Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το ΟΤΕ cinema4 HD και το Village cinema HD .Αναφέρθηκε λίγα post πιο πριν.Για το ΟΤΕ GO μιλάμε.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πρόσφατα άλλαξα σύνδεση από isdn σε pstn.
Δοκιμάζοντας πριν από λίγο να συνδεθώ, όπως έκανα μέχρι πρόσφατα, διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί. Έκανα log out και ξανά log in, μου ζήτησε να στείλει sms μια αράδα αριθμούς στο 12112 .
Όμως το μήνυμα δεν φεύγει με την καμία.
Σας έχει τύχει;

Ανέβηκαν και τα υπόλοιπα παιδικά κανάλια και live και replay και στα live ανέβηκαν πλέον 4 με ντοκιμαντέρ, τα Nat Geographic HD, Nat Geographic, Nat Geo Wild και το Discovery. Μπράβο ΟΤΕ, πλέον μιλάμε πραγματικά για πληθώρα καναλιών...

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπράβο ΟΤΕ, πλέον μιλάμε πραγματικά για πληθώρα καναλιών...
Ναι αλλά με περιορισμό θέασης η στο σπίτι σου με dp η αλλου με κοσμοτε

Φαντάζομαι θα λυθούν στη πορεία... Το περιεχόμενο ομως είναι εξαιρετικό σε σύγκριση με το Nova Go γνώμη μου

Αυτό με το ipad που δεν στέλνει sms ,έχουμε ενημέρωση πότε αναμένεται να λυθεί?
Είχε ακουστεί οτι θα το έκαναν μέσα στον Ιούλιο αλλά τίποτα ακόμα.

εχω το ταμπλετ της lenovo to a5500.rout δεν το εχω κανει.στελνει μυνημα κανονικα με καρτα σιμ κοσμοκαρτα.ιντελ επεξεργαστη δεν εχει.και όμως όταν παω να συνδεθω μου λεει ότι δεν μπορει να στειλει sms ενώ εχω συνδεθει κανονικα στην εφαρμογή.προσπαθω να μπω από wifi όχι οτε.μπορει να με βοηθησει καποιος?ευχαριστω!

Last edited:

Φίλε μου,3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1. Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η cosmocarta sim (μήπως μόλις την αγόρασες και χρειάζεσαι πρώτα να την ενεργοποιήσεις).Δεν το θεωρώ πολύ πιθανό πάντως αυτό.
2. Μήπως δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σου.Αυτό θεωρώ και το πιθανότερο.
3. Μήπως έχεις δηλώσει άλλο νούμερο cosmote για την υπηρεσία.Είναι επίσης πιθανό,έχει συμβεί και σε άλλους.
Μία από τις 3 αυτές περιπτώσεις συμβαίνει με πολύ πιθανότερη την περίπτωση 2.Ένα τηλέφωνο στο 13888 θα σου λύσει την απορία.

Παιδιά μου συμβαίνει κι εμένα αυτό σαν τον koke334. Τις τελευταίες 6-7 ώρες (που το πήρα χαμπάρι) ενώ κάνει κανονικά log in δεν μου βγάζει αποστολή μηνύματος αυτόματα, απλά κάνει το log in και μόλις πατάω πάνω σε ένα κανάλι μου βγάζει μήνυμα ότι εάν χρησιμοποιώ άλλο wifi δίκτυο από συσκευή με την cosmote Sim, να επανεκκινήσω την εφαρμογή και να αποδεχτώ την αποστολή του δωρεάν SMS. Το έκλεισα, το ξαναάνοιξα, έσβησα την εφαρμογή και την ξανακατεβασα αλλά τίποτα και πάλι. Δεν μου βγάζει την δωρεάν αποστολή. Να αναφέρω ότι βλέπω από Galaxy Tab 3 no root μέσα από wifi forthnet. Μέχρι χθες έπαιζε πολύ καλά η εφαρμογή!

Εγώ έχω το Samsung Galaxy Note 3 και απο χθες το βράδυ μου παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Δεν κάνει την αποστολή μηνυμάτων! Μήπως βρήκε κανείς τη λύση;

εχω το ταμπλετ της lenovo to a5500.rout δεν το εχω κανει.στελνει μυνημα κανονικα με καρτα σιμ κοσμοκαρτα.ιντελ επεξεργαστη δεν εχει.και όμως όταν παω να συνδεθω μου λεει ότι δεν μπορει να στειλει sms ενώ εχω συνδεθει κανονικα στην εφαρμογή.προσπαθω να μπω από wifi όχι οτε.μπορει να με βοηθησει καποιος?ευχαριστω!

ιντελ επεξεργαστη Γιαυτό δεν παίζει!!!!

Μα αυτό σου λέει ο φίλος...
''ιντελ επεξεργαστή δεν έχει".Το συμπέρασμα που λες,πώς ακριβώς το έβγαλες?

Πρόβλημα της εφαρμογής. Ούτε εμένα στέλνει sms (smartphone). Θα τους πάρω τηλ. Για να δω τι θα μου πούνε.

Έχει που έχει τόσους περιορισμούς,κάνει και κόλπα! Τραγικοί.......

Τελικά, μια από τα ίδια και σε μένα. Είναι πρόβλημα της υπηρεσίας και απορώ πώς δεν έχει δοθεί λύση ακόμα, ή τουλάχιστον πώς και δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση ακόμα.Εντάξει είπαμε, με τόσους περιορισμούς μπορεί ΟΤΕ Go να μην είναι η υπηρεσία, αλλά δεν είναι καν ΟΤΕ guaranteed που πολλοί νομίζουν για την συγκεκριμένη εταιρεία.

Μετά από ώρες και δοκιμή σε άλλο router, έπαιζε κανονικά. Άσε να δοκιμάσω αργότερα από το σπίτι μου (cyta) και βλέπουμε αν έφτιαξε!

Και τηλέφωνο που τους πήρα,μου είπαν ότι το ξέρουν ότι υπάρχει από χτες το πρόβλημα και εργάζονται να το φτιάξουν.Νομίζω ότι όταν υπάρχει πρόβλημα με τις υπηρεσίες μιας εταιρείας και δεν λύνονται αυτά εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, οφείλει η εταιρεία να βγάλει μια ανακοίνωση προς ενημέρωση των συνδρομητών της.Από τέτοιες ενέργειες φαίνεται το κύρος και η αξιοπιστία μιας εταιρείας.Να υπάρχει ένα πρόβλημα για 2,3,5 ή 6 ώρες,το καταλαβαίνω.Να υπάρχει πρόβλημα όμως από χτες και να μην υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, εκτός του ότι δεν είναι σωστό δείχνει και μια αλαζονία.Φαντάζομαι να υπήρχε για παρόμοιο διάστημα παρόμοιο πρόβλημα από κάποιον ανταγωνιστή συγκεκριμένο, τι χαμός θα είχε γίνει. Είναι να μη σου βγει το όνομα τελικά.

Ή είναι μικρή η απήχηση του ote go.

Παναγιώτη, όπως και να έχει, δεν είναι σοβαρά πράγματα να υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία από χτες και να μην έχει λυθεί ακόμα. Χωρίς ευαισθησία καν για ενημέρωση του προβλήματος μέσα από τη σελίδα του ΟΤΕ έστω. Με συγχωρείς δηλαδή, παραπέμπει σε σοβαρότητα κάτι τέτοιο; Βέβαια, ποτέ ο ΟΤΕ στο παρελθόν δεν είχε αποδείξει ότι έχει ευαισθησία σε τέτοια θέματα. Ούτως ή άλλως έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να περάσει στον κόσμο την εικόνα εταιρίας μεγάλου κύρους. Γιατί να μπει στον κόπο ν ασχοληθεί τώρα με κάτι τέτοιο;
Και θα δεις ότι αν και εφόσον λύσουν το πρόβλημα, δεν πρόκειται να βγάλουν καμιά ανακοίνωση, είναι τέτοια η νοοτροπία αυτής της εταιρίας.

Last edited:

Χάρη μαζί σου! Και να φανταστείς με βρήκε σε φάση που το ote go μου τι ναι άκρως απαραίτητο.
Ο οτε αποφάσισε τον Αύγουστο, κατεξοχην μήνα διακοπών, να μην ενημερώσει κανένα και να μας αφήσει χωρίς έστω την 5 ιντσών θέαση.
Αυτό περί μη απήχησης το είπα μόνο και μόνο επειδή αν είναι ένα προϊόν χωρίς διείσδυση στην αγορά, μπορεί να μην πολύ ασχολείται η ίδια εταιρία κι ας έχει προσδοκίες από αυτό.