Cosmote TV GO

Επειδη εχω εγω φοιτητικο μπορω να σου απαντησω οτι παιζει και με τα 600 mb που μπαινουν αυτοματα καθε πρωτη του μηνος μετα απο ανανεωση φυσικα.
Μια χαρά! Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[SUB]​[/SUB]Αν ξέρει κανείς σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο παρακάτω: Γνωστός θέλει να δώσει στον φοιτητή - γιο του τους κωδικούς του Cosmote tv go. Ο γιός όμως δεν έχει στο φοιτητικό διαμέρισμα ίντερνετ Cosmote ούτε κινητο Κοσμοτε, εχει σταθερό ιντερνετ απο cyta. Μπορεί να πάρει αυτό το frog που δίνει 4 gb με 5 ευρώ και να το χρησιμοποιήσει για την ενεργοποίηση του tvgo και μετάμεσω wifi ; γίνεται; ή μόνο από whatsup ; στην 2η περίπτωση γίνεται με το προνομιακο των1500' & 1,5 gb; μπορεί η σιμ να είναι στο όνομα του γιου ή στον πατέρα; τους ενδιαφέρουν μόνο αυτές οι δυο περιπτώσεις γιατί το κανονικό πακέτο είναι πολύ ακριβό για αυτούς.

Last edited:
Έχω frog και βλέπω κανονικά με το 4gb 4.44

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λογικα δεν θα εχει προβλημα απο την στιγμη που πληρωνει πακετο καθε μηνα.
καλυτερα ομως,ας παρει ενα τηλεφωνο στον cosmote.δεν εχει να χασει κατι και θα ξερει σιγουρα εαν γινεται ή οχι.

Κι εγώ frog δουλεύω που λέει ο fotis,απροβληματιστα
Πάντως ο όταν είχα ρωτησει στον Γερμανό,αυτοί ου είχαν πει όχι!!
Πιο πολλά ξέρουν τα παιδιά εδώ!

Πάντως στο Bbc earth που φαίνεται καλό,έφαγα απογευματινή πόρτα για την Νέα Ζηλανδία!!
Δεν αγόρασαν πλήρως τα δικαιώματα??!
76d5ce72e5d85e86f662f54b79189f6a.jpg

Πάντως στο Bbc earth που φαίνεται καλό,έφαγα απογευματινή πόρτα για την Νέα Ζηλανδία!!
Δεν αγόρασαν πλήρως τα δικαιώματα??!
76d5ce72e5d85e86f662f54b79189f6a.jpg

Αυτό που βλέπω είναι ότι από το bbc earth είναι ελάχιστα και τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο replay tv

Καλησπερα παιδια, Μια ερωτηση. Ενδιαφερομαι να βαλω Cosmote TV. Ειμαι φοιτητης και το πιατο θα μπει στην πολη που μενω.
Επειδη πηρα τηλεφωνω και μου ειπαν κατι για SIM στο λαπτοπ και στο PC, μπορει να μου πει καποιος που ξερει αν το μονο που απαιτειται, για να βλεπω απο τον σταθερο υπολογιστη μου στην πολη που σπουδαζω, ειναι να εχω ιντερνετ Cosmote και φυσικα το Cosmote tv go ενεργοποιημένο? ευχαριστω

***EDIT*** Μαγκες επειδη καταλαβα τι παιζει με την SIM και τι χρεαζεται για να λειτουργησει σε συσκευη τυπου PC χωρις καρτα, θα σας πω πως εχει η κατασταση μου για να μου πειτε αν γνωριζεται αν πληρω τις προυποθεσεις.
Λοιπον
1. Στο φοιτητικο μου σπιτι εχω forthnet και στο κινητο μου καρτα Cosmote με φοιτητικο πακετο (1000 λεπτα προς ολους κ 400 mb/6 φάση).
2. Θελω να βαλω Cosmote TV Sports pack και θα εχω δηλωμενο το κινητο μου cosmote ως 1η συσκευη στο Cosmote tvGO και δευτερη το PC μου.
Αμα κανω το κολπακι με τα MB που κραταει 48 ωρες , θα δουλευει κανονικα στο PC το COSMOTETVGO με συνδεδεμενο Wifi στην forthnet?
Ευχαριστω

Τι το έβαλαν το BBC Earth στο Cosmote TV Go? Μόνο για δύο προγράμματα έχουν τα δικαιώματα.

***EDIT*** Μαγκες επειδη καταλαβα τι παιζει με την SIM και τι χρεαζεται για να λειτουργησει σε συσκευη τυπου PC χωρις καρτα, θα σας πω πως εχει η κατασταση μου για να μου πειτε αν γνωριζεται αν πληρω τις προυποθεσεις.
Λοιπον
1. Στο φοιτητικο μου σπιτι εχω forthnet και στο κινητο μου καρτα Cosmote με φοιτητικο πακετο (1000 λεπτα προς ολους κ 400 mb/6 φάση).
2. Θελω να βαλω Cosmote TV Sports pack και θα εχω δηλωμενο το κινητο μου cosmote ως 1η συσκευη στο Cosmote tvGO και δευτερη το PC μου.
Αμα κανω το κολπακι με τα MB που κραταει 48 ωρες , θα δουλευει κανονικα στο PC το COSMOTETVGO με συνδεδεμενο Wifi στην forthnet?
Ευχαριστω
Σίγουρα θα μπορείς και χωρίς να έχεις ανοικτό το wifi, για 48 ώρες. Αρκεί με τηνsim να μπεις στο go και μετα να παίξει λίγο στο wifi. Μετα μπορείς να το κλεισεις και να βλέπεις στο δίκτυο του σπιτιού που ηταν. Η κάρτα sim στον υπολογιστή πως μπαίνει?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....
1. Στο φοιτητικο μου σπιτι εχω forthnet και στο κινητο μου καρτα Cosmote με φοιτητικο πακετο (1000 λεπτα προς ολους κ 400 mb/6 φάση).....

400 ΜΒ φτάνουν; έχω την αίσθηση ότι θέλει 500 και πάνω. Κάνω λάθος μήπως;

Καλησπερα φιλε και ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο θελω να μαθω , επειδη στο PC ειναι πολυ δυσκολο να μπει SIM ωστε να γινεται η επαληθευση με αυτον τον τροπο. Θελω να εχω το κινητο με την δηλωμενη SIM ως πρωτη συσκευη και τον υπολογιστη σαν δευτερη (χωρις SIM), και να παιζει κανονικα στον υπολογιστη αφου παιξω λιγο το GO με τα MB της δηλωμενης SIM.

Το 1000 λεπτα κ 400 mb το ανεφερα γιατι ειναι το φοιτητικο προγραμμα που βαζω καθε μηνα , συν τα δωρα που μου δινει η Cosmote (600 λεπτα προς whats up + 600 mb καθε 1η του μηνος). Εγω συνηθως εχω 3000+ mb στο κινητο μου. Απλως το ανεφερα γιατι εχω ακουσει οτι δεν δουλευει το GO με ολα τα πακετα 3G/4G Mobile Internet MB.