Δεν είναι στάνταρ το κόστος. Εξαρτάται απο τις ιδιαιτερότητες κάθε οικίας. Ρώτα καλύτερα στο 13888 η στα καταστήματα πώλησης.To Κοστος εγκαταστασης ποιο ειναι?
δεν μπορεσα να το βρω στο επισημο σαιτ
δν γνωρίζω για το router που έχεις , ωστόσο τα περισσότερα το υποστηρίζουν. Βρες στο interface του το dhcp leases ή γενικά τις συσκευές που είναι συνδεμένες κ επέλεξε στους αποκωδικοποιητές του οτε tv να δίνει πάντα την ίδια ip, ενδεχομένως να γίενται κ με καταχώρηση της mac address.Το ρούτερ εκκινεί και συνδέεται στο δίκτυο αφου εχουν ολοκληρώσει την εκκίνηση οι δέκτες και υποψιάζομαι ότι ειναι αυτο. Δεν εχω βρει πως να τους δωσω σταθερή ip μπας και το λύσω αυτο το πρόβλημα.
Nαι.@Cmoustakas
O Ηλεκτρολόγος μου είχε πει από την αρχή πως θα μου έβγαζε σε όλα τα δωμάτια Ethernet για να έχω παντού Internet.H Κεντρική Γραμμή είναι στο Living Room.Αν εγώ συνδέσω (στο Living Room) το Modem με τον βασικό δέκτη ,και ύστερα πάρω απο τα υπόλοιπα δωμάτια Internet Μέσω των Ethernet και τροφοδοτήσω τους υπόλοιπους δέκτες, θα είμαι κομπλέ ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.