Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ελπίζω να άλλαξουν 2 πράγματα τις πιλοτικής εφαρμογης που ειδα απο την παρασκευη

ποια ειναι αυτά τα δύο πράγματα?

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ποια ειναι αυτά τα δύο πράγματα?

1 Να το ξεκλειδωσουν ωστε να μην πεζει μονο απο cosmote 3G/4G

2 Να ανεβάσουν τα 2GB που δίνει η cosmote για streaming OTE TV GO στα 10GB διοτι 2 GB που ειναι τωρα φτανουν μονο για 16-18 ωρες προβολή.

3 Και να μην υπάρξει η χρεωση των 7 μεσω Cosmote

Κατσε φιλε γιατι σε εχασα. Τι χρεωνει ακριβως 7 ευρω η cosmote για otego;

Και θα παιζει μονο απο cosmote 3g/4g; Εμεις με αλλες εταιρειες πακετο φαγαμε;

Κατσε φιλε γιατι σε εχασα. Τι χρεωνει ακριβως 7 ευρω η cosmote για otego;

Και θα παιζει μονο απο cosmote 3g/4g; Εμεις με αλλες εταιρειες πακετο φαγαμε;

Εγω το είδα μια ολοκληρη μερα απο φίλο . Στην cosmote μεσω 3G/4G δουλευει ΚΑΜΠΑΝΑ. Σε WIND και VODAFONE (συμβόλαιο) σε iPad air 2 3G δεν επαιξε ποτε μα ποτέ.
το αλλο θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι θα παρεχει η cosmote ειδικο πακετο για streaming μονο για το ote go με χρεωση μαλλον 7 . To ιδιο εχει κανει και με το spotify αλλα στα 5 που πληρωνεις καθε μηνα εχεις unlimited streaming music μεσω 3G/4G και δεν σου τρωει τα δεδομενα. στην τελικη ας κανουν το ιδιο και με το OTE GO και ας εχει παγιο 7 , διοτι τα 2gb που τους εδωσαν στο πιλοτικό δεν φτάνουν και δεν την βγάζεις Μήνα.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ας μη βιαζόμαστε. Οι περιορισμοί δικτύου που ακούγονται πολύ αμφιβάλλω αν θα περιλαμβάνονται στην τελική έκδοση για τους πελάτες της υπηρεσίας. Δεν έχει καμία λογική να κυκλοφορεί μια τέτοια υπηρεσία που θα έχει περιορισμό αφενός στο είδος της σύνδεσης (μόνο από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας κ όχι από wi-fi) και ακόμα περισσότερο σε συγκεκριμένο πάροχο (cosmote κ όχι voda/wind) όπως κ να το δει κανείς. Θα πέσει μεγαλύτερο κράξιμο και από την αντίστοιχη υλοποίηση των απέναντι και δικαιολογημένα. Το ότι κάποιοι έχουν πάρει γέυση της υπηρεσίας δε μου λέει τίποτα γιατί αυτές είναι δοκιμαστικές φάσεις και μπορούν να έχουν οποιεσδήποτε διαφορές με την τελική μορφή.

Πρεπει καπως να δοκιμαστει σε μια semi-public μορφη, οποτε ο λογος που δεν το εχετε δει να δουλευει σε αλλη εταιρια, μπορει να ειναι ενας απλος proxy. Μη δινετε βαση σε τετοια. Ειναι 99.9% απιθανο να δουλευει μονο σε οτε/cosmote.

Καλη ανασταση σε ολους

παμε για μαιο τωρα?
και τον μαιο θα παει για σεπτεμβρη
και τον σεπτεμβρη για τα χριστουγεννα του 2016

παμε για μαιο τωρα?

Παντος η συμβαση λεει πιλοτικο εως 31/12/2015 :D

Screen_Shot_2015_04_14_at_23_36_52.png

Η σύνδεση θα λειτουργεί και απο οποιοδήποτε WIFI με τη διαφορά οτι θα στέλνει 1 sms με τα στοιχεία προφανώς του δικτύου που συνδέεσαι για να αποκτήσεις πρόσβαση.

παμε για μαιο τωρα?

Προς τι η τόση ανυπομονησία; Εκτός και έχεις πληρώσει προκαταβολικά.

Παιδιά συγγνώμη αλλά σας έχασα, την αίτηση μπορούμε να την κάνουμε και τηλεφωνικά στο 13888? Και ισχύει από σήμερα αυτή η αίτηση ή είναι κάποια διαρροή;

Αυτή η αίτηση ήταν για υπαλλήλους του ομίλου ΟΤΕ για beta testing του Ote Go, δεν είναι για το κοινό.

μια ερώτηση αν και σχετικά νωρίς....εγώ που έχω ote tv αλλά δεν έχω ΟΤΕ ούτε στο σταθερό αλλά ούτε και σε κινητό θα έχω άραγε την υπηρεσία διαθέσιμη?

μια ερώτηση αν και σχετικά νωρίς....εγώ που έχω ote tv αλλά δεν έχω ΟΤΕ ούτε στο σταθερό αλλά ούτε και σε κινητό θα έχω άραγε την υπηρεσία διαθέσιμη?

Φυσικά και θα το εχεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Φυσικά και θα το εχεις!

Η σωστή απάντηση είναι "δε γνωρίζω". Κανείς δε γνωρίζει πως θα λανσάρει το OTE Go ο ΟΤΕ. Μπορεί να το δίνει μόνο σε συνδρομητές 3play σαν added value και είτε να το χρεώνει στους άλλους, είτε να μη το διαθέτει καθόλου. Μπορεί επίσης να το δίνει μόνο σε συνδρομητές Cosmote ή σε συνδρομητές 4play (ΟΤΕ 3play + Cosmote) και στους άλλους ή να το χρεώνει ή και να μη το δίνει καθόλου. Όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει το σενάριο πως θα διατίθεται σε όλους χωρίς κανένα περιορισμό, αλλά στην πραγματικότητα δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.

Φυσικά και θα το εχεις!

Αν υπάρχει κάτι επίσημο που δεν γνωρίζουμε μπορείς να μας πεις. :smile:
Πάντως την ίδια απορία με το φίλο nikos102 έχω και εγώ.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Θεωρώ απίθανο να μην διατίθεται η υπηρεσία σε μη συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας-ίντερνετ. Το ote go θα είναι πρόσθετη υπηρεσία του otetv και όχι του conn-x.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Η σωστή απάντηση είναι "δε γνωρίζω". Κανείς δε γνωρίζει πως θα λανσάρει το OTE Go ο ΟΤΕ. Μπορεί να το δίνει μόνο σε συνδρομητές 3play σαν added value και είτε να το χρεώνει στους άλλους, είτε να μη το διαθέτει καθόλου. Μπορεί επίσης να το δίνει μόνο σε συνδρομητές Cosmote ή σε συνδρομητές 4play (ΟΤΕ 3play + Cosmote) και στους άλλους ή να το χρεώνει ή και να μη το δίνει καθόλου. Όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει το σενάριο πως θα διατίθεται σε όλους χωρίς κανένα περιορισμό, αλλά στην πραγματικότητα δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.

Για τον ΟΤΕ μιλάμε. Όχι για forthnet/Nova. Φυσικά και θα είναι για όλους. Το ότι οι κάτοχοι cosmote μπορεί να έχουν κάποια προνόμια, όπως πχ πακέτο δεδομένων για ΟΤΕ go όπως Spotify είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά πρόσβαση θα έχουν όλοι . και δεν χρειάζεται inside info για να το απαντήσεις αυτο