Cosmote TV GO

Καλησπέρα σας παρακαλώ να ρωτήσω. Είμαι συνδρομητης cosmote TV δεν έχω στο όνομα μου κινητό cosmote με πακέτο δεδομένων μπορώ να ενεργοποιήσω το δωρεάν gο.
Το κινητό μου είναι Vodafone.
Σε laptop μπορώ να συνδεθώ μέσω wi fi;

Καλησπέρα σας παρακαλώ να ρωτήσω. Είμαι συνδρομητης cosmote TV δεν έχω στο όνομα μου κινητό cosmote με πακέτο δεδομένων μπορώ να ενεργοποιήσω το δωρεάν gο.
Το κινητό μου είναι Vodafone.
Σε laptop μπορώ να συνδεθώ μέσω wi fi;

Πλέον μου φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να έχεις κινητό cosmote στο όνομα σου διότι η διαδικασία με το κινητό έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε ipad μπορείς 100% και σε ξένο wifi

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ παιδιά το έβαλα στο κινητό μου .Στο σπίτι με ξένο πάροχο δούλεψε.
Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποιο θέμα με το CosmoteTVgo και το Mi Box S το τελευταίο διάστημα (1+ εβδομάδα) ; δε φαίνεται να παίζει πλέον το περιεχόμενο...έχει γίνει logout/login, update στην τελευταία έκδοση για tablet (.20) κλπ...απλά περιστρέφεται ο κέρσορας πλέον, αλλά streaming δεν ξεκινάει :/

Είχα στο smartphone το tvgo κανονικά και πριν μια εβδομάδα συνδεσα το λάπτοπ , μου έβγαλε κάτι μυνήματα περί αλλαγή συσκευή ς αλλά όλα οκ. Τώρα που θέλω όμως πάλι να συνδεθώ στην υπηρεσία με το smartphone μου βγάζει μύνημα ότι μόνο μια συσκευή ανά μήνα μπορείς να διαλέξεις και παθαίνω πλάκα!. Είμαι εκτός σπιτιού για κάποιες μέρες και ήθελα να δω λίγο από tvgo από το κινητό αλλά τίποτα! Μπορώ να κάνω κανένα κόλπο (εκτός το να περιμένω ένα μήνα). Καλά τι ηλίθια δέσμευση είναι αυτή?

Για πάρε τηλέφωνο, νομίζω μπορείς να το αλλάξεις

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Εκτός από την αναμονή δεν υπάρχει κάτι άλλο, δυστυχώς.

Νομίζω δε χάνεις κατι να τους πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις αλλαγή.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφόσον δεν πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα δεν θα σε βοηθήσουν. Θα πρέπει να περιμένεις έναν μήνα εκτός και αν πληρώσεις για παραπάνω συσκευές.

Εφόσον δεν πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα δεν θα σε βοηθήσουν. Θα πρέπει να περιμένεις έναν μήνα εκτός και αν πληρώσεις για παραπάνω συσκευές.

Υπαρχει η δυνατοτητα αυτή και πόσο κοστίζει?

Υπαρχει η δυνατοτητα αυτή και πόσο κοστίζει?
3 συσκευές (οι 2 μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα )5 επιπλέον στο λογαριασμό σου τον μήνα!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Υπάρχει κάποιο θέμα με το CosmoteTVgo και το Mi Box S το τελευταίο διάστημα (1+ εβδομάδα) ; δε φαίνεται να παίζει πλέον το περιεχόμενο...έχει γίνει logout/login, update στην τελευταία έκδοση για tablet (.20) κλπ...απλά περιστρέφεται ο κέρσορας πλέον, αλλά streaming δεν ξεκινάει :/

Εχω το ιδιο προβλημα σε Fire TV της Amazon εδω και περιοπου 4 εβδομαδες. Βρήκες κάποια λύση?

Γιατί συνεχίζετε μια συζήτηση η οποία παραβαίνει τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας;

Προσωπικά προμηθεύτηκα το MiBox S διαβάζοντας εδώ ότι το CosmoteTVGo λειτουργεί σε αυτό το επίσημο android-tv non-rooted box. Αυτό φαντάζομαι έχουν πράξει και άλλοι διαβάζοντας αντίστοιχα νήματα. Φυσικά και εγγύηση για την συνέχιση παροχής της υπηρεσίας σε συσκευή που δεν υποστηρίζεται επίσημα δεν υπάρχει. Απλά φαντάζομαι ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο συνεχίζεται η συζήτηση. Η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι ότι όχι, δεν έχω βρει κάποια λύση.

Είναι σα να λες ότι γράφεις σε forum του Netflix ποιος client πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος για να κατεβάσεις τα επεισόδια. Το ότι λειτουργεί κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο.