Cosmote tv app προεγκατεστημενο σε samsung

gatos1970

New member
31 December 2020
2
Καλημερα και καλη χρονια,

πριν απο δυο μηνες αγορασα μια τηλεοραση Samsung QE55QN90D ,

μεσα στο δεκεμβρη μου εβγαλε μυνημα η εφαρμογη της cosmote tv οτι η συνδρομη μου εχει διακοπει και να επικοινωνησω με την cosmote.
Μιλησα με την cosmote και δεν υπηρχε προβλημα μαζι τους,οποτε πηρα τη Samsung και μεσω του απομακρυσμενου χειρισμου μου κανανε απεγκατασταση και εγκατασταση της εφαρμογης,για καμμια εικοσαρια μερες δεν ειχα θεμα,
ομως σημερα μου το ξαναεβγαλε,ξαναπηρα στη Samsung και ξαναεκαναν παλι απεγκατασταση και εγκατασταση της εφαρμογης εχω κανει εγκατασταση και το λογαριασμο αλλου φιλου και κανει τα ιδια,οποτε δεν ειναι θεμα λογαριασμου,
μηπως ξερει καποιος τι αλλο μπορω να κανω;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν εχεις συνδρομη;Ή μηπως παιρνεις τα μηνιαια πακετα;Γιατι αν εχεις συνδρομη,σου δινει δωρεαν ενα box ο cosmote
Επειδή δεν το χρησιμοποιώ λόγω Android TV, ρώτησα αν μπορώ να το επιστρέψω ίσως με κάποια μείωση το μήνα, μου είπαν είναι εντελώς δωρεάν, αν δεν το χρησιμοποιώ απλά να το αφήσω στο κουτί που θα το χρειαστώ όταν και αν διακόψω τη συνδρομή

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγω παντως 2 φορες προσπαθησα να χρησιμοποιησω το app μεσω samsung tv (νεο μοντελο) και το παρατησα στην στιγμη. Το app μεσω του box ειναι πολυ πιο γρηγορο και αξιοπιστο.

Εγω παντως 2 φορες προσπαθησα να χρησιμοποιησω το app μεσω samsung tv (νεο μοντελο) και το παρατησα στην στιγμη. Το app μεσω του box ειναι πολυ πιο γρηγορο και αξιοπιστο.
Δυστυχώς μάρκες όπως η Samsung και LG βάζουν δικό τους λειτουργικό και είναι άθλιο, δεν είναι Android TV που είναι απλά το Android που έχουμε στα κινητά με προσαρμογές για τηλεόραση, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μάρκες όπως η TCL

• Like
Reactions: drberto and thiseas
Δεν εχεις συνδρομη;Ή μηπως παιρνεις τα μηνιαια πακετα;Γιατι αν εχεις συνδρομη,σου δινει δωρεαν ενα box ο cosmote
Εγω εχω συνδρομη full pack μεσω δορυφορου πανω απο 7 χρονια πηρα στο 13888 και μου ειπανε οτι το box

SKYWORTH HY4415 Android Tv Box​

η cosmote το εδινε καποτε δωρεαν για ενα χρονο και μετα με συνδρομη 7 ευρω περιπου το μηνα. Τωρα το δινει με 79.89 ευρω και χωρις συνδρομη .Μιλαμε για αυτο το Βοχ η για καποο αλλο??Eγω αυτα ξερω .

Εγω εχω συνδρομη full pack μεσω δορυφορου πανω απο 7 χρονια πηρα στο 13888 και μου ειπανε οτι το box

SKYWORTH HY4415 Android Tv Box​

η cosmote το εδινε καποτε δωρεαν για ενα χρονο και μετα με συνδρομη 7 ευρω περιπου το μηνα. Τωρα το δινει με 79.89 ευρω και χωρις συνδρομη .Μιλαμε για αυτο το Βοχ η για καποο αλλο??Eγω αυτα ξερω .
Οκ,διαφορετικη η περιπτωση σου.Εγω πχ που δεν εχω δορυφορικο κι εχω μονο το "ιντερνετικο",μου εδωσαν εξ'αρχης box..με την υποχρεωση να το επιστρεψω οταν διακοψω η να πληρωσω.

Οκ,διαφορετικη η περιπτωση σου.Εγω πχ που δεν εχω δορυφορικο κι εχω μονο το "ιντερνετικο",μου εδωσαν εξ'αρχης box..με την υποχρεωση να το επιστρεψω οταν διακοψω η να πληρωσω.
Ακριβως το ιδιο και σε μενα.