Cosmote TV GO

Φίλε ευχαριστώ αυτό με τη δεύτερη συσκευή δεν το είχα σκεφτεί.

Και τι κωδικούς πρέπει να μου δώσει για να το βάλω σε tablet πχ. ??

Ισχύει όπως στη NOVA αλλαγή συσκευής μία φορά το μήνα?)

Γιατί και εγώ μια Sony KDL W8xxC series έχω αλλά δεν θέλω να την πειράξω ούτε να αγοράσω άλλο TV Box κρίμα είναι.. μέχρι τώρα έβλεπα από KODI.. είπα να γίνω άνθρωπος ..χεχε

Πρεπει να μιλησεις Η σε καποιο καταστημα ΟΤΕ Η τηλ για να σου δωσουν κωδικους. Εμενα επρεπε να υπαρχει καποιο Cosmote κινητο εστω και καρτοκινητο, δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.

ναι , 1 φορα το μηνα αλλαγη.

Εμενα ειναι η 55w805c. Και εγω την εχω για kodi,terrarium απλα με το κουτι ειναι πιο γρηγορα σε ολα τους, συν οτι πηρε "ανασα" η tv οταν τα εβγαλα. Δεν το συζηταμε φυσικα οτι θα ειναι τελεια εαν δουλεψει με τα καινουργια apk για την tv εαν τα βγαλουν τελος του χρονου.
Με αυτα που υπαρχουν αυτη την στιγμη παντως για το cosmotego (tablet) δεν δουλευουν σωστα στην τηλεοραση

Πρεπει να μιλησεις Η σε καποιο καταστημα ΟΤΕ Η τηλ για να σου δωσουν κωδικους. Εμενα επρεπε να υπαρχει καποιο Cosmote κινητο εστω και καρτοκινητο, δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.

ναι , 1 φορα το μηνα αλλαγη.

Εμενα ειναι η 55w805c. Και εγω την εχω για kodi,terrarium απλα με το κουτι ειναι πιο γρηγορα σε ολα τους, συν οτι πηρε "ανασα" η tv οταν τα εβγαλα. Δεν το συζηταμε φυσικα οτι θα ειναι τελεια εαν δουλεψει με τα καινουργια apk για την tv εαν τα βγαλουν τελος του χρονου.
Με αυτα που υπαρχουν αυτη την στιγμη παντως για το cosmotego (tablet) δεν δουλευουν σωστα στην τηλεοραση

Εγώ έχω την 55w809c.. χεχε.. και εγώ της έκανα format και άφησα μόνο KODI με sportsdevil

Στο site της COSMOTE λέει "Η παραπάνω αλλαγή είναι δυνατή για τον διαχειριστή (αρχικό Χρήστη) της υπηρεσίας. Εάν κάποιος άλλος Χρήστης που δημιούργησες στο λογαριασμό σου ξεχάσει τους κωδικούς του, ως Διαχειριστής μπορείς να αλλάξεις τους κωδικούς του στο Μενού Λογαριασμός Χρήστη/Διαχείριση Χρηστών, αφού συνδεθείς με τους κωδικούς σου."

Άρα παίζει να φτιάξει ένα set κωδικών για εμένα?

Εγώ έχω την 55w809c.. χεχε.. και εγώ της έκανα format και άφησα μόνο KODI με sportsdevil

Στο site της COSMOTE λέει "Η παραπάνω αλλαγή είναι δυνατή για τον διαχειριστή (αρχικό Χρήστη) της υπηρεσίας. Εάν κάποιος άλλος Χρήστης που δημιούργησες στο λογαριασμό σου ξεχάσει τους κωδικούς του, ως Διαχειριστής μπορείς να αλλάξεις τους κωδικούς του στο Μενού Λογαριασμός Χρήστη/Διαχείριση Χρηστών, αφού συνδεθείς με τους κωδικούς σου."

Άρα παίζει να φτιάξει ένα set κωδικών για εμένα?

Οταν παρει τους κωδικους σου τους δινεις και απο εκει και περα κανεις ο,τι θελεις. Μπορεις να τους αλλαξεις κτλ κτλ.

κωδικους δινει ετσι κι αλλιως για να λειτουργησει η hybrid υπηρεσια
μπαινεις με αυτους στο cosmotetvgo.gr, φτιαχνεις δευτερο login απο τις ρυθμισεις και το χρησιμοποιεις σε δικη σου συσκευη.

καλο ειιναι να μη αλλαξεις τους μαστερ κωδικους γιατι θα του χαλασεις το hybrid (replaytv κλπ)

Τί μπορει να φταιει που δεν ανοιγει στο ταμπλετ; Κατεβασα το cosm.tvgo απο το play store.Εβαλα τους κωδικους ανοιγει το προγραμμα κι οταν παταω να δω streamαρει λιγο αλλα δεν ανοιγει κανενα καναλι

Καλημέρα σας παιδιά. το έχω βαλει στο box της wind με την εφαρμογη του ταμπλετ και μου κανει αυτο το κομπιασμα, δεν παιζει smooth δηλαδη, ειδικα σε αγωνα κουραζει. εντωμεταξύ το ίδιο κάνει και σε pc σταθερό που το έχω εγκαταστήσει. καμία λύση γιατι απο εξυπηρετηση δεν μου εδωσαν λύση. Συγχρονίζω στα 15 mbps wind.

Αναμομη μεχρι τελους του χρονου που λενε (οτε) οτι θα δωθει app για TV και Boxακια.

Συγγνωμη θα δοθει app για tvbox; Και θα παιζει το go στην τηλεοραση; Δεν απαγορευεται αυτο υποτιθεται; Εχω το zidoo x9s. θα μπορω να βλεπω cosmote go εκει;

Συγγνωμη θα δοθει app για tvbox; Και θα παιζει το go στην τηλεοραση; Δεν απαγορευεται αυτο υποτιθεται; Εχω το zidoo x9s. θα μπορω να βλεπω cosmote go εκει;
Καλημέρα, θα το δώσουν για αυτούς που θέλουν μέσω νέτ να βλέπουν και λογικά με δικό τους box(βλέπε wind), αλλά επειδή έχουν κάνει αναφορά και για smart tv app περιμένουμε να δούμε, προς το παρόν μπορείς να έχεις το go και χωρίς να έχεις το δορυφορικό αλλά και πάλι το full pack βγαίνει κάνα 20 !!Υπάρχουν φίλοι εδώ που το έχουν ενεργοποίηση απλά μια κάποια ενημέρωση για τελική αξία ή κάποια ποιο αναλυτική διαδικασία για αυτούς που ενδιαφέρονται θα ήταν καλό να γραφή!!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να δεις τωρα θα πρεπει να μην ειναι root.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλημέρα σας παιδιά. το έχω βαλει στο box της wind με την εφαρμογη του ταμπλετ και μου κανει αυτο το κομπιασμα, δεν παιζει smooth δηλαδη, ειδικα σε αγωνα κουραζει. εντωμεταξύ το ίδιο κάνει και σε pc σταθερό που το έχω εγκαταστήσει. καμία λύση γιατι απο εξυπηρετηση δεν μου εδωσαν λύση. Συγχρονίζω στα 15 mbps wind.
Δεν υπάρχει λύση,όλοι έχουμε το θέμα. Στην αρχή έπαιζε πένα ώσπου το χάλασαν και πλέον για να δεις πρέπει να το πας 480. Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι δεν την έδωσαν σαν υπηρεσία για TV αλλά για τάμπλετ οπότε ίσως πολλά ζητάμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.
Αν μου δώσει τους κωδικούς για το go o φίλος μου, θα μπορούμε να βλέπουμε και οι δύο ταυτόχρονα το ίδιο πρόγραμμα ή υπάρχει περιορισμός;
Και επιπλέον ποιο tv box προτείνετε;

ρε παιδια μπηκα και ενεργοποιησα απο το mycosmote to το tvgo εχθες.
σημερα το πρωι μου δειχνει την υπηρεσια ενεργοποιημενη αλλα κωδικοι δεν μου εχουν ερθει ακομα.ειναι φυσιολογικο;

ρε παιδια μπηκα και ενεργοποιησα απο το mycosmote to το tvgo εχθες.
σημερα το πρωι μου δειχνει την υπηρεσια ενεργοποιημενη αλλα κωδικοι δεν μου εχουν ερθει ακομα.ειναι φυσιολογικο;

Αφού δεις το go στις ενεργές υπηρεσίες πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, δεν τους στέλνουν αν δεν επιβεβαιώσουν ότι είσαι ο κάτοχος.
Αυτοί με τη σειρά τους θα πάρουν τηλέφωνο τον κάτοχο του πακέτου και θα του ζητήσουν το ΑΦΜ του για επιβεβαίωση.
Θα του πουν τους κωδικούς στο τηλεφώνο και θα "πατήσουν" το κουμπάκι για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

Καλημέρα σε όλους.
Αν μου δώσει τους κωδικούς για το go o φίλος μου, θα μπορούμε να βλέπουμε και οι δύο ταυτόχρονα το ίδιο πρόγραμμα ή υπάρχει περιορισμός;
Και επιπλέον ποιο tv box προτείνετε;

Περιορισμός σαν αυτός του nova go που δεν σε αφήνει να δεις στο go αθλητικά αν βλέπει ο άλλος στη τηλεόραση και δεν είσαι σε γραμμή forthnet, δεν υπάρχει.

Αφού δεις το go στις ενεργές υπηρεσίες πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, δεν τους στέλνουν αν δεν επιβεβαιώσουν ότι είσαι ο κάτοχος.
Αυτοί με τη σειρά τους θα πάρουν τηλέφωνο τον κάτοχο του πακέτου και θα του ζητήσουν το ΑΦΜ του για επιβεβαίωση.
Θα του πουν τους κωδικούς στο τηλεφώνο και θα "πατήσουν" το κουμπάκι για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.
Eιναι σιγουρο αυτο;γιατι το ενεργοποιησα απτο my cosmote και μου ζητησε μετα αριθμο κινοτου που θα στειλουν τους κωδικους

Eιναι σιγουρο αυτο;γιατι το ενεργοποιησα απτο my cosmote και μου ζητησε μετα αριθμο κινοτου που θα στειλουν τους κωδικους

Σίγουρο, φίλος μου το ενεργοποιήσε πριν 2 μέρες. Η υπηρεσία ήταν στις ενεργές υπηρεσίες στο σαιτ μέσα σε 1 ώρα, οι κωδικοί όμως δεν έρχονταν με τίποτα, πήρε τηλέφωνο στο 13888 και του το ενεργοποιήσαν αμέσως.

ευχαριστω φιλε.πηρα τηλ. και ολα οκ.ηθελα ναξερα τι το εχουνε το site αν πρεπει να τα κανουμε απτο τηλ.

Εγκατέστησα στο box της wind την official εφαρμογη της cosmotetv για tablet.
Μετα απο λιγο zoom out εκανε fit με την οθόνη.
Εκανα δοκιμαστικά συνδρομη στο cinema pack και στα ντοκυμαντερ χθες στις 23:00 μεσω του σαιτ της cosmote. Με καλεσαν σημερα στις 11 για επιβεβαίωση στοιχειων, και κατα τις 15:00 μ έστειλαν στο κινητο κωδικούς πρόσβασης.
Η εφαρμογη κολλάει λιγο στο scroll των καναλιων, αλλα το προβλημα λύνεται αν επιλέξεις ενα καναλι και μετα τα αλλάζεις απο το program -/+ του τηλεκοντρόλ.
Η εικονα ειναι λιγο θολή κατα τα πρωτα 5 δευτερόλεπτα αλλα μετα γινεται κανονική (sd) χωρις κολλήματα στην ποιότητα ή τον ήχο (το εχω κ παίζει κανα τρίωρο).
Η ταχύτητα της σύνδεσης ειναι 24 και κλειδώνει μετα βιας στο 14.
Γενικα, ειναι μια καλη συμπληρωματική λυση για να εχεις επιπλέον καναλια, αν κ το πακετο με τα αθλητικά ειναι πανάκριβο.
Επισης, γνωρίζουν ηδη πως η εφαρμογη τους για τα tablet παίζει στις τηλεοράσεις, μιας και η συγκεκριμένη που με πηρε τηλ για την επιβεβαίωση, μ ειπε επι λέξει πως μπορω να το χρησιμοποιήσω σε ταμπλετ, κινητο και android box.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δεν υπάρχει λύση,όλοι έχουμε το θέμα. Στην αρχή έπαιζε πένα ώσπου το χάλασαν και πλέον για να δεις πρέπει να το πας 480. Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι δεν την έδωσαν σαν υπηρεσία για TV αλλά για τάμπλετ οπότε ίσως πολλά ζητάμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή φίλε αν βρω προηγούμενη έκδοση ίσως παίζει όπως στην αρχή που λες ή δεν θα παίζει καθόλου?