Cosmote TV GO

Το go χρησιμοποιει τον αριθμο τηλεφωνου που δηλωνεις, αρα,λογικα, ΕΝΑ cosm.go σε καθε αριθμο. Δεν ρωτας απ' ευθειας στην cosmote;

μου ηρθε μηνυμα στο καρτοκινητο(cosmokarta)για αλλαγη πακετου και αντι για 8 ευρω που πληρωνα και μου εδιναν 350 λεπτα
τωρα(εαν θελω)μου δινουν 300 λεπτα και 500 mb με 8,50 ευρω.
αυτα τα 500Mb θεωρουνται δωρεαν ή αγορασμενο πακετο που χρειαζομαι για το Otetv go?
στο Livechat η κοπελια μου ειπε οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο Otetvgo αλλα μια επιβεβαιωση θα ηταν ηθελα γιατι επιστροφη δεν υπαρχει.

καλησπερα τωρα τελευταια ενω γενικα δεν ειχα εως τωρα προβλημα ξαφνικα ιδιαιτερα στι replay μου κανει κοπλα συνεχεια κολαει ο player kanei σπασιματα την ωρα που βλεπω και σε chrome kai se firefox ,σε λαπτοπ windows 10 to εχω κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τον player αλλα τιποτα. chrome 64 και firefox 64 λετε να εχει προβλημα συμβατοτητσας ?δεν ξερω τι να δοκιμασω στο τελος απο τα νευρα μου θα κανω κανα φορτματ τον υπολογιστη αλλα δεν θελω να μπαινω σε αυτη την ταλαιπορια .εσεις εχετε προβληματα?

Εννοείς χωρίς να έχεις ΟΤΕ τβ σύνδεση;

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν τον συμφέρει και τον ΟΤΕ και τον χρήστη νομίζω, πόσο να το χρεώσει,κάνα 15 ? Με λίγα ακόμη κάνεις κανονική σύνδεση!!!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα βγάλει κάνα πακέτο για cosmote tv Go χωρίς συμβόλαιο λέτε;

send from my nexus 5 using Tapatalk
Δεν έχει το cosmote tv go sports με 15ευρώ;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο για συμβόλαιο cosmote ισχύει μου φαίνεται!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαπίστωση σημερινή. Νέα εισαγωγή. OTE CINEMA 3 στο Cosmote TV go.
Το ξερετε?

Αν κανω το κινητο μου που ειναι cosmokarta hotspot, και συνδεθω με το tablet, ποσα MB θα χαλασω για να δω εναν αγωνα μπασκετ;

Υπαρχουν κρυφες χρεωσεις επειδη θα κανω το κινητο μου hotspot;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Αν κανω το κινητο μου που ειναι cosmokarta hotspot, και συνδεθω με το tablet, ποσα MB θα χαλασω για να δω εναν αγωνα μπασκετ;

Υπαρχουν κρυφες χρεωσεις επειδη θα κανω το κινητο μου hotspot;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Γύρω στα 800 mb με 1gb την ώρα υπολόγισε σε 576 ή 720! Κρυφές χρεώσεις, δηλαδή;

Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαπίστωση σημερινή. Νέα εισαγωγή. OTE CINEMA 3 στο Cosmote TV go.
Το ξερετε?
Ευχαριστούμε tsarm. Τον ant1 πότε θα το προσθέσουν;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

καλησπερα τωρα τελευταια ενω γενικα δεν ειχα εως τωρα προβλημα ξαφνικα ιδιαιτερα στι replay μου κανει κοπλα συνεχεια κολαει ο player kanei σπασιματα την ωρα που βλεπω και σε chrome kai se firefox ,σε λαπτοπ windows 10 to εχω κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τον player αλλα τιποτα. chrome 64 και firefox 64 λετε να εχει προβλημα συμβατοτητσας ?δεν ξερω τι να δοκιμασω στο τελος απο τα νευρα μου θα κανω κανα φορτματ τον υπολογιστη αλλα δεν θελω να μπαινω σε αυτη την ταλαιπορια .εσεις εχετε προβληματα?

Τσεκαρε το cpu usage μην χτυπαει 100%. Αν ναι ανοιξε μια σελιδα και μολις σταματησει 100% κανε πισω παλι στην σελιδα του cosmote go και θα παιζει νορμαλ. Αυτο το κανει παντα την πρωτη φορα που το ανοιγω μετα στρωνει και παιζει.

Αντί για hdd μπορώ να συνδέσω ένα usb stick 64gb;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντί για hdd μπορώ να συνδέσω ένα usb stick 64gb;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι :( εκτος εαν εχεις στικακι με χωρητικοτητα μεγαλυτεερη απο 160gb.

με windows 10 εκανα και φορματ δεν μπορω να παρακολουθησω καθολου ολο κανει σπασιματα (ταχυτητα κλειδωνω στα 16) εχει κανα μηνα αυτη η ιστορια δεν ξερω τι να κανω :bigcry:

Σε εμένα απο υπολογιστή με windows 10 δεν δουλεύουν τα πλήκτρα που αλλάζουν την ποιότητα.
Αν απεγκαταστήσω την εφαρμογή και την ξαναβάλω λέτε να γίνει τίποτα?
Επίσης δεν νομίζω νατο δει σαν άλλη συσκευή.