Cosmote Multiroom

Εβλεπα την Πορτο και η γυναικα έτρωγε τα νύχια..
Αντε μου λέει δεν τελειωσε ακόμα θέλω να δω το Τhe Βold Τype. Ποιο Τhe Βold Τype και πρασινα αλογα της λεω ρε γυναικα 11 η ώρα αρχίζει η Mπενφίκα,
Χαχαχα θα φάμε ματσούκι στο τέλος

Βγαλτε το μουλτιρουμ ρεεεε

Δεν έχω λαπτοπ. Αλλα έχω το go στο pc. Δεν ευχαριστιέσαι αγώνα όμως στο pc. Αλλη η χάρη του καναπέ

Δεν σου είπα να κάτσεις εσύ στο pc :a0210: .

Mια χαρά βλέπεται μία σειρά στο PC, ειδικά αν δεν έχει πολλά εφέ κτλ. :smash:

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν είναι παντρεμένος όμως... αχ μικρέ μου αθώε και ανίδεε Jimmy :)

Re: Απάντηση: Cosmote Multiroom

Δεν ξέρω αν ειναι έτοιμο προς διάθεση, αυτο όμως ειναι από σημερινό συμβόλαιο
V8pLHYh.jpg

Σήμερα βρήκα στο site της Cosmote TV τους "Γενικούς όρους σύμβασης Cosmote TV μέσω δορυφόρου για οικιακά πακέτα"

https://www.cosmote.gr/pdf/fixed/residential/GenikoiOroi_COSMOTETV_MeswDoriforou_giaOikiakous.pdf

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η Πρόσθετη Υπηρεσία COSMOTE Multiroom είναι η μετάδοση των προγραμμάτων της Υπηρεσίας που διαθέτει ο Συνδρομητής σε έως και τρεις (3) επιπλέον τηλεοπτικούς δέκτες οι οποίοι θα πρέπει υποχρεωτικά να λειτουργούν εντός του ίδιου χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας της Υπηρεσίας COSMOTE TV. Οι Πρόσθετες Υπηρεσίες ή άλλα προγράμματα που επιλέγει ο Συνδρομητής χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.

2.1.3 Για τη λειτουργία της Πρόσθετης Υπηρεσίας COSMOTE Multiroom είναι απαραίτητη

i) η παροχή δορυφορικής λήψης σε κάθε αποκωδικοποιητή με ανεξάρτητη όδευση ομοαξονικού καλωδίου από το ίδιο ή διαφορετικά κεραιοσυστήματα,

ii) η συνεχής διασύνδεση όλων των αποκωδικοποιητών στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LocaL Area Network) καθώς και η σύνδεση τους στο Διαδίκτυο (Internet)

iii) ενώ επιβάλλεται οι αποκωδικοποιητές να βρίσκονται σε ενεργή κατάσταση ή σε κατάσταση ενεργητικής αναμονής (Active Standby).

Στην περίπτωση που δεν πληρείται κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν είναι δυνατή η τηλεοπτική μετάδοση προγραμμάτων από κανένα αποκωδικοποιητή (συμπεριλαμβανομένου και του αποκωδικοποιητή της Υπηρεσίας).

2.1.4 Σε περίπτωση ενεργοποίησης της Πρόσθετης Υπηρεσίας COSMOTE Multiroom, η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης μη γραμμικών προγραμμάτων (On Demand, Replay TV) της Υπηρεσίας σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς δέκτες εξαρτάται από την ταχύτητα της ADSL / VDSL σύνδεσης του Συνδρομητή και την ανάλυση του προγράμματος.

2.1.5 Ο Συνδρομητής δύναται να αιτηθεί τροποποίηση της Πρόσθετης Υπηρεσίας COSMOTE Multiroom, αυξάνοντας ή μειώνοντας τον αριθμό των Τερματικών Εξοπλισμών που έχουν ενεργοποιηθεί για την παροχή της.

3. Εξοπλισμός

Για τη λειτουργία Hybrid καθώς και για την Πρόσθετη Υπηρεσία COSMOTE Multiroom απαιτείται σύνδεση xDSL Ιnternet ΟΤΕ, ή άλλου παρόχου σταθερής τηλεφωνίας. Η λειτουργία της Υπηρεσίας είναι δυνατό να επηρεάσει την οριστική ταχύτητα της υπηρεσίας ευρυζωνικής πρόσβασης για σύνδεση στο διαδίκτυο «ΑDSL/VDSL».

3.1 Για την παροχή της Πρόσθετης Υπηρεσίας COSMOTE Multiroom απαιτείται πρόσθετος Τερματικός Εξοπλισμός (Αποκωδικοποιητής – με ή χωρίς σκληρό δίσκο - και Κάρτα) καθώς και η εγκατάσταση συμβατού κεραιοσυστήματος ή η τροποποίηση της εγκατάστασης υφιστάμενου κεραιοσυστήματος.
Η χρήση της Πρόσθετης Υπηρεσίας μπορεί να γίνει με την ενεργοποίηση έως και τριών (3) επιπλέον Τερματικών Εξοπλισμών κατ’ ανώτατο όριο. Η σύνδεση του/των Τερματικού/ών Εξοπλισμού/ών με το DSL modem/router γίνεται μέσω καλωδίου Ethernet ή με την εγκατάσταση ανάλογου αριθμού συμβατών Powerplugs (Power Line Adaptors) που ο Συνδρομητής έχει αγοράσει.

Last edited:
Το ότι και ο δεύτερος δέκτης θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ , δεν είναι Καλό! Ήδη κάποιοι χρησιμοποιούμε power lines , θα πρέπει να αγοράσουμε περισσότερους τωρα.

Το ότι και ο δεύτερος δέκτης θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ , δεν είναι Καλό! Ήδη κάποιοι χρησιμοποιούμε power lines , θα πρέπει να αγοράσουμε περισσότερους τωρα.

Αυτό δεν αφορά την Cosmote, αυτό αφορά προσωπικά εμάς και το πως έχουμε προβλέψει να έχουμε δυκτιο Ethernet στο σπίτι μας. Γενικά πάντως σε όσους ειναι τοίχο με τοίχο οι δέκτες μεταξύ τους μαζί με το modem με μια τρύπα και ένα καλώδιο λύνεται το πρόβλημα. Αν η αποστάσεις ειναι μεγάλες και δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης καλώδιου τότε τα powerlines η τα access points ειναι μονόδρομος.

καλημερα επειδη λιγο μπερδευτηκα , οι δεκτες πρεπει ξεχωριστα να ειναι συνδεδεμενοι με το ιντερνετ , πρεπει ομως να ειναι συνδεδεμενοι και μεταξυ τους?

Και θα πρέπει και ο δεύτερος/τρίτος κλπ να έχουν δικό τους καλώδιο για την κεραία, όπως λέει.. Αν κάποιος δεν θέλει να ξανατρυπά τοίχους και τον αφήσει χωρίς καλώδιο και απλά χρησιμοποιεί τα on demand κλπ μέσω internet, θα δουλέψει;

Ο κάθε δέκτης φυσικά και θέλει το δικό του δορυφορικό καλώδιο.

Λογικά το tv plus και το replay tv θα παίζουν χωρίς πρόβλημα αν δεν εχει συνδεθεί με τον δορυφόρο.

Το θέμα ειναι η οτι την έξτρα χρέωση θα την πληρώνεις ούτως η άλλος για κάθε έξτρα δέκτη είτε τον συνδέσεις απλά με Ίντερνετ είτε τον συνδέσεις κανονικά και μέσω δορυφόρου.

Δεν με νοιάζει η χρέωση από την άποψη οτι τον δεύτερο τον θέλω ετσι και αλλιώς μόνο για replay tv, on demand, tv plus κλπ και όχι για live πρόγραμμα από τον δορυφόρο. Απλά το θέμα ειναι αν θα παίζει χωρίς καλώδιο, μήπως θέλει να "κατεβάσει" τίποτα από τον δορυφόρο για να δουλεψει...;

Αυτό ειναι κάτι που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά πριν ξεκινήσει η υπηρεσία και έρθουν στα χέρια μας οι εχτρα δέκτες.

Δεν με νοιάζει η χρέωση από την άποψη οτι τον δεύτερο τον θέλω ετσι και αλλιώς μόνο για replay tv, on demand, tv plus κλπ και όχι για live πρόγραμμα από τον δορυφόρο. Απλά το θέμα ειναι αν θα παίζει χωρίς καλώδιο, μήπως θέλει να "κατεβάσει" τίποτα από τον δορυφόρο για να δουλεψει...;

Με τα σημερινα δεδομενα, το On Demand δουλευει χωρις να απαιτειται η συνδεση με το πιατο.
Στο μελλον ποιος ξερει.

Αυτό δεν αφορά την Cosmote, αυτό αφορά προσωπικά εμάς και το πως έχουμε προβλέψει να έχουμε δυκτιο Ethernet στο σπίτι μας. Γενικά πάντως σε όσους ειναι τοίχο με τοίχο οι δέκτες μεταξύ τους μαζί με το modem με μια τρύπα και ένα καλώδιο λύνεται το πρόβλημα. Αν η αποστάσεις ειναι μεγάλες και δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης καλώδιου τότε τα powerlines η τα access points ειναι μονόδρομος.
Είναι δυνατόν να θέλουμε πχ. 3 multiroom , και να έχουμε προβλέψει να έχουν σύνδεση με το ίντερνετ και τα 3 με καλώδιο?
Το wifi τοτε για ποιο λόγο το έχουμε?
Απλώς μια παρατήρηση κανω. Σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει. Λογικό...

Μα και να μην έχεις κανει τέτοια πρόβλεψη το αναφέρω και στο μήνυμα μου powerlines η access point για να έχεις δυκτιο ασύρματα. Θεωρώ πάντως οτι απο την στιγμή που θα πρέπει να συνδέονται στο router για να γίνεται ζεύξη με τον master δέκτη θα πρέπει μελλοντικά οι νέοι δέκτες που θα λανσάρουν να έχουν ενσωματωμένο wifi.