Προφανώς όπως και στην nova θα γίνεται άμεσα, αλλά υποθέτω για ευνόητους λόγους θα έχει περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων - απενεργοποιήσεων το μήναΗ ενεργοποίηση και αδρανοποίηση των δεκτών θα γίνεται άμεσα? Θα υπάρχει περίοδος αναμονής? Τι εννοώ :
Είμαι πχ το πρωι στο σπίτι και βλεπω cosmote tv. Το απόγευμα πάω εξοχικό, κάνω ενεργοποιήση μέσω Ιντερνετ του άλλου δέκτη και βλέπω στο εξοχικό. Το επόμενο πρωί όμως πάω ξανα σπίτι. Ενεργοποιώ πάλι τον δέκτη στο σπιτι και όλα καλα?
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ..... επιτέλους εισακούσθηκε το αίτημα μας.
Πάμε στα διαδικαστικά τώρα.
Επιτρέπει την εναλλαγή 4 φορές το μήνα .(ουσιαστικά 2 σκ να πας και να έρθεις εξοχικό).
.
Δεν κατάλαβα ακριβώς το ερώτημα σου. Αφού οταν παίζει ο δέκτης στο εξοχικό, ο δέκτης στην κύρια οικία θα αδρανοποιείται.Αν δεν υπάρχει περιορισμός , τότε τι τους εμποδίζει κάποιους που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα να μοιραστούν μια σύνδεση;
Davinci λες να προλάβουμε το Πάσχα και να μην χρειαστεί να κουβαλάμε ;;;Κατάλαβα τι λες. Πολύ ταλαιπωρία μου φαινεται και εμένα για να μπεις σε ολη αυτή τη διαδικασία.
Εκτιμώ πως είναι πολύ πιθανό.Davinci λες να προλάβουμε το Πάσχα και να μην χρειαστεί να κουβαλάμε ;;;
Χρησιδανειο για τον έξτρα δέκτη είναι μάλλον.Κανονικά ΔΕΝ πρέπει να είναι χρεωσιμη η υπηρεσία.
Ας το σκεφτούν άμεσα.
Πολύ μεγάλη χρέωση για χρησιδάνειο. Με τη νοβα, εγώ απλά αγόρασα ενα δέκτη απο φίλο στο φόρουμ (και μου στοίχισε 25 ευρώ άπαξ), και κάναμε τη μεταβίβαση σε ενα κατάστημα νοβα. Ακόμη και καινούριο να τον αγόραζα το δέκτη, 49 ευρώ θα στοίχιζε. Συνεπώς, 36-60 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ, θεωρώ οτι είναι μεγάλο κόστος, αν σκεφτείς οτι θα το κρατήσω σίγουρα για όσο καιρό θα έχω cosmote tv, δηλαδή κετ' ελάχιστο άλλους 20 μήνες που είναι η δέσμευσή μου αυτή τη στιγμή.Χρησιδανειο για τον έξτρα δέκτη είναι μάλλον.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η COSMOTE!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ..... επιτέλους εισακούσθηκε το αίτημα μας.
Πάμε στα διαδικαστικά τώρα.
Η απέναντι αδελφή (nova) το διαθέτει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ συνδρομή.
Επιτρέπει την εναλλαγή 4 φορές το μήνα .(ουσιαστικά 2 σκ να πας και να έρθεις εξοχικό).
Η διαδικασία γίνεται πανευκολα από το myacount.
Τον δεύτερο δέκτη εάν θυμάμαι καλά τον χρέωναν 50 ευρώ.
Αυτά.....
Αναμένουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.