Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μια χαρα δουλευει η αποστολη μηνυματος. Κανενα προβλημα δεν υπαρχει.

Μακάρι. Θα το δω αργότερα που θα μαι σπίτι και θα δώσω νεότερα.

Μια χαρα δουλευει η αποστολη μηνυματος. Κανενα προβλημα δεν υπαρχει.

Ναι,αν εννοείς τώρα,μια χαρά δουλεύει.Μετά από μια μέρα μια χαρά είναι. Είμαι περίεργος, θα βγάλουν μια ανακοίνωση για το τι πρόβλημα υπήρξε;

Και σημερα και χτες κι ολες τις μερες δουλευε κανονικα. Δε νομιζω οτι υπηρξε καποιο προβλημα, ιδια υπηρεσια μηνυματος ειναι για ολους.

Ναι και όλοι μας που είχαμε πρόβλημα, καθώς επίσης και ο υπάλληλος του ΟΤΕ που επιβεβαίωσε το υπαρκτό από το προηγούμενο βράδυ πρόβλημα, λέμε ψέματα. Ευτυχώς που βρίσκεται πάντα κάποιος όμως που λέει την αλήθεια.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Όντως υπήρχε πρόβλημα, διότι επικοινώνησα με το ΟΤΕ, και παρόλο τις οδηγίες που μου έδιναν δεν έστελνε SMS. Το έδωσε σαν βλάβη και θα με καλούσαν αυτοί. Όμως έλειπα το απόγευμα και όντως είχα δύο κλήσεις. Τελικά, η εφαρμογή λειτούργησε κατά τις 19:00. Επίσης παρατήρησα ότι τα HD κανάλια γύρισαν σε 720p.

Σώπα βρε φίλε. Ψέματα λες κι εσύ!

Και σημερα και χτες κι ολες τις μερες δουλευε κανονικα. Δε νομιζω οτι υπηρξε καποιο προβλημα, ιδια υπηρεσια μηνυματος ειναι για ολους.
Κόψε κάτι στις μέρες και πιστεύω θα συμφωνησουμε όλοι.

Καλα οτι πειτε :)

Φίλε, αν θες να τρολάρουμε, πες το για να το ξέρουμε. Αν θες να μιλάμε σοβαρά, κόψτο καλυτερα.

Αλλη ορεξη δεν ειχα να τρολαρω 2 το πρωι. Το προβλημα ηταν μεμονωμενο (περαιτερω δε χρειαζονται) και δοθηκε εντολη να λεγεται αυτο στο τηλεφωνικο κεντρο. Καλο βραδυ και μην τα πιστευετε κι ολα.

Αυτό που ξέρω είναι πως σήμερα το μεσημέρι ήθελα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και δεν μπορούσα. Κι αφού, όπως λες, όλοι είμαστε στο ίδιο κέντρο μηνυμάτων πως ορίζεται το πρόβλημα ως μεμονωμένο;

Μήπως λόγω πολλών συνδρομητών πέταγε κόσμο έξω; Είδες πόσο ωραία δικαιολογία βρήκα;

Εντάξει τότε. Δεν ήξερα ότι έχεις πηγές που σε ενημερώνουν για το τι εντολές δίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο. Και για να λες ότι περαιτέρω δεν χρειάζονται, κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις εσύ.

Παίδες αν θέλετε να τρολαρουμε είμαι μέσα... Μην πω και εγώ τον καημό μου για χιλιοστη φορά έτσι;;;

Νικολάκη,πού είσαι παικταρά μου;Βγάλε τα εσώψυχά σου και πες τα όλα.

Που να είμαι ρε Χάρη, εδώ "βασανίζομαι" στην Σίφνο...

Παρασκευή γυρνάω, αν είσαι Αθήνα πάμε για καφέ μια μέρα. Γιατί αν περιμένω τον Νίκο, προκοπή δεν θα δούμε φίλε

Που να είμαι ρε Χάρη, εδώ "βασανίζομαι" στην Σίφνο...

Παρασκευή γυρνάω, αν είσαι Αθήνα πάμε για καφέ μια μέρα. Γιατί αν περιμένω τον Νίκο, προκοπή δεν θα δούμε φίλε

Βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάζεις και ξέρω ότι περνάς καλά.Όταν έρθεις θα τα πούμε από κοντά.

Βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάζεις και ξέρω ότι περνάς καλά.Όταν έρθεις θα τα πούμε από κοντά.
Περνάω πολύ καλά φίλε. Από κοντά...

:chinscratch:

Όλα τα καλά παιδιά... Ολονυχτία είχατε;
Να και ο διαχειριστής μας... Τι έγινε ξυπνησαμε ;
Βλέπαμε το φεγγάρι.. 😉