Καλημέρα! Έχω το εξής θέμα. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα δεν μπορώ με τίποτα να δω replay TV. Συνέχεια εμφανίζει το μήνυμα ότι η σύνδεση μου δεν επαρκεί κλπ. Έχω vdsl forthnet και όλα λειτουργούν εξαιρετικά. Και το Netflix στριμαρει σε 4Κ. Έχω κάνει επανεκκίνηση τα πάντα αλλά τίποτα
Δοκιμή με νέο καλώδιο Ethernet?Συνέχεια των προηγούμενων.... Όποιος δεν βαριέται διαβάζει και σχολιάζει..
Είχα πρόβλημα με το replay tv όπως έγραψα και πιο πάνω και αφού δεν κατάφερνε κανείς να μου το λύσει, καταλήξαμε να συμφωνήσουμε σε αντικατάσταση αποκωδικοποιητή.
Αφού κατάφερα με τα πολλά να παραλάβω έναν καινούριο μετά από πολύ ταλαιπωρία και μπλέξιμο, τον συνδέω σήμερα το απόγευμα.
Τζίφος!!!! Πάλι το replay tv δεν έπαιζε. Έχω πειστεί ότι κάτι φταίει στο δίκτυο μου και αρχίζω να κάνω ότι δοκιμή μπορούσα να σκεφτώ. Άλλαξα καλώδια, άλλαξα θύρα στο router, έκανα αλλεπάλληλες φορές επανεκκίνηση και στο router και στον αποκωδικοποιητή, αλλά τίποτα. Συνέδεσα άλλες συσκευές για να τσεκάρω ότι δουλεύει το δίκτυο και όλα στο σπίτι δουλεύουν παντού εκτός από τον ολοκαίνουργιο αποκωδικοποιητή που δεν δουλεύει πουθενά.
Παίρνω εξυπηρέτηση πελατών, του εξηγώ τι συμβαίνει και μου λέει το εξής απλό που εγώ δεν είχα παρατηρήσει. Πρέπει εκεί που μπαίνει το βύσμα του Ethernet να ανάβουν 2 λαμπάκια, ένα πράσινο για το ρεύμα και ένα πορτοκαλί για τα δεδομένα. Εμένα δεν ανάβει τίποτα. Οπότε μου λέει είναι χαλασμένος πάμε για αντικατάσταση. Και ρωτάω εγώ τώρα. Είμαι τόσο γκαντέμης που ο καινούργιος αποκωδικοποιητής έχει το ίδιο πρόβλημα με τον παλιό ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν καταλαβαίνει κανείς???
Η παύση σε ζωντανό πρόγραμμα νομίζω δουλεύει μόνο με συνδεδεμένο σκληρό δίσκο.
το ιδιο υσχυει και σε αλλα προγραμματα και του STAR και του Alpha πχ ελληνικες ταινιες απλα δεν ξερω ποιος το οριζει να μην ειναι διαθεσιμο το replay ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.