Cosmote Multiroom

Δεν το δειχνει σε καμία Γερμανια, το δειχνει στο σπιτι μου (και μονο στα ελληνικα!), μεσω ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ υπηρεσιας την οποια εκ φυσεως μπορω να την χρησιμοποιησω οπου εγω θελω (παντα για ιδιωτικη/προσωπικη ψυχαγωγια).
Κι αν δεν ειναι το CL και ειναι μονο τα ελευθερα ελληνικα του πακετου Family?

edit: Οχι και παρανομος! "Ευχαριστω" θα επρεπε να λενε αυτοι που τους τα σκαμε, αντι να παμε οντως στο παρανομο (που προσφερει και περισσοτερα)!

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φιλε. Γιαυτο βλέπεις ότι κάθε χωρα έχει 2 και 3 συνδρομητικές πλατφόρμες. Αλλιώς θα υπήρχε μια πανευρωπαϊκή και θα βλέπαμε παντού.
Οπως k να έχει εσύ αποφασίζεις, πάρτους τηλέφωνο και κραξτους

Μια που συνειδητοποιησα οτι ποσταρα και σε λαθος θεμα (ζητω συγνωμη, το εχω στα 'προχειρα' γιατι περιμενω αιωνιως το multiroom!), να ποσταρω (αν δεν το εχει κανει αλλος) εναν απο τους υπαρχοντες (δε ξερω από πότε, υποθετω καμποσο καιρο) ορους της συμβασης cosmote TV μεσω Δορυφορου (παραδοξως σχετικος με το... multiroom!):
5.1 Ο ΟΤΕ υποχρεούται:
5.1.1 Nα ενημερώνει τον Συνδρομητή με κάθε πρόσφορο τρόπο (πχ με ανακοίνωση στον Τύπο, στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της
Υπηρεσίας κλπ) για κάθε μεταβολή ή τροποποίηση των παρόντων όρων, της Υπηρεσίας ή /και των Πρόσθετων Υπηρεσιών, προσθήκη,
αφαίρεση ή αντικατάσταση προγραμμάτων ή/και Πακέτων και των λοιπών παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και να ενημερώνει τον
Συνδρομητή για κάθε νέα επιμέρους υπηρεσία και τους όρους παροχής αυτής.
5.1.2 Nα ικανοποιεί κάθε αίτημα αναβάθμισης πακέτου, προσθήκης ή αφαίρεσης Τερματικού Εξοπλισμού στην περίπτωση
ενεργοποίησης της Πρόσθετης Υπηρεσίας COSMOTE Multiroom, εντός της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης και κάθε αίτημα μετατροπής
πακέτου μετά το πέρας αυτής, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, την εμπορική πολιτική και τις ισχύουσες
διαδικασίες του ΟΤΕ.
Τελος παντων, απλα ως δειγμα, οτι οι "οροι" μιας Α.Ε. δεν ειναι "νόμος", ειναι απλως συμφωνητικο μεταξυ 2 μερών. Εφοσον ο ενας απο τους δύο παραβιασει το συμφωνητικο, ο άλλος μπορει να το τερματισει (και αναλογα με το αν προκυπτει ζημία να ζητησει αποζημιωση). Τωρα το γιατι πχ ο οτε δεν 'τερματιζει' το συμφωνητικο σε οσους παιρνουν το δεκτη τους οχι στο εξωτερικο αλλά ακομα και στο εξωχικο/πατρικο....στον γειτονα τους που μενει 1 νουμερο παραπερα (συνδεοντας τον υβριδικο πλεον δεκτη ο οτε εχει αυτοματα και την ΙΡ σου και ξερει πού εισαι --- και ο όρος 5.4.1. απαιτει να το χρησιμοποιεις αποκλειστικα στη δηλωθεισα διευθυνση!---), ειναι νομιζω ευκολο να γινει αντιληπτο.
"Παρανομία" (να με "επισκεφθει" η αστυνομια δηλαδη) εντος της οικίας που μενω και που μονο εγω χρησιμοποιω τις υπηρεσιες δεν υπαρχει, οπου κι αν ειμαι. Το 'γνωστο' κρουσμα στην Αγγλια που παμπ ειχε nova (τοτε) για να δειχνει την Πρεμιερ Λιγκ δεν εχει καμία σχεση.

Επομένως τους καλείς, τους λες ότι βλέπεις εκτός Ελλάδας και εκφράζεις την ενόχλησή σου για τις τελευταίες αλλαγές.

Δεν το δειχνει σε καμία Γερμανια, το δειχνει στο σπιτι μου (και μονο στα ελληνικα!), μεσω ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ υπηρεσιας την οποια εκ φυσεως μπορω να την χρησιμοποιησω οπου εγω θελω (παντα για ιδιωτικη/προσωπικη ψυχαγωγια).
Κι αν δεν ειναι το CL και ειναι μονο τα ελευθερα ελληνικα του πακετου Family?

edit: Οχι και παρανομος! "Ευχαριστω" θα επρεπε να λενε αυτοι που τους τα σκαμε, αντι να παμε οντως στο παρανομο (που προσφερει και περισσοτερα)!
Και όμως δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπου θες δυστυχώς.

Στο συμβόλαιο σου λέει :

5.4.1 Να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή/και τις Πρόσθετες Υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εγκατάστασης, αποκλειστικά
για τη χρήση που συμφωνείται με τους παρόντες όρους, και σε περίπτωση μεταφοράς της τηλεφωνικής γραμμής στη νέα Διεύθυνση
Εγκατάστασης. Ο Συνδρομητής υποχρεούται να ενημερώνει εγκαίρως και εγγράφως την αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ για οποιαδήποτε
μεταβολή των στοιχείων που αναφέρονται στην Αίτηση.

Επίσης ακόμα δεν έχει περάσει από την Ε.Ε. Η απεμπλοκή του γεωγραφικού προσδιορισμοί εντος της Ένωσης (Geo locking) οπότε οποίαδηποτε προσφερόμενη υπηρεσία που αποδίδει αναγνωρισμένα και δικαιωματα θεασης ,προορίζονται μόνο για την χώρα απόδοσης των δικαιωμάτων αυτών μέσω του οποίου παρόχου τα δίνει και μόνο μέσω αυτού . Άρα η θέαση ενος πακετου από μια άλλη χώρα σε μια τρίτη και εκτός της χώρας ανάθεσης δικαιωματων , του παρόχου αυτής και κατά αντίθεση με κάποιος ντόπιοι παρόχο που έχει πληρώσει το ίδιο προϊόν και το δίνει ... Είναι παράνομη .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Για την ωρα εδω και 2-3 μερες ο οτε ΕΚΟΨΕ ΤΟ REPLAY TV (και φυσικα το time shift) στα δορυφορικα που δεν εχουν ...ελληνικη ΙΡ!
Αντι να φερουν multiroom που εχουν ταξει εδω και κανα χρονο κοβουν κι αυτα που εφεραν. ΝΤΡΟΠΗ.
Οχι δε θα πληρωνω για...vpn, ψηφιακες επι πληρωμη υπηρεσιες υπαρχουν για να διευκολυνουν την καθημερινοτητα μας (οπως εκανε μεχρι τωρα το replay, ειχα αναφερει παλιοτερα οτι ενα 40-50% της ...τηλεθεασης μου ηταν πλεον μεσω replay! και αυτο ηταν που τελικα εκανε την διαφορά και προχωρησα τελικα σε ανανεωση ενω ειχα αιτηθει φορητοτητα στη nova -- αντε να τους τρεχεις τωρα οτι προεκυψε μονομερης αλλαγη που δικαιολογει αμεση λυση της συμβασης!--), οχι για να σε δουλευουν για να σου τα παιρνουν!

το time shift που λες το ειχαμε κ πριν γινει ο αποδικωποιητης hybrid..οσοι ειχαμε pvr...δηλαδη εκτος ta ondemand και το replay κοπηκε κ αυτη η δυνατοτητα που πληρωνουμε extra? στα ρωτω αυτα διοτι ειμαι Ελλαδα εδω και 5 μερες κ δεν μπορω να τσεκαρω.

Υποθετω, γιατι δεν εχω PVR, οτι απο τη στιγμη που στο PVR γινεται εγγραφή σε τοπικο μεσο αποθηκευσης δε θα εχει κοπει αυτο. Το time shift μεσω "απλού" υβριδικου κοπηκε σιγουρα για 'εξω'.
^^ δες το επομενο ποστ μου απο αυτο που quot-αρες. Οι ιδιοι οροι 'ρυθμιζουν' ενα multiview που δεν υπαρχει καν! Ειρωνια προς τους πελατες ειναι αυτο; Για το περι παρανομου ωραια ολα αυτα που γραφεις αλλά ξαναειπα, βρες μου την νομοθεσια που βαζει χερι στο ιδιο μου το σπιτι, και εξηγησε μου και γιατι ειναι το family παρανομο οταν δεν υπαρχει ουτε ενας αλλος παροχος αυτων των καναλιων. Τα υπολοιπα ειναι απλως 'επιχειρηματα' των Α.Ε. .
^^^ προφανως επικοινωνησα μαζι τους αλλά ξερεις οτι παντα μιλας με καποιον που κοιταει τον κοσμο... απο πολυ 'ψηλα'!

Τα πράγματα είναι απλά: όσοι έχετε τον εξοπλισμό στο εξωτερικό καλά κάνετε και τον έχετε και το πακέτο μια χαρά θα το βλέπετε. Αλλά μην έχετε τις απαιτήσεις, αξιώσεις, παράπονα κ.τ.λ. λες και κατοικείτε εντός Ελλάδας. Όλα δεν μπορούν να γίνουν και είναι λογικό.

Δεν ξέρω αν ειναι έτοιμο προς διάθεση, αυτο όμως ειναι από σημερινό συμβόλαιο
V8pLHYh.jpg

Το συμβόλαιο έτσι όπως είναι αυτές τις επιλογές τις καλύπτει προς το παρόν μέσω ευριζωνικής σύνδεσης και όχι μέσω δορυφόρου.

@tiniakos

Πάντα όπου υπάρχει δορυφορικός δέκτης θα υπάρχει και ένα καλώδιο από την ταράτσα σε θέμα κεραίας που θα συνδέεται μαζί του. Όσο αφορά την αναγνώριση των δεκτών μεταξύ τους θα γίνεται μέσω του ατομικού δικτύου στο κάθε σπίτι. Το πώς θα φέρει δίκτυο ο κάθε ένας από εμάς διπλά στο δορυφορικό δέκτη είναι θέμα μελέτης και αρκετών επίλογων.

Last edited:
Για όσους έχουν πρόβλημα με το να κατεβάσουν δεύτερο καλώδιο και έχουν το πακέτο μέσω δορυφόρου, θα μπορεί ο δεύτερος δέκτης να είναι iptv?

Για όσους έχουν πρόβλημα με το να κατεβάσουν δεύτερο καλώδιο και έχουν το πακέτο μέσω δορυφόρου, θα μπορεί ο δεύτερος δέκτης να είναι iptv?

Οχι.

Δεν γίνεται να συνδυαστούν δυο πακέτα διαφορετικά.

Εκτός και αν ο δεύτερος δέκτης που είναι ευριζωνικος είναι σε άλλο όνομα. Αλλά εκεί δεν μιλάμε για την ευκολία των 6 ευρώ για κάθε extra δέκτη αλλά για ένα άλλο κανονικό συμβόλαιο των 33 ευρώ.

Κρίμα.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τεχνικό σκέλος (αν και υποθέτω τεχνικά θα είναι εφικτό).

Σαν λογική πάντως δεν βγάζει νόημα.

Εφόσον πληρώνεις το περιεχόμενο του πακέτου, θα έπρεπε να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις ποια θα είναι η πηγή του δεύτερου δέκτη.

Σκέφτηκα βέβαια και ένα τρόπο παράκαμψης του προβλήματος.

Εφόσον έχεις 2 υβριδικούς δέκτες, μπορείς να χρησιμοποιείς τον 2ο (στο δωμάτιο που δεν έχει καλώδιο) μόνο για το Cosmote TV Plus.

Το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως χρειάζεται δορυφορικό σήμα ο δέκτης για να λειτουργήσει το Cosmote TV Plus.

Κρίμα.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τεχνικό σκέλος (αν και υποθέτω τεχνικά θα είναι εφικτό).

Σαν λογική πάντως δεν βγάζει νόημα.

Εφόσον πληρώνεις το περιεχόμενο του πακέτου, θα έπρεπε να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις ποια θα είναι η πηγή του δεύτερου δέκτη.

Σκέφτηκα βέβαια και ένα τρόπο παράκαμψης του προβλήματος.

Εφόσον έχεις 2 υβριδικούς δέκτες, μπορείς να χρησιμοποιείς τον 2ο (στο δωμάτιο που δεν έχει καλώδιο) μόνο για το Cosmote TV Plus.

Το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως χρειάζεται δορυφορικό σήμα ο δέκτης για να λειτουργήσει το Cosmote TV Plus.
δεν χρειαζεται δορυφορικο σημα για τις υπηρεσιες tv plus ον δεμανδ kai replay tv δοκιμασμενο πριν κατι μηνες

οσον αφορα την συνδεση μεταξυ αποκωδικοποιητων κ γω θα προτιμουσα συνδεση με ιντερνετ καθως ειναι ιστορια να κατεβαζεις καλωδια

Mε εξαίρεση την συχνότητα 11843 V, όλες οι άλλες είναι οριζόντιες στο υψηλό μισό του φάσματος συχνοτήτων, οπότε λογικά δεν αρκεί ένα καλώδιο και για τους 2 δέκτες ?

Εννοείται θυσιάζεται η 11843 αλλά δεν έχει κάποιο πολύ εμπορικό κανάλι.