Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι από την ημερομηνία που θέτει ως τέλος για το πιλοτικό. Το μόνο που μένει είναι υπομονή.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μέχρι ποια ημερομηνία θεωρείται πιλοτικό;Αν μείνει ως έχει απαράδεκτοι.Όπως απαράδεκτοι είναι και με την καθυστέρηση στο multiview.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Με κάθε επιφύλαξη αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω. Άρα υπομονή και μακάρι να γίνει κάτι γρηγορότερα.

https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/faq/ote-tv-connx/-/support/article/64836632

11. Μέχρι πότε ισχύει το πιλοτικό;

Η εμπορική πιλοτική διάθεση ισχύει έως 30/12/2015. Μετά τη λήξη της πιλοτικής διάθεσης θα διατηρήσετε για πάντα δωρεάν την υπηρεσία για χρήση από την OTE ADSL/VDSL σύνδεσή σας.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Με κάθε επιφύλαξη αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω. Άρα υπομονή και μακάρι να γίνει κάτι γρηγορότερα.

https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/faq/ote-tv-connx/-/support/article/64836632

11. Μέχρι πότε ισχύει το πιλοτικό;

Η εμπορική πιλοτική διάθεση ισχύει έως 30/12/2015. Μετά τη λήξη της πιλοτικής διάθεσης θα διατηρήσετε για πάντα δωρεάν την υπηρεσία για χρήση από την OTE ADSL/VDSL σύνδεσή σας.

δεν καταλαβα...δηλαδη μετα δεν θα βλεπουμε εκτος οικιας?

Κάπου πιο κάτω λέει για χρέωση σε άλλα δίκτυα.

Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα βέβαια.

Υποθετικά πάντα, αν χρεώνουν μετά τη beta για να μπαίνουμε σε άλλα δίκτυα WiFi εκτός του δικού μας τότε........να το πώ? Μπα δεν θα το πω.... 😯😯

Να θυμίσω ότι η nova ακόμα σε πιλοτικό είναι. Επίσης ως υπηρεσία αν εξαιρέσεις τους περιορισμούς πρόσβασης είναι εξαιρετική. Δηλαδή θέλετε προφανώς να έχουμε τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης όπως είχαμε στην αρχή με την νόβα που χρησιμοποιούσαμε τους κωδικούς του φίλου μας και όλα μια χαρά. Αυτό είναι ένα απο τα προβλήματα που θέλει να αποφύγει ο ΟΤΕ που είναι πιο σοβαρή εταιρία. Έχοντας πει όλα αυτά και εμένα με ενοχλεί που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το iPad me sim που έχω εκτος σπιτιού. Sto customer care μου είπαν ότι όπου να ναι θα μπορώ. Θα περιμένω. Δεν πληρώνω την υπηρεσία ούτως η άλλως. Άσε που με εχει γλιτώσει γιατί βάζω Disney junior στα παιδιά και εγώ παίζω στην τβ μου.

Δεν δείχνεις ότι είσαι πιο σοβαρή εταιρεία κάνοντας αυτό, γιατί έτσι περιορίζεις αρκετούς συνδρομητές σου.

Δηλαδή θέλετε προφανώς να έχουμε τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης όπως είχαμε στην αρχή με την νόβα που χρησιμοποιούσαμε τους κωδικούς του φίλου μας και όλα μια χαρά. Αυτό είναι ένα απο τα προβλήματα που θέλει να αποφύγει ο ΟΤΕ που είναι πιο σοβαρή εταιρία.

Σωστά, γιατί είναι δύσκολο να ελέγξει η «σοβαρή εταιρεία» εάν χρησιμοποιείται ένας κωδικός από 2 χρήστες ταυτόχρονα... :bang:

(Και είπα, δε θα μιλήσω... θα κάνω υπομονή... ψυχραιμία...)

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτό είναι ένα απο τα προβλήματα που θέλει να αποφύγει ο ΟΤΕ που είναι πιο σοβαρή εταιρία.
Τι ote go ειναι αυτο τοτε που ουτε το 50% των πελατων δεν μπορει να το εχει? Δηλαδη με αυτη την κινηση ουτε οι ιδιοι οι πελατες του Οτε tv δεν μπορουν να εχουν την υπηρεσια. Αυτο δεν ειναι σοβαρη εταιρια απλα πουλας παπα !

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τι ote go ειναι αυτο τοτε που ουτε το 50% των πελατων δεν μπορει να το εχει? Δηλαδη με αυτη την κινηση ουτε οι ιδιοι οι πελατες του Οτε tv δεν μπορουν να εχουν την υπηρεσια. Αυτο δεν ειναι σοβαρη εταιρια απλα πουλας παπα !

Δεν ισχυει αυτό που λες φίλε. Οι δικες μου πληροφορίες λένε πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών ote tv είναι σε καποιο συνδυαστικό πρόγραμμα του ΟΤΕ και άρα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία με καποιο τρόπο.

Εγώ βλέπω στο Google Play ότι την εφαρμογή την κατέβασαν κάπου ανάμεσα σε 10.000-20.000. Δηλαδή γύρω στο 5% των συνδρομητών. Είναι ένας δείκτης για το πόσο πετυχημένη υπηρεσία μας παρέχουν...

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν ισχυει αυτό που λες φίλε. Οι δικες μου πληροφορίες λένε πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών ote tv είναι σε καποιο συνδυαστικό πρόγραμμα του ΟΤΕ και άρα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία με καποιο τρόπο.

Από το κακό στο χειρότερο...

Παίδες, μην κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου. Η υπηρεσία είναι λειψή και κουτσουρεμένη. Είναι ακόμα σε πιλοτική λειτουργία οπότε υπάρχει κατανόηση. Αλλά ως τελική μορφή θα ήταν απαράδεκτη αν παρέμενε έτσι. Αναμένουμε.

υπηρεσια η οποια δεν μπορει να υποσστηρηχτει τεχνικα απο τον παροχο ειναι εκ των πραγματων αποτυχημενη.Ετσι ακριβως ειναι το ote go και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εβγαλαν αφου πολυ λιγοι συνδρομητες εχουν προσβαση στην υπηρεσια...και αυτοι με τους απαραδεκτους περιορισμους που υπαρχουν

Τι εννοείς δεν μπορεί να υποστηριχθεί τεχνικά?
Δεν έχω δει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Οι περιορισμοί είναι όντως απαράδεκτοι αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.

Τι εννοείς δεν μπορεί να υποστηριχθεί τεχνικά?
Δεν έχω δει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Οι περιορισμοί είναι όντως απαράδεκτοι αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.
πολυ απλα ενοω οτι στα τεχνικα προβληματα που υπαρχουν στο ote go οπως πχ το δικο μου που βλεπει το adsl του σπιτιου μου σαν εξωτερικο και ζηταει η συσκευη να στηλει sms για να συνδεθει και πολλα αλλα ο οτε αδυνατει να τα φτιαξει

Εγώ πάλι πιστεύω οτι ο πραγματικός λόγος των περιορισμών εχει να κάνει με περιορισμούς στη χωρητικότητα της υπάρχουσας πλατφόρμας τους. Ίσως πήραν κάτι φθηνό για να τεσταρουν τα νερά, ίσως πήραν οτι ηταν διαθέσιμο για να βγουν γρήγορα και μετά να αναβαθμίσουν σε μια τελική λύση. Ειναι κάτι που συνηθίζεται στον τηλεπικοινωνιακό κόσμο ιδιαίτερα στις μέρες μας που τα μπατζετ για επενδύσεις είναι πενιχρά.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Και ετσι να ειναι σε σχεση με το nova go ποιος απο τους 2 δεν σεβεται τους πελατες του?? Που ειναι τα παπαγαλακια που ελεγαν οτι το οτε go θα ειναι καλυτερο?

Και οι 2 υπηρεσίες έχουν σημαντικά προβλήματα.
Το ΟΤΕ go από περιορισμούς είναι πολύ χειρότερο αλλά να τα συγκρίνουμε όταν θα σταματήσει το πιλοτικό.