Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

το δοκιμαζω αυτο το κολπο το προβλημα ειναι οταν μου βγαζει να στειλει το μνμ και παταω οκ δεν βρισκω πουθενα το μνμ για να το αντιγραψω. εχω 4.4.2

κανεις που να το δοκιμασε με android?

Ναι φιλε μου.εχω ενα. Galaxy s3 και ενα lg .εχω δοκιμασει και με τα δυο.αυτα τα δυο ειναι δηλωμενα.στο ενα εχω την σιμ κοσμοτε και στην αλλη εχω παλι της κοσμοτε με την δευτερη καρτα που σου δινει η κοσμοτε με το ιντερνετ on the go.απλα πιστευω οτι το μπλοκαρει η κοσμοτε.ξαναλεω οτι απο vodafone hotspot μπηκε καλα.

Σε ανδροιδ συσκευες δεν φαινεται.εχει απλα την επιλογη αποστολη.μετα μπορω να το βρω στα απεσταλμενα.αλλα να κανω το κολπακι που κανετε δεν γινεται.

Το ζητημα ειναι οτι δεν υπάρχει πουθενα,σαν να μην στελνει τιποτα στην στοκ εφαρμογή μηνύματων.τι έκδοση ανδροιδ εχεις;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παντως ολοκληρη διαδικασια για να παρεις τους κωδικους... Eγω με μια αλχημεια βγαζω και ξαναβαζω το root σε ενα Lenovo A806 .
Καλησπέρα! Τι αλχημεία κάνεις, μπας και πιάσει και στο δικό μου?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πως μπορώ να καταχώρηση άλλο νούμερο κινητού ?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ναι εχω οτε γραμμη φυσικα και κοσμοτε κινητο.εκτος απο το δηλωμενο κινητο μου δε μπορω να δω πουθενα αλλου.με hotspot ενω συνδεομαι κανονικα οταν επιλεγω καναλι μου βγαζει μαυρη οθονη.μονο με vodafone hotspot που δοκιμασα επαιξε κανονικα απο το κινητο μου.μαλον η κοσμοτε εντοπιζει οτι στελνεις σε οτε go και δεν σε αφηνει.το κολπο που κανουν τωρα οι αλλοι με ταμπλετ χωρις σιμ δεν μπορω να καταλαβω πως τον κανουν μαλλον το συστημα του ιος ειναι διαφορετικο με τα μηνυματα...εχουμε φαει πακετο οι του ανδροιδ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει καταφερει κανεις να δει χρησιμοποιοντας ως hotspot συνδεση με cosmote?εμενα δεν παιζει.ενω απο vodafone. Παιζει τρενο..
Με hotspot από το δηλωμένο νούμερο cosmote, μου παίζει κανονικά εδώ και 3 μέρες. Πέρασαν και οι 48 ώρες που ανέφεραν καποιοι.Δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ αποστολή sms.Ούτε καν την πρώτη φορά που συνδέθηκα μέσω hotspot.Και συνδέομαι σε διάφορα wifi της πλάκας.Αυτό που κάνεις εσύ είναι διαφορετικό και δεν καταλαβαίνω πώς σου δουλεύει κιόλας. Με hotspot από κάρτα άλλης εταιρίας, σημαίνει ότι η υπηρεσία δουλεύει και μέσω 3g άλλης εταιρίας. Είχα την εντύπωση ότι με 3g άλλης εταιρίας δεν μπορεί κάποιος να συνδεθεί στην υπηρεσία. Φαίνεται όμως ότι τελικά δουλεύει και έτσι εξηγείται και η επιτυχής σύνδεση που κάνεις μέσω hotspot vodafone. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς δεν μπορείς να συνθεθείς μέσω hotspot του δηλωμένου αριθμού cosmote. Και μια ερώτηση...Μέσω hotspot vodafone συνδέεται μόνο το τηλέφωνό σου ή και το tablet σου;

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Με hotspot vodafone wind παίζει,μονο με cosmote δεν παίζει,εγω το'χω δοκιμάσει και με q μέσω hotspot.

Το ταμπλετ δεν εχει σιμ δεν συνδεεται καθολου.ΜΟνο στο ρουτερ μου, του οτε.το τηλεφωνο με την διλωμενη σιμ σεολα τα wifi και με δικτυο κινητης μονο βονταφον wind .με hotspot απο κοσμοτε δεν παιζει...

Κανει login κανονικα με βγαζει στα καναλια επιλεγω καναλι και μαυριζειη οθονη.και μετα κολαει.εκδοση εχω 5.1

Με hotspot από το δηλωμένο νούμερο cosmote, μου παίζει κανονικά εδώ και 3 μέρες. Πέρασαν και οι 48 ώρες που ανέφεραν καποιοι.Δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ αποστολή sms.Ούτε καν την πρώτη φορά που συνδέθηκα μέσω hotspot.Και συνδέομαι σε διάφορα wifi της πλάκας.Αυτό που κάνεις εσύ είναι διαφορετικό και δεν καταλαβαίνω πώς σου δουλεύει κιόλας. Με hotspot από κάρτα άλλης εταιρίας, σημαίνει ότι η υπηρεσία δουλεύει και μέσω 3g άλλης εταιρίας. Είχα την εντύπωση ότι με 3g άλλης εταιρίας δεν μπορεί κάποιος να συνδεθεί στην υπηρεσία. Φαίνεται όμως ότι τελικά δουλεύει και έτσι εξηγείται και η επιτυχής σύνδεση που κάνεις μέσω hotspot vodafone. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς δεν μπορείς να συνθεθείς μέσω hotspot του δηλωμένου αριθμού cosmote. Και μια ερώτηση...Μέσω hotspot vodafone συνδέεται μόνο το τηλέφωνό σου ή και το tablet σου;
Εγω και ο fotis13 δεν μπορουμε να συνδεθουμε με cosmote συνδεση .εσυ πως τα καταφερες?

Το ζητημα ειναι οτι δεν υπάρχει πουθενα,σαν να μην στελνει τιποτα στην στοκ εφαρμογή μηνύματων.τι έκδοση ανδροιδ εχεις;
5.1 το κινητο και το ταπλετ 4.4 αν θυμαμαι καλα

Τελεια εικονα αποψε σε Samsung gal.note 10.1 2013 wifi!
Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα συνδεσης που εχετε. Εβαλα τα στοιχεια που ζητα η εφαρμογη και μου ηρθε ημεηλ με τον κωδικο, ουτε sms (wifiειναι το ταμπλετ) ουτε καρτα κινητου, εννοειται βεβαια οτι δηλωσα καροκινητο cosmote. Πολυ απλα κι ευκολα!

2014 ειναι το μοντλο, οχι 2013.
Καλο θα ηταν παντως να επαιζε παντου οπου εχει wifi...
Μαλλον θα μπηκες στο wifi του οτε που εχεις δηλωμενο.αλλου χωριςτην δηλωμενη καρτα σιμ ,δεν θα σου παιξει πουθενα.

Φίλε μου ο hdanca δεν streamαρει από cosmote data,είναι ένα τρυκ για να ξεκλειδώσεις το wifi tablet να παίζει σ'όλα τα δίκτυα,πάνε καμια 4 η 5 σελίδες πίσω να δεις πως γίνεται.Σελίδα 111 post #1103

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εχω γραφτει στο MyOte, εχω δηλωσει το κινητο μου cosmote και εχω πάρει κωδικο.
Απο ότι κατάλαβα θα μπορώ να δω απο αλλο σπίτι που δεν έχει Internet ote αλλα θα χρειαστω κάποιο πακέτο δεδομένων;
Θα πρεπει να συνδ'εσω το κινητο μου ως hotspot και θα χρεώνει δεδομένα απο την cosmote συνδεση μου;

Δοκιμασα να δω μεσω του app στο κινητο μου και μου λεει οτι δεν μπορει να μου εμφανίσει το περιεχόμενο επειδή είμαι root!!!!!.
Τι σχέση έχει και την τον νοιάζει τον ΟΤΕ αν εχω root συσκευη, εδω δεν ενοχλεί την εταιρεία του κινητου και ενοχλεί τον ΟΤΕ. Ημαρτον
Κριμα ρε ΟΤΕ 2 χρονια περιμένα για την υπηρεσια και τελικά είναι μια τρύπα στο νερο.
Μ' αρεσει που κάποιοι εδω μέσα λέγανε ότι θα τριβουμε τα ματια μας με την υπηρεσία αυτή.

Last edited:

καλησπέρα σε ολους.ειχα θεμα με το ταμπλετ Lenovo a5500.πλεον παιζει κανονικα.η διαδικασια απλη. εχω μεσα την σιμ καρτα της κοσμοτε που δηλωσα στην υπηρεσια με την εγγραφη.(να σημειωσω ότι βλεπω από δικτυο της forthnet).κλεινω το wifi και ανοιγω τα δεδομενα της καρτας.μπαινω στην εφαρμογή στο ταμπλετ και κανω συνδεση.μολις συνδεθει κλεινω τα δεδομενα και ανοιγω το wifi και βλεπω κανονικα.αυτο κραταει 48 ωρες,μετα πρεπει να γινει ξανα.δηλαδη κάθε 2 μερες σου τρωει ελαχιστα mb απλα και μονο για να συνδεθεις οποτε βαζεις το πρόγραμμα με τα 3ε της cosmote ισα ισα για να κανεις την συνδεση και εχεις οτε τν ολο τον μηνα.ε ας μην τα θελουμε και όλα δικα μας πια!

Εχω γραφτει στο MyOte, εχω δηλωσει το κινητο μου cosmote και εχω πάρει κωδικο.
Απο ότι κατάλαβα θα μπορώ να δω απο αλλο σπίτι που δεν έχει Internet ote αλλα θα χρειαστω κάποιο πακέτο δεδομένων;
Θα πρεπει να συνδ'εσω το κινητο μου ως hotspot και θα χρεώνει δεδομένα απο την cosmote συνδεση μου;

Δοκιμασα να δω μεσω του app στο κινητο μου και μου λεει οτι δεν μπορει να μου εμφανίσει το περιεχόμενο επειδή είμαι root!!!!!.
Τι σχέση έχει και την τον νοιάζει τον ΟΤΕ αν εχω root συσκευη, εδω δεν ενοχλεί την εταιρεία του κινητου και ενοχλεί τον ΟΤΕ. Ημαρτον
Κριμα ρε ΟΤΕ 2 χρονια περιμένα για την υπηρεσια και τελικά είναι μια τρύπα στο νερο.
Μ' αρεσει που κάποιοι εδω μέσα λέγανε ότι θα τριβουμε τα ματια μας με την υπηρεσία αυτή.

απο οποιαδηποτε συσκευη(tablet,smartphone) που μπορει να στειλει sms,μπορεις να δεις σε οποιο ασυρματο δικτυο θελεις.
το root ισχυει και για το Novago.

Φίλε μου ο hdanca δεν streamαρει από cosmote data,είναι ένα τρυκ για να ξεκλειδώσεις το wifi tablet να παίζει σ'όλα τα δίκτυα,πάνε καμια 4 η 5 σελίδες πίσω να δεις πως γίνεται.Σελίδα 111 post #1103
Ναι φιλε μου τα διαβασα.αλλα λενε τα παιδια να κανουμε hotspot το δηλωμενο κοσμοτε κινητο μας.ε εμενα δεν παιζειμε κοσμοτε hotspot.απορω τι κανετε εσεις
Εξαιρετική πατέντα για όλα τα tablet που έχουν μόνο wi-fi! :a0210:

Ναι φιλε μου.εχω ενα. Galaxy s3 και ενα lg .εχω δοκιμασει και με τα δυο.αυτα τα δυο ειναι δηλωμενα.στο ενα εχω την σιμ κοσμοτε και στην αλλη εχω παλι της κοσμοτε με την δευτερη καρτα που σου δινει η κοσμοτε με το ιντερνετ on the go.απλα πιστευω οτι το μπλοκαρει η κοσμοτε.ξαναλεω οτι απο vodafone hotspot μπηκε καλα.

Όποιος συναγωνιστής έχει iPad χωρίς sim και σύνδεση Cosmote στο κινητό μπορεί να κάνει το εξής:

Στο smartphone (εγώ έχω Windows Phone):

ενεργοποιείς το internet sharing και ουσιαστικά κάνεις hotspot το κινητό σου. Πάντα χρησιμοποιώντας την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω Cosmote.

Στο iPad:

Αποσυνδέεσαι από το wifi του σπιτιού και συνδέεσαι στο hotspot του κινητού. Κάνεις login στην εφαρμογή (εγώ έβαλα και ένα κανάλι να παίξει για λίγο). Στην συνέχεια αποσυνδέεσαι από το hotspot του κινητού (χωρίς να κλείσεις την εφαρμογη) και συνδέεσαι πάλι στο wifi του σπιτιού.

Με πάροχο την Forthnet παίζει μια χαρά και έχει πολύ καλή ποιότητα! Καλή θέαση!

Διάβαζε και τις υπόλοιπες μετά και θα καταλάβεις!!! Δεν streamαρεις από COSMOTE ,άλλαξε τη σύνδεση wifi και παίξε ένα κανάλι.Φίλε μου blkik το nova go δεν έχει 720p ανάλυση στα HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα! Τι αλχημεία κάνεις, μπας και πιάσει και στο δικό μου?
Βασικα υπαρχει στις πισω σελιδες κολπακι ωστε να παιζουν τα αθλητικα και σε root συσκευες. Εγω βγαζω και βαζω το root με αυτη την διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6234529#post6234529

Λοιπον επειδη εψαξα και διαβασα εδω τα παντα.σε ανδροιδ τουλαχιστον συσκευες ΔΕΝ γινεται με τιποτα να δεις απο hotspot της cosmote.δεν γινεται με τιποτα να δεις στο android wifi only ταμπλετ σου.οι χρηστες τους ios μονο το εχετε καταφερει.για να μην μπερδευεται ο κοσμος και παιδευεται αδικα..😉

Λοιπον επειδη εψαξα και διαβασα εδω τα παντα.σε ανδροιδ τουλαχιστον συσκευες ΔΕΝ γινεται με τιποτα να δεις απο hotspot της cosmote.δεν γινεται με τιποτα να δεις στο android wifi only ταμπλετ σου.οι χρηστες τους ios μονο το εχετε καταφερει.για να μην μπερδευεται ο κοσμος και παιδευεται αδικα..ο˜‰

Φίλε έχω αυτό http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_3-5673.php και παίζει κανονικά σε όλα τα wifi εκτός από COSMOTE DATA!!!

Φίλε έχω αυτό http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_3-5673.php και παίζει κανονικά σε όλα τα wifi εκτός από COSMOTE DATA!!!
Παιζει χωρις να ειναι 4g? Χωρις να στειλει μηνυμα ετσι απλα? Πως?θα με τρελανει αυτο το οτε go....