Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σε ότι αφορά το νόμιμο ή όχι, να σημειώσουμε πως οι όροι μιας σύμβασης δύνανται να κριθούν παράνομοι και καταχρηστικοί. Εφ' όσον συμβεί αυτό (μετά από καταγγελία φυσικά) τότε έρχονται και τα πρόστιμα και η συμμόρφωση. Συνεπώς το να επιχειρηματολογεί κανείς πως επειδή το λέει το συμβόλαιο χρήσης, άρα είναι και νόμιμο δεν ισχύει. Μένει να κριθεί εφόσον βρεθούν κάποιοι να το κυνηγήσουν. Από κει και πέρα εμένα μου μοιάζει περισσότερο ως μία προσπάθεια για έλεγχο της ποιότητας της υπηρεσίας και της εξάπλωσης αυτής παρά ως προσπάθεια να "κλειδώσουν" περισσότερους 4play συνδρομητές. Εκτιμώ δηλαδή πως τους είναι πιο εύκολο να ελέγχουν την ποιότητα της υπηρεσίας στα δικά τους δίκτυα (ΟΤΕ - Cosmote) παρά σε δίκτυα τρίτων. Ο δε όγκος δεδομένων σε δικά τους δίκτυα είναι δυνατό να είναι πολύ μικρότερος, μέσω χρήσης διαφόρων τεχνολογιών (transparent proxy - multicast κτλ). Νομίζω πως στο πλήρωμα του χρόνου θα διατεθεί η υπηρεσία καθολικά - απλώς όχι άμεσα.

Δε μπορώ τέλος να μη σχολιάσω όλους αυτούς που έκραζαν τη Nova για το Nova Go και λέγανε πως ο ΟΤΕ θα τους δείξει και θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς περιορισμούς. Λουστείτε το τώρα ...

Σε ότι αφορά το νόμιμο ή όχι, να σημειώσουμε πως οι όροι μιας σύμβασης δύνανται να κριθούν παράνομοι και καταχρηστικοί. Εφ' όσον συμβεί αυτό (μετά από καταγγελία φυσικά) τότε έρχονται και τα πρόστιμα και η συμμόρφωση. Συνεπώς το να επιχειρηματολογεί κανείς πως επειδή το λέει το συμβόλαιο χρήσης, άρα είναι και νόμιμο δεν ισχύει. Μένει να κριθεί εφόσον βρεθούν κάποιοι να το κυνηγήσουν.
Όσο αφορά το παραπάνω, ουδέποτε το φόρουμ και κατ´επέκταση η Δ.Ο. δεν απαγόρευσε σε κανέναν να πει την γνώμη του.
Όποιος λοιπόν θέλει μπορεί να κάνει καταγγελία, η ότι άλλο νομίζει, και να ενημερώσει και το νήμα για το αποτέλεσμα.
Το νήμα αφορά συζήτηση για την υπηρεσία ΟΤΕgo και την λειτουργικότητά τις, και όχι αν είναι παράνομος η νόμιμος ο τρόπος θέασης ξεχωρίζοντας του πελάτες.
Έκφραση και άποψη έχουν όλοι και κανείς δεν θα τους την στερήσει, αρκεί να είναι στα πλαίσια των κανονισμών λειτουργίας της κοινότητας.
Με την ευκαιρία παρακαλώ πολύ να είμαστε προσεκτικοί όσο αφορά τα μέλη της κοινότητας. Όλοι είμαστε ίδιοι και δεν γίνετε καμία διάκριση, και καμία φίμωση.
Τέλος πουθενά δεν διαβάσαμε στους κανόνες που αποδεχτήκαμε, ότι μπορούμε να εξυβρίζουμε υπηρεσίες η εταιρείες.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πες μου που εξύβρισα κάποια εταιρεία. Χιλιάδες εταιρείες παρανομούν καθημερινά. Καθήκον του καταναλωτή είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του.

Επίσης νομίζω απαγορεύεται υπάλληλοι εταιρειών να εκφράζουν εταιρικές απόψεις . Αυτό θυμάμαι εγώ στο φόρουμ εδώ και χρόνια. Άλλαξε κάτι;

Μήπως θυμάσαι την περίφημη πόρτα στα κλάμπ. Μήπως και εκεί δεν είναι το επιχείρημα μαγαζί του είναι, ότι θέλει κάνει.

Δηλαδή το να υπάρχει μαζική διαμαρτυρία για κάτι είναι λάθος; Δεν καταλαβαίνω.

Η απαίτηση να έχει κάποιος ΣΥΝΔΕΣΗ cosmote, ούτε καν whatsup, από την στιγμή που δεν εξυπηρετεί τεχνικούς σκοπούς είναι ακριβώς όμοια σαν ένα κλάμπ να απαιτεί να φοράς ρούχα συγκεκριμένης εταιρείας. Απλά δεν έχει το δικαίωμα.

Το να ευαισθητοποιηθεί ο καταναλωτής είναι κακό; Πρέπει Δηλαδή όση δεν έχουμε σύνδεση cosmote να στερηθούμε την υπηρεσία, ούτε καν επί πληρωμή

Ποιά είναι η εξύβριση. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου;

Cosmoκαρτα,whatsup,συμβολαιο,καρτοσυμβολαιο ειναι αυτα που πρεπει να εχεις απο Cosmote για να μπορεις να βλεπεις.
Διαβασε καλύτερα τι χρειάζεται να έχεις ή εστω περιμενε να βγει η εφαρμογη για να σου λυθουν οι αποριες πριν μιλησεις για παρανομιες και εταιρικες αποψεις.

Cosmoκαρτα,whatsup,συμβολαιο,καρτοσυμβολαιο ειναι αυτα που πρεπει να εχεις απο Cosmote για να μπορεις να βλεπεις.
Διαβασε καλύτερα τι χρειάζεται να έχεις ή εστω περιμενε να βγει η εφαρμογη για να σου λυθουν οι αποριες πριν μιλησεις για παρανομιες και εταιρικες αποψεις.

Γράφει σύνδεση cosmote και όχι αυτό με μηδενικό πάγιο. Εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ ότι θέλουν σύνδεση με πάγιο

Το γιατί είναι, στο εξηγώ στο παράδειγμα με το κλάμπ και τα ρούχα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δε μπορώ τέλος να μη σχολιάσω όλους αυτούς που έκραζαν τη Nova για το Nova Go και λέγανε πως ο ΟΤΕ θα τους δείξει και θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς περιορισμούς. Λουστείτε το τώρα ...

Εγώ το είχα γράψει ότι η μια υπηρεσία με την άλλη δεν θα έχει καμία σχέση (είχα τις πληροφορίες μου) και όντως ισχύει.

Χωρίς περιορισμούς δεν το είχα γράψει , αν η λειτουργία μέσω ΟΤΕ/cosmote θεωρείται "περιορισμός" βέβαια , κάποιος θα μπορούσε να πει ότι απλά αποτελεί προώθηση των υπηρεσιών/δικτύων του ΟΤΕ στα πλαίσια του ανταγωνισμού , από την άλλη πλευρά μπορεί να θεωρηθεί και αθέμιτος ανταγωνισμός γιατί κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις.

Γράφει σύνδεση cosmote και όχι αυτό με μηδενικό πάγιο. Εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ ότι θέλουν σύνδεση με πάγιο

Το γιατί είναι, στο εξηγώ στο παράδειγμα με το κλάμπ και τα ρούχα.

Μα ακριβώς το λές και ο ίδιος! ΣΥΝΔΕΣΗ cosmote!!!! Δεν αναφέρει πουθενά οτι θα λειτουργεί μόνο mε συνδέσεις με πάγιο ή συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι με τα υπόλοιπα!! Εξάλου αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει μια ταυτοποίηση στοιχείων του ατόμου που χρησημοποιεί το OTETVGO εκτός του δικού του wi fi!

Μα ακριβώς το λές και ο ίδιος! ΣΥΝΔΕΣΗ cosmote!!!! Δεν αναφέρει πουθενά οτι θα λειτουργεί μόνο mε συνδέσεις με πάγιο ή συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι με τα υπόλοιπα!! Εξάλου αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει μια ταυτοποίηση στοιχείων του ατόμου που χρησημοποιεί το OTETVGO εκτός του δικού του wi fi!

Αν τους ενδιέφερε αυτό, γιατί εξαιρούν ρητα το συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο και το internet on the go?

Αν τους ενδιέφερε αυτό, γιατί εξαιρούν ρητα το συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο και το internet on the go?

Προφανώς μιλάς για τους όρους του ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ προγράμματος! και φυσικά όπως λές αναφέρει περιορισμούς ΜΟΝΟ στο μηδενικο πάγιο και στο internet on the go και πουθενά αλλού! Αν δεν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις με cosmoκαρτα whatsup κλπ θα το ανέφερε!!!
Τώρα για ποίον λογο αυτούς τους περιορισμούς σε αυτές τις 2 συνδέσεις είναι αξιον απορίας! Ισως μας λυθούν οι απορίες αυριο ή μέχρι το τέλος του χρόνου!!

Προφανώς μιλάς για τους όρους του ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ προγράμματος! και φυσικά όπως λές αναφέρει περιορισμούς ΜΟΝΟ στο μηδενικο πάγιο και στο internet on the go και πουθενά αλλού! Αν δεν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις με cosmoκαρτα whatsup κλπ θα το ανέφερε!!!
Τώρα για ποίον λογο αυτούς τους περιορισμούς σε αυτές τις 2 συνδέσεις είναι αξιον απορίας! Ισως μας λυθούν οι απορίες αυριο ή μέχρι το τέλος του χρόνου!!

Μιλάω για τους όρους που εμφανίστηκαν σε μια αίτηση του ΟΤΕ σε προηγούμενη σελίδα

Α. Αν σκοπός ήταν η ταυτοποίηση δεν θα υπήρχε εξαίρεση.

Β. Νομίζω ότι είναι συνηθέστατη ορολογία να λέμε "με σύνδεση" τα συμβόλαια.

Πριν αναλυσετε λεξη-λεξη αυτα που γραφτηκαν (πριν καν την επισημη εναρξη), δεν περιμενετε ακομη λιγες ωρες;

Ακριβώς το ίδιο με το pdf.
Νομίζω το ενεργή σύνδεση cosmote, είναι όπως το περιγράφω παραπάνω.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά και από τα συμφραζόμενα νομίζω πως δεν κάνω

Σε διπλανό forum (adslgr) μέλος, που συνήθιζε να γράφει κι εδώ, "έχει την εντύπωση ότι καρτοκινητά δεν περιλαμβάνονται". Υπομονή μέχρι αύριο.

Υ.γ. Αν έκανα κακώς που μετέφερα τη φράση, παρακαλώ να διαγραφεί.

Μα η λογική τους είναι να τα σκας στην cosmote. Το whatsup τσάμπα το παίρνεις. Γι'αυτό εξαιρούν και το μηδενικό πάγιο

7. Προϋποθέσεις παροχής της υπηρεσίας OTE TV GO:
7.1. α) Ενεργή συνδρομή υπηρεσίας ADSL/VDSL ΟΤΕ στο ίδιο ΑΦΜ που λειτουργεί η υπηρεσία OTE TV. Ο Συνδρομητής υποχρεούται να δηλώσει τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ, στην οποία λειτουργεί η υπηρεσία ADSL/VDSL ΟΤΕ μέσω της οποίας θα γίνεται χρήση της Υπηρεσίας.
ή/και β) Ενεργή σύνδεση Cosmote (εξαιρούνται οι συνδέσεις στα προγράμματα Cosmote Μηδενικό Πάγιο και Cosmote Internet On The Go με κάρτα) στο όνομα του Συνδρομητή μέσω της οποίας συμφωνεί να γίνεται χρήση της Υπηρεσίας.
γ) Εγκατάσταση της Εφαρμογής σε tablet ή κινητό τηλέφωνο smartphone. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες ανακοινώνονται στο site ote.gr και συγκεκριμένα στην σελίδα www.ote.gr/web/guest/termsotetvgo/description.

το να έχει ενεργή σύνδεση cosmote είναι προϋπόθεση για να έχεις το ote tv go μέσω 3g...αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι δεν πρέπει να έχεις αναγκαστικά ΚΑΙ σύνδεση cosmote....