Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Νομίζω ότι είναι το "εναλλακτικό multiview" των συνδρομητών 3play του ΟΤΕ...

Μετά το alternative music ή cinema το multiview! Δική του κατηγορία! :flipout:

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ λέω ότι το μήνυμα θα μπορείς να το στείλεις από οποιοδήποτε κινητό έχεις δηλώσει. Χωρίς υποχρεωτικά να είναι cosmote. Και υποθέτω ότι γίνεται για να μην μοιραζει ο καθένας την υπηρεσία σε γνωστούς του.

Ας ελπίσουμε ότι οι περιορισμοί θα είναι μόνο για την "πιλοτική" διάρκεια και τα πράγματα θα καλυτερέψουν μετά.

Προσωπική μου άποψη ότι θέλουν να το δοκιμάσουν σε λίγους προς το παρόν και αργότερα να το δώσουν στο ευρύ κοινό..αλλά με κάποια χρέωση...

Είδωμεν!

Εμένα το 1.6 μου λέει ότι θα παίζει παντού...

Ημερομηνία διάθεσης ξέρει κανείς σχεδόν φτάσαμε στα τέλη Απριλίου που έλεγαν?

Έχω διαβάσει πιθανότατα για Δευτέρα 27.

Εγώ λέω ότι το μήνυμα θα μπορείς να το στείλεις από οποιοδήποτε κινητό έχεις δηλώσει. Χωρίς υποχρεωτικά να είναι cosmote. Και υποθέτω ότι γίνεται για να μην μοιραζει ο καθένας την υπηρεσία σε γνωστούς του.

Το θέμα είναι τι στοιχεία στέλνει το μήνυμα. Το ssid του δικτύου. Αυτό τρώγεται.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χρειάζεται από το ίδιο το τάμπλετ να σταλεί μήνυμα γιατί μετά με τα laptop τι θα γίνει. Αν κάποια τάμπλετ μπορούν να στείλουν μήνυμα, laptop δεν μπορούν χωρίς εξωτερικό μόντεμ.

Άρα Δεν βλέπω πολύ πιθανό κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι τι στοιχεία στέλνει το μήνυμα. Το ssid του δικτύου. Αυτό τρώγεται.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χρειάζεται από το ίδιο το τάμπλετ να σταλεί μήνυμα γιατί μετά με τα laptop τι θα γίνει. Αν κάποια τάμπλετ μπορούν να στείλουν μήνυμα, laptop δεν μπορούν χωρίς εξωτερικό μόντεμ.

Άρα Δεν βλέπω πολύ πιθανό κάτι τέτοιο.

κανενα στοιχειο δεν θα στελνει φανταζομαι. Θα ειναι ενα κενο μηνυμα που θα στελνει ενα κωδικο εισόδου. Κατι αντιστοιχο με το 2-step verification στα mail accounts κλπ. Ποιος ο λογος? Αν εχεις δωσει το οτε go σε καποιον γνωστο σου, για να δει θα πρεπει να στειλεις μηνυμα εσυ και να του πεις τον κωδικο. Καθολου βολικο. Αρα γλιτωνει το μοιρασμα σε γνωστους και αρα χαμενες συνδρομες. Καπως ετσι φανταζομαι θα ειναι χωρις να εχω δοκιμασει κατι η να εχω πληροφορηση. Περιμενετε καποιοι να δουμε πως θα ειναι και μετα σχολιαζουμε. Το να κραζετε κατι απο καποιες φημες και μονο, ειναι λιγο τραγικο δεν νομιζετε? Ελληνικο, αλλα τραγικο

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειναι δυσκολο για τον ελληνα να στειλει ενα sms για καποιον φιλο του για να βλεπει τσαμπα οτε τβ; Κατσε και θα δεις, θα γεμισουμε sms...

Last edited by a moderator:

Και να δει φίλος σου ή ο ανιψιός σου είναι έγκλημα;
Από τη στιγμη που δεν εκμεταλευομαι προς κέρδος μου μια υπηρεσία γιατί να μην τη χρησιμοποιησω όπως θέλω.
Αν δηλαδή ερθει κάποιος σπίτι μου ή μένει δίπλα μου να μην μπαίνει στο ίντερνετ απο το ασύρματο σουτέρ μου γιατί είναι μονο για εμένα.
Γελοία πράγματα απο γελοίες εταιρίες.

Και να δει φίλος σου ή ο ανιψιός σου είναι έγκλημα;
Από τη στιγμη που δεν εκμεταλευομαι προς κέρδος μου μια υπηρεσία γιατί να μην τη χρησιμοποιησω όπως θέλω.
Αν δηλαδή ερθει κάποιος σπίτι μου ή μένει δίπλα μου να μην μπαίνει στο ίντερνετ απο το ασύρματο σουτέρ μου γιατί είναι μονο για εμένα.
Γελοία πράγματα απο γελοίες εταιρίες.

Σου λεει ξεκαθαρα οτι ειναι για προσωπική χρήση.
Αν το δώσεις αλλού, αυτός ο αλλος μπορει να καλυπτεται με αυτο και να μην πληρωσει συνδρομη που σε αντιθετη περιπτωση θα πληρωνε. Αρα χανει ο οτε.
Επισης καποιοι θα το ¨πουλανε" κι επισης ειναι και το παρανομο streaming που πρεπει να γλιτωσει.
Για το δευτερο δεν σχολιαζω κατι. Μην συγκρινεις ανομια πραγματα. Καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ (internet).
Αν ισχύσει, η αντίστοιχη λύση της NOVA είναι πολύ πιο τίμια.

Να τα λέμε και αυτά....

Δεν αναφερεται η πηγη του αρθρου, οποτε θα κρατησω επιφυλαξεις. Αν ειναι οντως ετσι, ας δινει την υπηρεσια μονο απο δικα τους ταμπλετ που θα παιζουν μονο οτε τν, να ησυχασουμε. Περαν της πλακας, με αυτους τους εξωφρενικους περιορισμους, δε θα μου προκαλουσε εκπληξη οντως να εδιναν την υπηρεσια σε εταιρικο ταμπλετ, κανενα Q88 των 20-30 δολλαριων.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα όπως έχουν πει θα είναι στη διάθεση των συνδρομητών, οπότε θα μας λυθούν και οι απορίες μας.
Πάντως για πολλούς περιορισμούς διαβάζουμε και δεν είναι καλό.

Last edited:

γιατι μου σβησατε το post? απαγορευεται και το χιουμορ? γραφει ο καθενας οτι του κατεβει, αυτο ηταν το προβλημα σας?

Το χιούμορ Eki είναι ευπρόσδεκτο, όχι όμως πολιτικού περιεχομένου. Και μην είσαι προκατειλημμνέος δεν έχει κανείς τίποτα μαζί σου. :smile:

Το ότι επιλέγουν να δώσουν έξτρα υπηρεσία μόνο σε αυτούς που είναι στο δίκτυο τους μου ακούγεται τελείως παράνομο και Στα πλαίσια του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Άπο την στιγμή που η υπηρεσία δεν εξαρτάται από τους όρους, το να δώσεις προνομιακά σε χρήστες it's Adsl ote μόνο είναι παράνομο.

Άλλο να πεις σε χρήστες κοσμοτε δίνω τσάμπα το trafic, αυτό οκ Αφού δεν είναι στο χέρι σου τι θα κάνουν άλλοι πάροχοι

Φαντασθείτε ότι είχαμε δύο παρόχους ρεύματος. Έναν που ανηκεί στον όμιλο ΟΤΕ και έναν άλλο, και ο όρος έλεγε μόνο σε όσους περνούν ρεύμα από μένα.

Ακριβώς το ίδιο είναι.
Αν ήμουν νομικός θα το κυνηγούσα σίγουρα. Τελείως παράνομο