Ναι. Κάποιο πακέτο ας πούμε μέσω WHATS upΕννοείς χωρίς να έχεις ΟΤΕ τβ σύνδεση;
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει το cosmote tv go sports με 15ευρώ;Θα βγάλει κάνα πακέτο για cosmote tv Go χωρίς συμβόλαιο λέτε;
send from my nexus 5 using Tapatalk
Θέλει και συμβόλαιο με MBΔεν έχει το cosmote tv go sports με 15ευρώ;
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γύρω στα 800 mb με 1gb την ώρα υπολόγισε σε 576 ή 720! Κρυφές χρεώσεις, δηλαδή;Αν κανω το κινητο μου που ειναι cosmokarta hotspot, και συνδεθω με το tablet, ποσα MB θα χαλασω για να δω εναν αγωνα μπασκετ;
Υπαρχουν κρυφες χρεωσεις επειδη θα κανω το κινητο μου hotspot;
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ευχαριστούμε tsarm. Τον ant1 πότε θα το προσθέσουν;;;Διαπίστωση σημερινή. Νέα εισαγωγή. OTE CINEMA 3 στο Cosmote TV go.
Το ξερετε?
καλησπερα τωρα τελευταια ενω γενικα δεν ειχα εως τωρα προβλημα ξαφνικα ιδιαιτερα στι replay μου κανει κοπλα συνεχεια κολαει ο player kanei σπασιματα την ωρα που βλεπω και σε chrome kai se firefox ,σε λαπτοπ windows 10 to εχω κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τον player αλλα τιποτα. chrome 64 και firefox 64 λετε να εχει προβλημα συμβατοτητσας ?δεν ξερω τι να δοκιμασω στο τελος απο τα νευρα μου θα κανω κανα φορτματ τον υπολογιστη αλλα δεν θελω να μπαινω σε αυτη την ταλαιπορια .εσεις εχετε προβληματα?
Αντί για hdd μπορώ να συνδέσω ένα usb stick 64gb;
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.