Γιατι 4πλο lnb?Δυο αποκωδικοποιητες δεν ειναι?Στα 20 ευρώ περιλαμβάνεται φαντάζομαι και το 4πλό lnb που θα αντικαταστήσει το απλό σωστά?
Και μια τεχνική ερώτηση αν ξέρει κάποιος... εγώ έχω 120ρι πιάτο που κοιτάει nova (4πλο lnb στην nova μεγαλούτσικο) και έχει μπει παράκεντρα του OTE με slim lnb για να χωρέσει, στην δικιά μου περίπτωση τι θα μπορούσε να κάνει ο τεχνικός αφού προφανώς θα πρέπει να μπει και για τον OTE 4πλο για να μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή?
χαχαχα καλα τοτε,ας βαλουν μονοι τους...Εάν βγει από το δίκτυο ο δέκτης, σύμφωνα με τις οδηγίες δεν θα παίζει. Όλοι οι δέκτες πρέπει να είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και στο Ίντερνετ.
Aυτο λεμε φιλε μου,οτι δεν θα παιζει καθολου αν μεταφερεις τον δεκτη στο εξοχικο.Δεν θα μπορεις να δεις.Μα δεν είναι υπηρεσία όπως το nova εξοχικό. Όπως λέει κ το όνομα της, multiroom, είναι για διαφορετικούς χώρους της οικίας. Για το εξοχικό θα πρέπει να μεταφερεις το δέκτη.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμη. Αυτή την στιγμή γίνονται τεχνικές δοκιμές και συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις, η εμπορική διάθεση θα ξεκινήσει αρχές του μήνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.