Να κάνω μερικές ερωτήσεις;
1. Με ένα usb wifi adaptor κάνεις άνετα δουλειά; όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/9872266/Power-On-DMG-02-v2-0.html?keyphrase=usb+wifi+adaptor+poweron
2. Οι δέκτες όταν δουλεύουν από δορυφόρο όχι ondemand καταναλώνουν μεγάλο bandwitch ή αραιά και που στέλνουν λίγα δεδομένα;
3. Αν ο ένας βγει εκτός ρεύματος ή δε πιάνει σήμα κολλάει και ο άλλος ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
4. Θα έχω διαφορετικά πιάτα φαντάζομαι δεν έχει σημασία
5. Με τρώει δέκτες στο σύνολο παίζει οκ;
Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε χρήση 2 αποκωδικοποιητών απαιτείται quad lnb και δεν αρκεί dual lnb.
Καλημέρα παιδιά.
Ήμουν έτοιμος να κάνω το multiroom και εγώ, αλλά διάβασα πως πρέπει να είναι μονίμως συνδεδεμένοι οι αποκωδικοποιητές μεταξύ τους για να παίξουν και είμαι οκ σε αυτό. Αλλά! Παίρνω τον αποκωδικοποιητή κάποιες φορές και στο εξοχικό και βλέπω, και διάβασα σε προηγούμενο ποστ πως δεν θα παίζει έστω ο ένας αν αποσυνδεθούν μεταξύ τους. Και το κακό είναι πως δεν υπάρχει ίντερνετ στο εξοχικό. Αν συνδεθούν με έθερνετ μόνο μεταξύ τους, γίνεται τίποτα ή μπα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.