Cosmote TV GO

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Αν ισχύουν, μιας και ο φίλος μας ο Νίκος διατηρεί τις επιφυλάξεις του: Έχουν ζαλιστεί από τα νούμερα των συνδρομητών εκεί στον OTE και νομίζουν πως έχουν πιάσει τον παπά από τα ......? Για να πατήσουν λίγο γη!

Re: Νέα για τον OTE TV

Αν ισχύουν αυτά τότε είναι απλά τελείως άχρηστο το OteGO. Τι να το κάνεις το onthe GO αν δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση από κάθε wifi.

Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ανοησία ever. Δεν μπορώ καν να φανταστώ οτι θα κάνουν κάτι τέτοιο. Το ontheGO δεν το έχεις για το wifi του σπιτιού σου (για να πούμε οτι θέλουν να προωθήσουν το δίκτυο τους).

Αν κάνουν τέτοια πατάτα θα φάνε ΤΡΕΛΟ κράξιμο

χαλαρωστε παιδια. beta testing κανουν. Λογικο ειναι να το δοκιμαζουν κυριως στο δικτυο τους. Εδω η νοβα δεν εχει καν μεσω 3g/4g και σας πειραξε του οτε αν το δινει απο κοσμοτε. Ίσως κανουν νεα προγραμματα δεδομενων για οτεtv. Που θελετε να το κανουν? στην vodafone? Το wifi θεωρω απιθανο να ειναι μονο απο οτε μετα.

Εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν είναι μόνο σε cosmote μιας και δεν θα το χρησιμοποιώ στο data plan μου, ασυμφορο, για να δω κάτι. Επίσης αδιάφορο αν δουλεύει σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής για τον ίδιο λόγο, γι αυτό και μου είναι αδιάφορο η μη υποστήριξη του από το NovaGO. Έννοια σου και έχω πολλά μαζέψει αρνητικά από τη χρήση του NovaGO

Το θέμα δεν είναι η χρήση του με mobile Internet, αλλά το ενδεχόμενο να δουλεύει αρχικά μόνο σε δίκτυο ΟΤΕ για χρήση με WiFi.

Φαντάζομαι ότι δεν θα ισχύει. Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και μια στο "χρέος μας" (για να το διασκεδασουμε) να είναι έτσι.

Μεσω cosmote ισως να μην αφαιρει data απο το data plan οπως γινεται με το spotify

κυριε διαχειριστα νομιζω πως ξεφυγαμε απο το thread...δεν ανοιγετε ενα αλλο (οτε go) να ποσταρουμε εκει?

Αυτό που έμαθα εγώ από υπάλληλο του ΟΤΕ για το Otego είναι είναι κλειδωμένο στο wifi του για να μη διαρρεύσει λόγο της beta περιόδου. Ο ίδιος το δοκιμάζει σε iPad & android, όπου το δουλεύει κυρίως στο iPad.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στο wifi του?? Meaning?

Σε οποίο wifi τρέξεις την εφαρμογή πρώτη φορά και είσαι συνδεδεμένος θα παίζει μόνο εκεί. Αν πάει σε άλλο wifi δε παίζει η εφαρμογή. Αλλά όπως είπα το κάνουν για να μη βγει παραέξω ή έτσι τους είπαν.

Θέλω να πιστεύω πως όταν κυκλοφορήσει κανονικά θα λειτουργεί παντού, αλλιώς δεν έχει και νόημα.

Όσο πάει γίνεται καλύτερο....

Εκτός των άλλων αυτή την περίοδο είναι σε beta και τον Απρίλη που θα δοθεί θα είναι released...

Μήπως ανέφεραν και τίποτα για χρέωση; γιατί μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα...

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Όσο πάει γίνεται καλύτερο....

Εκτός των άλλων αυτή την περίοδο είναι σε beta και τον Απρίλη που θα δοθεί θα είναι released...

Μήπως ανέφεραν και τίποτα για χρέωση; γιατί μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα...

σου φαινεται κατι παραλογο στο να κλειδωσει σε συγκεκριμενα wifi κατα το beta testing?

Αν παίζει μόνο μέσω της πρώτης (που συνδέθηκε εννοώ) σύνδεσης, αποκλείεται να διαρρεύσει; Κουφό μου μοιάζει. Αν είναι να γίνει, θα γίνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

σου φαινεται κατι παραλογο στο να κλειδωσει σε συγκεκριμενα wifi κατα το beta testing?
Ναι μου φαίνεται. Στα οικεία δίκτυα, δεν κάνεις debugging... Εκεί είναι όλα ροδινα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ναι μου φαίνεται. Στα οικεία δίκτυα, δεν κάνεις debugging... Εκεί είναι όλα ροδινα.

Αναλόγως τι θες να δοκιμάσεις. Υπάρχουν διάφορα στάδια δοκιμών. Δεν το δίνεις κατευθείαν χύμα για δοκιμή. Όπως η νοβα για παράδειγμα. Που κυκλοφορεί 1,5 χρόνο και είναι ακόμα beta.

Για άλλη μια φορά σε θέμα που αφορά τον ΟΤΕ ασκείται κριτική στη... nova. Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτό το τροπάρι... Αφήστε τουλάχιστον εκείνους που ξέρουν πέντε πράγματα να μας διαφωτίσουν.