Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ευχαριστώ, επειδή είδα να γράφουμε γενικά πράγματα ρώτησα ;) sorry

Σε αυτό το Νήμα συζητάμε μόνο για τις προτεινόμενους απο την CosmoteTV τρόπους χρήσης της εφαρμογής και τίποτα αλλο. Δεν νομίζω να επιτρέπεται απ την CosmoteTV η χρήση σε tv Box.

Δεν το απαγορεύει πάντως. Ο μόνος όρος στο συμβόλαιο του Go (standalone) είναι αυτός :

7. Για την λειτουργία της Υπηρεσίας: α) κάθε συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες ανακοινώνονται στο www.cosmote.gr και συγκεκριμένα στην σελίδα https://www.cosmote.gr/cosmotetv/residential/choose/services /cosmotetvgo.
β) δεν επιτρέπεται η χρήση της Υπηρεσίας από συσκευές Αndroid ή Αpple στις οποίες ο χρήστης έχει αποκτήσει πλήρη ή μερική πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα, στα αρχεία και στην παραμετροποίηση της συσκευής (γνωστό ως root ή jailbreak). Σημειώνεται ότι το ίδιο ενδέχεται να ισχύει και στην περίπτωση που ο κατασκευαστής της συσκευής παρέχει εξ' αρχής ανάλογα δικαιώματα,
γ) η μίσθωση ταινιών στην Πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE Cinema On Demand μέσω συσκευών Apple δεν είναι δυνατή.

Ειναι πολυ ξεκάθαρα τα πράγματα, πέρα τον τυπικών συσκευών δεν δέχομαι τίποτα αλλο σε αυτή την κατηγορία.

59223727-A279-405D-8E5B-84283E8968E7.jpg

Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω?

Όταν ειναι έτοιμη εφαρμογή απο την ίδια την CosmoteTV για android συσκευές τα ξανά λέμε.

Θα ήσουν ακόμα πιο ξεκάθαρος -ιδίως σ´ αυτούς που θέλουν μία πλήρη εικόνα του τι λέμε και γιατί το λέμε και το υποστηρίζουμε- αν ΔΕΝ έσβηνες το τελευταίο quote μου.
Παρόλα αυτα, νομίζω ήμουν και εγώ αρκετά ξεκάθαρος και αδυνατώ να καταλάβω την εμμονή σου με το συγκεκριμένο θέμα, από τη στιγμή που τα τελευταία posts βρίθουν από σχόλια για μη επισήμως εγκεκριμένη χρήση των υπηρεσιών που έχει ο καθένας.

Πχ, μόλις απάντησα σε post που κάποιος ψάχνει πως να εγκαταστήσει εφαρμογή συνδρομητικής σε box για να το έχει σε δεύτερη τηλεόραση (με μια απλή αναζήτηση, τέτοια posts παίζει να είναι πάνω από 300 στο φόρουμ.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να μην το ξανασβήσεις, γιατί οι μονόλογοι είναι βαρετά κουραστικοί.

Υγ. Μόλις βγει η επίσημη εφαρμογή για android tv, τι νόημα θα έχει οποιοσδήποτε σχολιασμός?

Τωρα που λέτε για android tv και smart tv app, έχουμε κανα νεο πανω σ αυτο το θεμα? Ειχα ακουσει κάτι για μέχρι το τελος του 18..

Τωρα που λέτε για android tv και smart tv app, έχουμε κανα νεο πανω σ αυτο το θεμα? Ειχα ακουσει κάτι για μέχρι το τελος του 18..
Νοέμβριο για smart Tv app

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νοέμβριο για smart Tv app

Mακάρι.

Χωρις να ξέρω κάτι - υποθέτω μόνο - πως θα ναι επί πληρωμή. Και αυτό γιατι όσοι έχουμε ήδη το tv go σε μια συσκευη δωρεάν (προσωπικα το χω σε PC) πιθανώς να μας χρεωσουν το νέο app (μέσω του COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών, +5,00 /μήνα δλδ) ως 2η συσκευή με +5 ευρώ. Προσωπικά - ακόμα έτσι να ταν - θα το κανα (για τους δικούς μου λόγους).

Εκτός αν μας αφήσουν απλά να αντικαταστησουμε την συσκευη (PC) με αυτη της smart tv..

Mακάρι.

Χωρις να ξέρω κάτι - υποθέτω μόνο - πως θα ναι επί πληρωμή. Και αυτό γιατι όσοι έχουμε ήδη το tv go σε μια συσκευη δωρεάν (προσωπικα το χω σε PC) πιθανώς να μας χρεωσουν το νέο app (μέσω του COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών, +5,00 /μήνα δλδ) ως 2η συσκευή με +5 ευρώ. Προσωπικά - ακόμα έτσι να ταν - θα το κανα (για τους δικούς μου λόγους).

Εκτός αν μας αφήσουν απλά να αντικαταστησουμε την συσκευη (PC) με αυτη της smart tv..
Θα δείξει

Mακάρι.

https://www.news247.gr/media/cosmot...chontai-ta-ntermpi-me-to-kommati.6653546.html

"Μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένεται η Cosmote Tv Go να ανέβει ως app σε smart τηλεοράσεις, και από εκεί να αποκτήσει κάποιος τα νέα πακέτα που λανσάραμε τον Αύγουστο, όπως για παράδειγμα το Cinema Pack με 10 ευρώ, ανεξαρτήτως παρόχου."

Κακά μαντάτα δλδ..

Και όσο αφορά για το android περιβάλλον σε δέκτη μιλαει ξεκάθαρα αποκλειστικά μόνο για τον δικό τους android δέκτη που θα έρθει μέσα στο 2019.

Τι να πω..έτσι και το κάνουν αυτό (χωρίς να σκεφτούν τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές) είναι απαράδεκτοι..Ας μας δώσουν και μας την δυνατοτητα (μ ένα πολύ μικρότερο αντιτιμο εννοείται) να προσθεσουμε το app σαν 2η/3η συσκευή. Θα κερδίσουν - δεν θα χάσουν χρήματα..

:grandpa:

Και όσο αφορά για το android περιβάλλον σε δέκτη μιλαει ξεκάθαρα αποκλειστικά μόνο για τον δικό τους android δέκτη που θα έρθει μέσα στο 2019.

Καμια σχεση αυτο που περιγράφεις με αυτο που θα ισχύσει. Διαβασε την τελευταια παράγραφο.
https://www.sport24.gr/media/cosmote-tv-erxontai-ta-ntermpi-me-to-kommati.5325417.html

Μα η τελευταία παράγραφος μιλάει καθαρά για ανάπτυξη στις εφαρμογές σε smart τηλεοράσεις εγώ αναφέρομαι στο κομμάτι ανεξάρτητος δέκτης που λέει μόνο για τον ιδιοκτησιακό android που θα κυκλοφορήσει το 19.

Όταν σκάσει σε smart tv εύχομαι να δίνει και μεγαλύτερο bitrate και ανάλυση

Εντυπώσεις μεχρι στιγμής...
Το έχω βάλει στο laptop όπου η ανάλυση κλειδώνει στα 720p. Για τα δικά μου μάτια δεν είναι κακό δεν είναι βέβαια και το καλύτερο. Στη συνεχεία το κάνω μέσω hdmi προβολή στην τηλεόραση μου. Αναπαραγωγή δεν μπορώ να κάνω.. Η ανάλυση στην τηλεόραση είναι εμφανώς πιο κακή από ότι φαίνεται στο laptop, πάλι όμως και για αγώνες που το θέλω με ελληνική περιγραφή, καλό μου φαίνεται

Sent from my iPhone using Tapatalk