Cosmote TV GO

Εάν είσαι συνδρομητής σταθερής
ή κινητής COSMOTE...
Για να απολαύσεις όλο το θέαμα του NBA ALL STAR 2017, από την Παρασκευή 17/2 στις 9μμ έως την Δευτέρα 20/2 στις 9μμ, απόκτησε σήμερα κιόλας προσωρινούς κωδικούς για να συνδεθείς στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, πριν εξαντληθούν!
Στείλε δωρεάν SMS στο 1256 από το COSMOTE κινητό σου γράφοντας “NBA”
Κάλεσε στο 13888 από το COSMOTE σταθερό σου, επιλέγοντας το 5 “για το NBA ALL STAR 2017” στο φωνητικό μενού.

ανοιγει ολα τα αθλητικα καναλια και δουλευει και το replay tv

Tέλειο, πήρα κωδικούς και βλέπω όλα τα COSMOTE Sport κανάλια αλλά έχω φάει κόλλημα με το αφιέρωμα.

Τhanks speedman, θα δω και το Live το πρωί!!

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

ερωτηση για οποιον ξερει γιατι πραγματικα με κουρασε η αναμονη του οτε....ειμαι κατοχος κινητου cosmote,οτε tv και adsl συνδεσης στην περιοχη που μενω...στο πατρικο μου που ειναι σε αλλη πολη εχω γραμμη vdsl στο ονομα μου χωρις οτε tv....μπορω να ενεργοποιησω το Cosmote TV GO στη δευτερη γραμμη για θεαση απο λαπτοπ?

κατα 99% μπορείς, μιας και νομίζω προυπόθεση είναι οτι και η μία γραμμή αλλα και η άλλη ειναι στο ονομα σου, στο ίδιο ΑΦΜ δηλαδη.

Βγήκε νέο plugin για τα windows (1.28.0.2). Πιστεύω να διορθώσαν το πρόβλημα της μη επιτυχούς φόρτωσης (1 δούλευε 5 όχι) που υπήρχε. Ίδωμεν..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Last edited:
αφου κολλήσει για τα καλά όταν προσπαθω να μπω μου βγάζει αυτο το μήνυμα
<%@page session="false" %>
you accessed the server too many times in short time

Μα τι σκ@@@ απλα σε osx δε παιζει με τιποτα... καμια ιδεα?

Με την νεα εκδοση (1.28) για PC που ειναι εμφανως μικροτερη απο τις αλλες σε μεγεθος οι αλλες ηταν γυρω στα 30mb Και αυτη 20mb

φτιαχτηκε μαλλον το προβλημα που μετα απο μια μερα δεν βρισκει τον Player και πρεπει να κανεις παλι απεγκατασταση-εγκατασταση
αλλα κανανε τωρα υπαρχει αλλο θεμα

ξεκιναει με το παραθυρο να ειναι η εικονα 720p αρκετα καλη και μετα απο μερικα δευτερολεπτα αυτοματα πεφτει σε 576 και γινεται ψιλοχαλια και καμια σχεση με πριν απο 1-2 δευτερολεπτα
και μετα οτι και να κανεις και να το βαλεις στην επιλογη 720 η εικονα ειναι 576

το εχει και κανεις αλλος αυτο το θεμα η κατι παιζει στο δικο μου pc?

Με την νεα εκδοση (1.28) για PC που ειναι εμφανως μικροτερη απο τις αλλες σε μεγεθος οι αλλες ηταν γυρω στα 30mb Και αυτη 20mb

φτιαχτηκε μαλλον το προβλημα που μετα απο μια μερα δεν βρισκει τον Player και πρεπει να κανεις παλι απεγκατασταση-εγκατασταση
αλλα κανανε τωρα υπαρχει αλλο θεμα

ξεκιναει με το παραθυρο να ειναι η εικονα 720p αρκετα καλη και μετα απο μερικα δευτερολεπτα αυτοματα πεφτει σε 576 και γινεται ψιλοχαλια και καμια σχεση με πριν απο 1-2 δευτερολεπτα
και μετα οτι και να κανεις και να το βαλεις στην επιλογη 720 η εικονα ειναι 576

το εχει και κανεις αλλος αυτο το θεμα η κατι παιζει στο δικο μου pc?

μπα με εκδοση 1.28.0.2 παιζει μια χαρά συνέχεια σε 720p που το βάζω.δεν πέφτει καθόλου η ποιότητα της εικόνας.
σου το κάνει σε όλα τα κανάλια?
να υποθέσω απο bandwidth είσαι οκ..?

Tωρα εστρωσε και δεν το κανει

παντως μετα και απο μερες παλι ανοιγει κανονικα

μην βγαλουν καμια εκδοση και το ξαναχαλασουνε μια χαρα ειναι τωρα αφηστε το(σε ποιοτητα εικονας θελει ακομα γιατι ειναι εμφανως πισω απο τον δεκτη ειδικα στα hd)

να ρωτησω κατι? οποιοι χρησιμοποιειτε την εφαρμογη σε android με ξενο wifi και αγορα των δεδομενων εχετε προβλημα με το cosmote sport 1 ?? σταματαει ο ηχος και μετα παγωνει η εικονα. αυτο το κανει μονο σε ξενο wifi. το ποιο σημαντικο αθλητικο καναλι και δε μας αφηνει να το δουμε

Στις ποσες προσπαθειες αναγνωριζεται το plugin για υπολογιστη; Εχω δοκιμασει ολους τους browsers σε windows 10 και 2 φορες επανεγκατασταση!

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Στις ποσες προσπαθειες αναγνωριζεται το plugin για υπολογιστη; Εχω δοκιμασει ολους τους browsers σε windows 10 και 2 φορες επανεγκατασταση!

Kαλησπέρα, εμένα αμέσως μου αναγνωρίστηκε το τελευταίο plugin και σε win10. Δοκίμασε να σβήσεις και το cookie (ή όλα τα αποθηκευμένα).

Για όσους δεν έχουν cosmote tv και θέλουν τα αθλητικά έχει βγει προσφορά με 15 ευρό τον μήνα για το Go και τα αθλητικά κανάλια μόνο έως 10/3 . Δεν ξέρω περαιτέρω απλώς το αναφέρω γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται .

Παιδιά μια ερώτηση εγώ είμαι συνδρομητης οτε τν αλλα όχι σταθερης οτε. Πως ενεργοποιώ το οτε τν go;

Παιδιά μια ερώτηση εγώ είμαι συνδρομητης οτε τν αλλα όχι σταθερης οτε. Πως ενεργοποιώ το οτε τν go;

Καλημέρα, για να ενεργοποιήσεις το cosmote tv go αρκεί να δηλώσεις ένα κινητό cosmote.

Μπορείς να το δηλώσεις καλώντας την εξυπηρέτηση τους στο 13888 ή να επισκεφτείς ένα κατάστημα.

Δεν είναι τόσο απλό. Το κινητό πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ με τον συνδρομητη τβ

Δεν είναι στάνταρ αυτό
Εγώ μέσα από την ιστοσελίδα τους δήλωσα το κινητό του αδερφού μου. ενώ η κοσμοτέ tv είναι σε μένα
Ασε που στην ιστοσελίδα δεν σου ζητάει αφμ, γραφεις απλά το νούμερο του κινητού

Παιδιά μια ερωτηση. Ενεργοποίησα το Cosmote TV Go 5GB σε whatsup.
Που βλέπω το υπόλοιπο των MB?

Παιδιά μια ερωτηση. Ενεργοποίησα το Cosmote TV Go 5GB σε whatsup.
Που βλέπω το υπόλοιπο των MB?

Mπορείς να μπεις στο myinternet.cosmote.gr και να δεις το υπόλοιπο. Χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για ελέγχω γενικότερα το υπόλοιπο των MByte μου μέσα στον μήνα. Προϋποθέτει βέβαια να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Cosmote My Internet που το θεωρώ must!