το lnb στο πιατοτηϛ Nova αλλα απλα το εγκατελειψα αφου στο μεταξυ ειχε γινει η συμφωνια για τααθλητικα με την cosmote. Δεν προσπαθω να σου αλλαξω αυτο που υποστηριζειϛ, αν και διαφωνω. Αλλωστε ο καθεναϛ επιλεγει οτι του ταιριαζει για να απολαμβανει απροβληματιστα το περιεχοενο των παροων.
Διάβασε ξανά τι έγραψα. Στο δορυφόρο πρέπει να χωρέσουν πολλά κανάλια σε ένα αναμεταδότη, το bitrate σε αυτή την περίπτωση θα μειωθεί ανά κανάλι αφού ο αναμεταδότης έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα με αποτέλεσμα η εικόνα να επηρεαστεί αρνητικά. Αυτό λοιπόν επηρεάζει όλους όσους έχουν δορυφορική και όχι μόνο έναν. Στην iptv αν έχεις θέμα με την ταχύτητα επηρεάζει μόνο εσένα και όχι εμένα πχ που δεν έχω θέμα με την ταχύτητα. Ειδικά σε αθλητικές μεταδόσεις όπου το bitrate παίζει μεγάλο ρολό αυτό είναι πρόβλημα. Μπορεί πχ στο κανάλι 4Κ να βλέπεις αγώνα και λόγο του bitrate η εικόνα να είναι τόσο χάλια όπου μια μετάδοση σε 1080p με υψηλό bitrate να φαίνεται πολύ καλύτερα.