Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ενα οκ περιμενει.το παταω μπαινω μεσα στο μενου,με δειχνει συνδεδεμενο,αλλα εαν πατησω οποιοδηποτε καναλι,βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.

να επιβεβαιωσω την διαδικασια μηπως κανω καπου λαθος:

ανοιγω στο Note δεδομενα και hotspot.εννοειται κλειστη η εφαρμογη στο note.
παω στο ταμπλετ,βλεπω το hotspot και κανω συνδεση.
ανοιγω το Otetv στο ταμπλετ και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα.
αυτα...

επισης οταν μου βγαζει το μηνυμα οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο συσκευων,σαν διαχειριστης,δεν βαζω τα ιδια στοιχεια με αυτα που κανω login?
γιατι παω να δοκιμασω την εφαρμογη σε ενα lg pad,αλλα μου λεει λαθος στοιχεια..!

Οταν είσαι στο μενού χωρίς να κλείσεις το tv go κατέβασε το notification bar πάτα μπες στο wifi συνδέσου στο router του σπιτιού σου και απο τις ανοικτές εφαρμογές άνοιξε το και βάλε να παίξει

Οταν είσαι στο μενού χωρίς να κλείσεις το tv go κατέβασε το notification bar πάτα μπες στο wifi συνδέσου στο router του σπιτιού σου και απο τις ανοικτές εφαρμογές άνοιξε το και βάλε να παίξει

το εκανα και αυτο Φωτη πολλες φορες και δεν επιασε..

[/QUOTE]επισης οταν μου βγαζει το μηνυμα οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο συσκευων,σαν διαχειριστης,δεν βαζω τα ιδια στοιχεια με αυτα που κανω login?
γιατι παω να δοκιμασω την εφαρμογη σε ενα lg pad,αλλα μου λεει λαθος στοιχεια..![/QUOTE]
στο tab s σ έβγαλε μήνυμα οτι ξεπέρασες τις συσκευες?Σοβαρά τώρα το lg g pad σε περιμένει!!!!!@@##$$%%

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ενα οκ περιμενει.το παταω μπαινω μεσα στο μενου,με δειχνει συνδεδεμενο,αλλα εαν πατησω οποιοδηποτε καναλι,βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.

......................................................
Όπως είσαι,εννοώ πριν επιλέξεις κανάλι,βγες από το hotspot και συνδέσου στο WiFi του σπιτιού. Και επέλεξε ένα κανάλι. Επίσης, λίγες σελίδες πιο πίσω ανέφερες ότι μπαίνεις με αυτόματη σύνδεση. Αυτό να το αποεπιλέξεις.

τελικα αλλαξα τα στοιχεια απο το Note,μπηκα να αφαιρεσω καποια συσκευη,αλλα βλεπω οτι εχουμε δικαιωμα σε 2 και οχι σε 3 που νομιζα.
εχει Lgpad η γυναικα μου.εκει δεν σου λεω πηγα να το δοκιμασω.?
δεν ειναι κακο για τα λεφτα του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όπως είσαι,εννοώ πριν επιλέξεις κανάλι,βγες από το hotspot και συνδέσου στο WiFi του σπιτιού. Και επέλεξε ένα κανάλι. Επίσης, λίγες σελίδες πιο πίσω ανέφερες ότι μπαίνεις με αυτόματη σύνδεση. Αυτό να το αποεπιλέξεις.

το εχω κανει και αυτο Χαρη..:afro:

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το "αυτόματη σύνδεση" το ξεκλίκαρες ?

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σίγουρα δεν παίρνει sim το tablet,γιατί αυτό το 3g/4g σύνδεσή δεν το ρωτάει στο δικό μου???Και λογικά δεν έπρεπε να το ρωτάει αφού συνδέεσαι με wifi.Αυτό το ρωτάει μόνο όταν μπαίνεις από κινητό ή tablet με sim.

Σίγουρα δεν παίρνει sim το tablet,γιατί αυτό το 3g/4g σύνδεσή δεν το ρωτάει στο δικό μου???Και λογικά δεν έπρεπε να το ρωτάει αφού συνδέεσαι με wifi.Αυτό το ρωτάει μόνο όταν μπαίνεις από κινητό ή tablet με sim.

ναι βρε-αυτο ειναι http://www.samsung.com/us/support/owners/product/SM-T700NZWAXAR
βγαζει αυτο το μηνυμα γιατι προφανως δεν καταλαβαινει οτι μπαινει σε 3g δικτυο.

Δοκίμασε να κάνεις tethering με bluetooth.

Δεν στέλνει sms με αυτή την διαδικασία (κινητό +tablet)απλά το go βλέπει την sim κολάει για λίγο και όταν ανοίγει αλλάζεις το wifi.(ούτε με το hotspot στέλνει sms)

Δεν στέλνει sms με αυτή την διαδικασία (κινητό +tablet)απλά το go βλέπει την sim κολάει για λίγο και όταν ανοίγει αλλάζεις το wifi.(ούτε με το hotspot στέλνει sms)

οπως και να εχει,παλι δεν επαιξε Φωτη..

το δοκιμαζω αυτο το κολπο το προβλημα ειναι οταν μου βγαζει να στειλει το μνμ και παταω οκ δεν βρισκω πουθενα το μνμ για να το αντιγραψω. εχω 4.4.2

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τελεια εικονα αποψε σε Samsung gal.note 10.1 2013 wifi!
Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα συνδεσης που εχετε. Εβαλα τα στοιχεια που ζητα η εφαρμογη και μου ηρθε ημεηλ με τον κωδικο, ουτε sms (wifiειναι το ταμπλετ) ουτε καρτα κινητου, εννοειται βεβαια οτι δηλωσα καροκινητο cosmote. Πολυ απλα κι ευκολα!

2014 ειναι το μοντλο, οχι 2013.
Καλο θα ηταν παντως να επαιζε παντου οπου εχει wifi...

Λοιπον διαβασα τα προηγουμενα ποστ .εχω android κινητο και ταμπλετ.στο κινητο cosmote συνδεση το ταμπλετ wifi χωρις σιμ. Απο ολα τα wifi στο κινητο βλεπω κανονικα.Οταν κανω hotspot απο ενα κινητο εκτος κοσμοτε παιζει κανονικα.οταν κανω hotspot απο κινητο κοσμοτε δεν παιζει.κανει login κανονικα αλλα οταν μπαινεις στο καναλι απλα ειναι μαυρη η οθονη.στο ταμπλετ δεν παιζει για κανενα λογο.διαβαζα που γραφατε για τα ios. Απο οτι καταλαβα στα ανδροιδ εμας δεν μας ερχεται μηνυμα στην εφαρμογη.εχει απλα την επιλογη αποστολη.δεν βλεπουμε το μηνυμα να το κανουμε copy paste.οπως το λεει και ο φιλος ποιο πανω..μπορουμε να το βρουμε μονο στα απεσταλμενα.. Εχει καραφερει κανεις απο cosmote hotspot να δει?

Ναι εχω οτε γραμμη φυσικα και κοσμοτε κινητο.εκτος απο το δηλωμενο κινητο μου δε μπορω να δω πουθενα αλλου.με hotspot ενω συνδεομαι κανονικα οταν επιλεγω καναλι μου βγαζει μαυρη οθονη.μονο με vodafone hotspot που δοκιμασα επαιξε κανονικα απο το κινητο μου.μαλον η κοσμοτε εντοπιζει οτι στελνεις σε οτε go και δεν σε αφηνει.το κολπο που κανουν τωρα οι αλλοι με ταμπλετ χωρις σιμ δεν μπορω να καταλαβω πως τον κανουν μαλλον το συστημα του ιος ειναι διαφορετικο με τα μηνυματα...εχουμε φαει πακετο οι του ανδροιδ..

Εχει καταφερει κανεις να δει χρησιμοποιοντας ως hotspot συνδεση με cosmote?εμενα δεν παιζει.ενω απο vodafone. Παιζει τρενο..

εχεις δοκιμασε να αλλαξεις τις καρτες στα κινητα που δοκιμαζεις ? ωστε να αποκλισεις οτι δεν ειναι θεμα συσκευης και οτι μαλλον ειναι θεμα δικτυου κινητης ?