Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εκεί που λέει "ή/και β) Ενεργή σύνδεση Cosmote" λογικά είναι προαιρετικό αν έχεις το α). Σωστά?

δηλαδη καποιος που εχει μονο otetv και δεν εχει σταθερη/ιντερνετ απο οτε,δεν εχει otego..?

Το θεμα ειναι οποιος εχει ote tv και double play ote να μπορει να μπαινει απο οποιο wifi θελει. Αυτο ειναι το κλειδι...

πιστεύω ότι σίγουρα αν έχεις ΟΤΕ ADSL /VDSL θα μπαίνεις από το wifi του σπιτιού σου ακόμα και αν δεν έχεις σύνδεση στην cosmote

Αλλά όπως σωστά λέει ο polakis το θέμα είναι να βλέπουμε και όταν είμαστε εκτός σπιτιού, από οποιοδήποτε wifi.

Στο σπίτι το μόνο νόημα που βλέπω είναι να βλέπεις 2 διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα. Ίσως 2 αγώνες την ίδια στιγμή.

πιστεύω ότι σίγουρα αν έχεις ΟΤΕ ADSL /VDSL θα μπαίνεις από το wifi του σπιτιού σου ακόμα και αν δεν έχεις σύνδεση στην cosmote

Σιγα το πραγμα να το εχεις μονο σπιτι σου. Αυτο δεν ειναι go, ειναι multiview στο σπιτι μονο. Η σελιδα που μπηκα στο my ote δεν λειτουργει ακομα; Δεν αρχισε να λειτουργει το ote go;

Μου θυμίζει τα βραχολακιά που θα βάλουν στους φυλακισμένους στην ποινή του κατ'οικου περιορισμού.

Αυτο το ειδατε;

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μου για να δω κάποιο πρόγραμμα εκτός σπιτιού;

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε WIFI βρείτε διαθέσιμο, εφόσον η συσκευή και η σύνδεσή σας μπορεί να στείλει SMS (π.χ. η συσκευή σας δεν είναι σε flight mode). Σημειώνεται ότι από το IPAD δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS

Δηλαδη καθε φορα που πας σε νεο wifi πρεπει να στελνεις sms για να σου επιτρεψει να δεις απο εκει. Και θελει μονο cosmote κινητο εκει;

Αυτό που αναφέρει ξεκάθαρα στο site του ΟΤΕ είναι ότι για να δεις σε άλλο wifi θα πρέπει να έχεις κινητό/tablet με κάρτα sim της cosmote (άρα και σύνδεση cosmote) και να στήλεις μήνυμα για να πάρεις κωδικό. Αρα πχ εγώ που έχω tablet που δεν είναι 3g/4g δεν μπορώ να δω ακόμα και αν έχω σύνδεση cosmote. Πιστεύω θα μπορούσα να δω απο το συγκεκριμένο tablet αν είχα σύνδεση internet on the go (που στέλνει και sms)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο το ειδατε;

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μου για να δω κάποιο πρόγραμμα εκτός σπιτιού;

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε WIFI βρείτε διαθέσιμο, εφόσον η συσκευή και η σύνδεσή σας μπορεί να στείλει SMS (π.χ. η συσκευή σας δεν είναι σε flight mode). Σημειώνεται ότι από το IPAD δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS

Δηλαδη καθε φορα που πας σε νεο wifi πρεπει να στελνεις sms για να σου επιτρεψει να δεις απο εκει. Και θελει μονο cosmote κινητο εκει;

Γράψε όλη την παράγραφο για να το καταλάβουμε καλύτερα:

27. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μου για να δω κάποιο πρόγραμμα εκτός σπιτιού;

Η συσκευή σας (κινητό ή tablet/iPad) θα πρέπει να έχει την COSMOTE Κάρτα SIM που έχετε δηλώσει μπορείτε α. να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE εφόσον έχετε ενεργοποιήσει το ειδικό «COSMOTE πακέτο για OTE TV GO».

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε WIFI βρείτε διαθέσιμο, εφόσον η συσκευή και η σύνδεσή σας μπορεί να στείλει SMS (π.χ. η συσκευή σας δεν είναι σε flight mode). Σημειώνεται ότι από το IPAD δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS.

Δηλαδη εγω που εχω vdsl 50mbps double play και ote tv αλλα vodafone κινητο (iphone6) εφαγα πακετο με εξωτερικα wifi οπου ναναι ετσι; Με αναγκαζει να παω και cosmote σε κινητο; Ωραιο το otego να το χαιρεστε...

Στην εγγραφη δηλωνεις ενα κινητο αριθμο τις cosmote , απο εκει και περα περνεις το iPad η την android Tαμπλετα σου στελνεις sms στην cosmote σου στελενει user+pass και κανεις login απο το wifi τις καφετεριας που ειτε ειναι hol ειτε ειναι forthnet ειτε ......

Και πως θα στειλεις μηνυμα απο το ipad αφου δεν στελνει sms; Ή πως θα στειλεις μηνυμα απο ενα αριθμο cosmote απο αλλη συσκευη για να μπεις απο αλλη;

έχω την εντύπωση οτι μας κάνει και το καρτοκινητό: 8. Πως και πότε μπορώ να ενεργοποιήσω το COSMOTE πακέτο για OTE TV GO;

Αφού ενεργοποιήσετε την υπηρεσία OTE TV GO στον ΟΤΕ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το OTE TV GO add on της COSMOTE με SMS. Στείλτε τη λέξη GO στο:

· 1330 για την Καρτοκινητή, το ΚαρτοΣυμβόλαιο και το Business Cost Control

· 1333 για το Οικιακό και Εταιρικό Συμβόλαιο

Επίσης, για την Καρτοκινητή και το ΚαρτοΣυμβόλαιο το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για αγορά και μέσω του IVR 1330 & 1314 αντίστοιχα

Το θέμα είναι οτι εγω που έχω κοσμοτε, δεν εχω τη συνδεση του οτε tv στο ονομα μου. Άρα κάθε φορά θα πρέπει να στελνουν μήνυμα στο κινητο του πατέρα μου και μετά σε μένα :P

Και που ξερουμε αν ο οτε δεν θα τσεκαρει αν η συσκευη που βαζεις τους κωδικους οτι δεν ειναι cosmote;

Εντάξει ειναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν πρόκειται για υπηρεσία go αφού οι περιορισμοί που υπάρχουν την κάνουν απαγορευτική για χρήση εκτός σπιτιού...

Κατάφερε να γραφτεί κανείς?Δε βρίσκω πουθενα στο my ote να ενεργοποιήσω το ote go και οταν πατάω στο λινκ μου λέει η σελίδα δεν υπάρχει....