Μια χαρά! ΕυχαριστώΕπειδη εχω εγω φοιτητικο μπορω να σου απαντησω οτι παιζει και με τα 600 mb που μπαινουν αυτοματα καθε πρωτη του μηνος μετα απο ανανεωση φυσικα.
Πάντως στο Bbc earth που φαίνεται καλό,έφαγα απογευματινή πόρτα για την Νέα Ζηλανδία!!
Δεν αγόρασαν πλήρως τα δικαιώματα??!
![]()
Σίγουρα θα μπορείς και χωρίς να έχεις ανοικτό το wifi, για 48 ώρες. Αρκεί με τηνsim να μπεις στο go και μετα να παίξει λίγο στο wifi. Μετα μπορείς να το κλεισεις και να βλέπεις στο δίκτυο του σπιτιού που ηταν. Η κάρτα sim στον υπολογιστή πως μπαίνει?***EDIT*** Μαγκες επειδη καταλαβα τι παιζει με την SIM και τι χρεαζεται για να λειτουργησει σε συσκευη τυπου PC χωρις καρτα, θα σας πω πως εχει η κατασταση μου για να μου πειτε αν γνωριζεται αν πληρω τις προυποθεσεις.
Λοιπον
1. Στο φοιτητικο μου σπιτι εχω forthnet και στο κινητο μου καρτα Cosmote με φοιτητικο πακετο (1000 λεπτα προς ολους κ 400 mb/6 φάση).
2. Θελω να βαλω Cosmote TV Sports pack και θα εχω δηλωμενο το κινητο μου cosmote ως 1η συσκευη στο Cosmote tvGO και δευτερη το PC μου.
Αμα κανω το κολπακι με τα MB που κραταει 48 ωρες , θα δουλευει κανονικα στο PC το COSMOTETVGO με συνδεδεμενο Wifi στην forthnet?
Ευχαριστω
....
1. Στο φοιτητικο μου σπιτι εχω forthnet και στο κινητο μου καρτα Cosmote με φοιτητικο πακετο (1000 λεπτα προς ολους κ 400 mb/6 φάση).....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.