Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παιδιά κάτι άκουσα ότι ή διαδικασία αυτή ισχύει για 48 ώρες σε οποιοδήποτε wifi συνδεθείτε,απο χθες το g pad σε 2 διαφορετικά δεν με ζήτησε τίποτα,αύριο τ απόγευμα πού θα περάσουν η 48 ώρες θα φανεί αν ξαναζητηση κάτι.

Έχεις δίκιο! Μόλις περάσουν 48 ώρες ξαναζητάει σύνδεση μέσω 3G/4G Cosmote. Αν είναι δυνατόν...

Όποιος συναγωνιστής έχει iPad χωρίς sim και σύνδεση Cosmote στο κινητό μπορεί να κάνει το εξής:

Στο smartphone (εγώ έχω Windows Phone):

ενεργοποιείς το internet sharing και ουσιαστικά κάνεις hotspot το κινητό σου. Πάντα χρησιμοποιώντας την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω Cosmote.

Στο iPad:

Αποσυνδέεσαι από το wifi του σπιτιού και συνδέεσαι στο hotspot του κινητού. Κάνεις login στην εφαρμογή (εγώ έβαλα και ένα κανάλι να παίξει για λίγο). Στην συνέχεια αποσυνδέεσαι από το hotspot του κινητού (χωρίς να κλείσεις την εφαρμογη) και συνδέεσαι πάλι στο wifi του σπιτιού.

Με πάροχο την Forthnet παίζει μια χαρά και έχει πολύ καλή ποιότητα! Καλή θέαση!

μπαινω με hotspot απο cosmote κινητο,κανω Login αλλα μου βγαζει μηνυμα,οτι πρεπει να βεβαιωθω εαν ειμαι με καρτα σιμ και οτι δεν ειμαι σε λειτουργεια πτησης.
πιανει σε ολους το κολπακι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες πώς αντιγράφεις από τη μία συσκευή το μήνυμα στο άλλο κινητό που έχει τον δηλωμένο αριθμό cosmote?

Σε ios όταν σου λέει να στείλει μήνυμα, σου ανοίγει την φόρμα του μηνύματος με έτοιμο το μήνυμα που πρέπει να στείλει και περιμένει να πατήσεις αποστολή. Είναι κάποιοι αριθμοί. Γράφεις ακριβως το ίδιο μήνυμα με το χέρι στην συσκευή που έχεις δηλώσει και το στέλνεις από εκείνη. Σε Android δε βγάζει το ίδιο μήνυμα; το στέλνει κατευθείαν;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σε ios όταν σου λέει να στείλει μήνυμα, σου ανοίγει την φόρμα του μηνύματος με έτοιμο το μήνυμα που πρέπει να στείλει και περιμένει να πατήσεις αποστολή. Είναι κάποιοι αριθμοί. Γράφεις ακριβως το ίδιο μήνυμα με το χέρι στην συσκευή που έχεις δηλώσει και το στέλνεις από εκείνη. Σε Android δε βγάζει το ίδιο μήνυμα; το στέλνει κατευθείαν;

Ναι αλλα μετα απο vodafone που το στελνω καπακι απο iphone6 μου λεει σφαλμα παραδοσης και δεν παει το μηνυμα. Δεν εχει σημασια; Αν σταλει απο το αλλο κινητο που ειναι δηλωμενο πρεπει να μπω στην εφαρμογη καπακι; Πως δουλευει το κολπο ακριβως;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ

Για τους αριθμούς το κατάλαβα. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει και κάποιο κείμενο που αντιγράφεις ή απλά στέλνεις κενό στον αριθμό εκείνο.Ανάλογα με την έκδοση Android εξαρτάται αν εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Στο 4.2 δεν εμφανίζεται, στο 4.4 εμφανίζεται.Αλλά είναι ένα κείμενο που ρωτάει. Δεν υπάρχει κείμενο προς αποστολή. Να αντιγράψεις δηλαδή την ερώτηση του κειμένου;Αυτό δεν καταλαβαίνω.

Last edited:
Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ρε παιδιά έχει γράψει καθαρά το γίνετε.. Γιατί μπερδεύεστε

1. Από κινητό η τάμπλετ με sim άλλης εταιρείας από Cosmote που θέλετε να δείτε επίλέγετε. Από την εφαρμογή να σταλει μήνυμα

2. Δεν στέλνετε το μήνυμα αλλά αντί γράφεται το κείμενο και το στέλνεται από το κινητό που έχετε δηλωμενο και φυσικά είναι Cosmote

3. Στο κινητό το επίσημο τώρα μπορείτε να μπείτε από το wifi

4. Κάνετε το κινητό αυτό hotspot

5. Συνδέεται το δεύτερο κινητό η τάμπλετ που ΔΕΝ είναι Cosmote στο WiFi που έφτιαξε το hotspot και ξεκινάτε να βλέπεται..

6. Μπορείτε να αλλάξετε wifi και να μπείτε από αλλά wifi για 48 ώρες.. Μετά πάλι από το βήμα 1

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Το μήνυμα εκτός από την ερώτηση που υποβάλει περιλαμβάνει και κείμενο απάντησης; Περιλαμβάνει δηλαδή κάποιο μήνυμα του τύπου "αποδέχομαι την αποστολή sms";Αυτό ρωτάω.

Έχεις δίκιο! Μόλις περάσουν 48 ώρες ξαναζητάει σύνδεση μέσω 3G/4G Cosmote. Αν είναι δυνατόν...

Ναι φίλε μου το είδα αργά το βράδυ και ξανά έκανα την διαδικασία!!!!Φαίνεται δεν πουλάνε πολλά 7ευρα και σε αναγκάζει να έχεις data στο κινητό γιατί αν κάποιος δεν έχει λογικά θα των χρεώνει day pass για να το κάνει (ψεύτης να βγω)Εκτός αν γίνετε με tethering αλλά τα data κλειστά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μου στο κινητό έχεις την δηλωμένη sim cosmote,βάζεις λειτουργία tethering,συνδεεις με wifi το tablet με το κινητό ανοίγεις την εφαρμογή πατάς σύνδεση και οταν ανοίξει και σου δείχνει ποιό κανάλι θες να δεις τότε πας ρυθμίσεις και συνδέεστε στο δίκτυο που θέλεις, με την προϋπόθεσή οτι δεν κλείνεις την εφαρμογή ενδιάμεσα προς Δημήτρη Π

Last edited:

Ρε παιδιά έχει γράψει καθαρά το γίνετε.. Γιατί μπερδεύεστε

1. Από κινητό η τάμπλετ με sim άλλης εταιρείας από Cosmote που θέλετε να δείτε επίλέγετε. Από την εφαρμογή να σταλει μήνυμα

2. Δεν στέλνετε το μήνυμα αλλά αντί γράφεται το κείμενο και το στέλνεται από το κινητό που έχετε δηλωμενο και φυσικά είναι Cosmote

3. Στο κινητό το επίσημο τώρα μπορείτε να μπείτε από το wifi

4. Κάνετε το κινητό αυτό hotspot

5. Συνδέεται το δεύτερο κινητό η τάμπλετ που ΔΕΝ είναι Cosmote στο WiFi που έφτιαξε το hotspot και ξεκινάτε να βλέπεται..

6. Μπορείτε να αλλάξετε wifi και να μπείτε από αλλά wifi για 48 ώρες.. Μετά πάλι από το βήμα 1

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που έγραψα εγώ. Ο Polakis και hdanca ρωτάνε για την λύση που πρότεινα εγώ χωρίς hotspot.
Hdanca, το μήνυμα είναι τΗ μορφής
{αριθμός συνδρομητή otetv}|{αριθμός συσκευης ΟΤΕ go}|{τυχαίος αριθμός 6ψηφιων}|{τυχαιος μονοψηφιος}

Polakis, από το κινητό cosmote στέλνεις απλά το μήνυμα. Δε χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή.

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που έγραψα εγώ. Ο Polakis και hdanca ρωτάνε για την λύση που πρότεινα εγώ χωρίς hotspot.
{αριθμός συνδρομητή otetv}|{αριθμός συσκευης ΟΤΕ go}|{τυχαίος αριθμός 6ψηφιων}|{τυχαιος μονοψηφιος}

Polakis, από το κινητό cosmote στέλνεις απλά το μήνυμα. Δε χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή.

Σωστά... Έγραφα από κινητό και το μπέρδεψα...Ας το σβήσει κάποιος mod για να μην μπερδεύει τον κόσμο.

Αρα χρειάζονται μόνο το (1) και το (2)....

Έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για iPad από το App Store?

Ναι. Καμμια βελτιωση. Ξαναγραφω.....
Το samsung5 που εχει συνδεση cosmote το κανω hotspot. Συνδεω εκει το ipad (που ειναι μονο wifi). Στο ipad ανοιγω την εφαρμογη otw tv go και προσπαθω να συνδεθω..... Τζιφος..... Λαμβανω το γνωστο μηνυμα "για να συνδεθειτε μπλα μπλα μπλα....."

Τι δεν κανω καλα το tv go μου μεσα!!!!!

Ναι. Καμμια βελτιωση. Ξαναγραφω.....
Το samsung5 που εχει συνδεση cosmote το κανω hotspot. Συνδεω εκει το ipad (που ειναι μονο wifi). Στο ipad ανοιγω την εφαρμογη otw tv go και προσπαθω να συνδεθω..... Τζιφος..... Λαμβανω το γνωστο μηνυμα "για να συνδεθειτε μπλα μπλα μπλα....."

Τι δεν κανω καλα το tv go μου μεσα!!!!!
Ερώτηση.. Έστειλες μήνυμα μέσω του κινητού??
Φαντάζομαι ότι αν είσαι σε adsl ote και περιμένεις να δουλέψει έτσι, δεν το βλέπω να γίνετε.

Φαντάζομαι ότι αν είσαι σε adsl ote και περιμένεις να δουλέψει έτσι, δεν το βλέπω να γίνετε.

Βλακείες λεω. Αν είχες ΟΤΕ θα έμπαινες έτσι κι αλλιως ... δεν μου πάει σήμερα ..:HTEHETH63:

Μάλιστα.Αυτό ακριβώς ρώταγα.
Πάντως δοκίμασα να συνδεθεί η δεύτερη συσκευή με hotspot από την cosmote σύνδεση της πρώτης συσκευής.Στην αρχή έβγαλε σφάλμα δικτύου. Ίσως γιατί δεν έχω καλό σήμα 3g εδώ που βρίσκομαι.Στη συνέχεια όμως συνδέθηκα σε WiFi και ξαναμπήκα. Αφού έβαλα τα στοιχεία και περίμενα αρκετό χρόνο για το επόμενο βήμα,συνδέθηκα χωρίς να μου ζητήσει SMS!!!Εκεί που πίστευα ότι κόλλησε η εφαρμογή, ξαφνικά συνδέθηκε. Εικόνα στα κανάλια που επέλεγα δεν είχα, ήταν σκέτο μαύρο. Αποσυνδέθηκα και μετά ξανά άνοιξα την εφαρμογή. Δεν μου ξανά ζήτησε sms και είχα εικόνα κανονικά.Έκανα 4-5 φορές σύνδεση - αποσύνδεση και δεν μου ζητούσε ποτέ sms. Φαίνεται ότι ισχύει για 48 ώρες. Το περίεργο είναι ότι δεν μου ζητήθηκε ούτε την πρώτη φορά sms.

Last edited:

Βλακείες λεω. Αν είχες ΟΤΕ θα έμπαινες έτσι κι αλλιως ... δεν μου πάει σήμερα ..:HTEHETH63:

Εστειλα μηνυμα απο το κινητο. Υποτιθεται "ξεκλειδωσε" το wifi και μπορω να δω κανονικα με το κινητο και το wifi (που δεν ειναι οτε).
Εκεινο που δεν μου πετυχαινει ειναι να δω απο το ipad (μονο wifi) μεσω του κολπου με το hotspot.

Ευχαριστω παντως

Η δικια μου ιστορια.

Εγω το εχω ενεργοποιησει κανα 2μηνο σε κινητο iphone 4 cosmote. Βλεπω κανονικα με wifi στο σπιτι (forthnet) και εκτος, το δοκιμασα στις διακοπες, και παιζει μια χαρα.

Σημερα λοιπον κατεβαζω την εφαρμογη στο ipad2 wifi (jailbroken) εβαλα username και κωδικο και παιζει κανονικα χωρις tethering, hotspot, sms, κολπα, μάγια κλπ. Επαναλαμβανω μεσω του wifi στο σπιτι (forthnet)

Ο βασικος λογος που εβαλα το οτε-go ειναι για να μπορω να βλεπω καποια παιχνιδια της premier league που δεν προλαβαινω.....Αμ δε.....
Δευτερη φορα σημερα προσπαθω εδω κ μιση ωρα να δω το Εβερτον -Σιτυ στο replay tv και εκτος οτι μερικες φορες κανεις την εξης μαλ.... και με βγαζει κατευθειαν στο 78λεπτο (ενω ηθελα να μη ξερω το σκορ κ να το δω απο την αρχη) μετα απο 5-10 λεπτα κολλαει κ επισης τωρα δεν μπαινει κ καθολου......
Με μια λεξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .....to ote go....
Σημειωνω οτι μπαινω απο το ιντερνετ στο σπιτι μου κ ολα τα αλλα καναλια(σινεμα-ελληνικα ) παιζουν κανονικοτατα....
Ξερω οπως κ την αλλη φορα πως μετα απο 1-2 ωρες(οταν προφανως θα ειναι λιγοτεροι users μεσα) θα ξεκολησει κ θα παιζει κανονικα κ το οτε σπορτς....αλλα τι να το κανω τοτε.....

Να ρωτήσω, έχω tablet με σύνδεση Cosmote αλλά είναι δηλωμένη στο όνομα του αδερφού μου. Μπορώ να τη δηλώσω?

Το OTE Tv είναι στο δικό μου όνομα.

Με τα Android tablet τι γίνεται? Υπάρχει το αντίστοιχο κόλπο με τα iPad ή τζίφος?

Τέλος σπίτι μου υπάρχει Vdsl ΟΤΕ αλλά δεν είναι στο ονομά μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία μέσω wifi ή τζίφος?

Last edited:
Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ναι, μπορείς να δηλώσεις την σύνδεση αυτή. Για τα Android tablets WiFi, δες λίγο πιο πίσω.
Για να παίξει η υπηρεσία χωρίς αποστολή sms, θα πρέπει η υπηρεσία ΟΤΕ TV, να είναι δηλωμένη στην συγκεκριμένη ΟΤΕ σύνδεση.

Θελω να ρωτησω (για να ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα) αν καποιος αλλος εχει προβλημα οταν παρακολουθει καποιο σημαντικο ματς της πρεμιερ λιγκ ειτε ζωντανα ειτε σε ρεπλει (οταν ακομα παιζεται ο αγωνας η μολις τελειωσε) .
Παιζει κανονικα ?κολλαει ?μονο σε εμενα ξεμπλοκαρει τελειως μετα απο 2-3 ωρες αφου τελειωσει το ματς?

Εγω σημερα εβλεπα (οχι στο οικιακο δικτυο) κανονικα χωρις κολλημα WBA - Chelsea.