Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα παιδιά,

ο αδερφός μου είναι συνδρομητής του ΟΤΕ TV και που και που έκανε χρήση του ΟΤΕ GO μέσω του κινητού του μέσω διάφορων wifi και όχι μόνο του δικού του. Γενικά δεν είχαμε ψαχτεί οπότε του είπα να μου στείλει username& password για να μπορώ να βλέπω και εγώ από το σπίτι μου. Παρόλο που το κινητό μου ήταν Cosmote (What's Up) δεν έστελνε το μήνυμα. Τότε το έψαξα λίγο και είδα ότι μπορείς μόνο από το κινητό που έχεις δηλώσει να δεις. Οπότε μπήκε ο αδερφός μου στο site άλλαξε το κινητό που είχε δηλωμένο με το δικό μου και μετά από 5 λεπτά μπορούσα να δω χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν έχω βρει ακόμα βέβαια πόσο συχνά ή (ακόμα χειρότερα) πόσες φορές συνολικά μπορείς να αλλάξεις το δηλωμένο κινητό. Και οι 2 συσκευές είναι iphone 5 & iphone 6 και το έχω δοκιμάσει και με το Note 3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η σύνδεση στο δικό μου σπίτι είναι 24αρα της HOL.

Μια απορία που έχω είναι αν αγοράσω το Lightning to Digital AV Adapter της Apple θα μπορέσω να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση ή έχουνε κόψει το hdmi?

Καλησπέρα παιδιά,

ο αδερφός μου είναι συνδρομητής του ΟΤΕ TV και που και που έκανε χρήση του ΟΤΕ GO μέσω του κινητού του μέσω διάφορων wifi και όχι μόνο του δικού του. Γενικά δεν είχαμε ψαχτεί οπότε του είπα να μου στείλει username& password για να μπορώ να βλέπω και εγώ από το σπίτι μου. Παρόλο που το κινητό μου ήταν Cosmote (What's Up) δεν έστελνε το μήνυμα. Τότε το έψαξα λίγο και είδα ότι μπορείς μόνο από το κινητό που έχεις δηλώσει να δεις. Οπότε μπήκε ο αδερφός μου στο site άλλαξε το κινητό που είχε δηλωμένο με το δικό μου και μετά από 5 λεπτά μπορούσα να δω χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν έχω βρει ακόμα βέβαια πόσο συχνά ή (ακόμα χειρότερα) πόσες φορές συνολικά μπορείς να αλλάξεις το δηλωμένο κινητό. Και οι 2 συσκευές είναι iphone 5 & iphone 6 και το έχω δοκιμάσει και με το Note 3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η σύνδεση στο δικό μου σπίτι είναι 24αρα της HOL.

Μια απορία που έχω είναι αν αγοράσω το Lightning to Digital AV Adapter της Apple θα μπορέσω να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση ή έχουνε κόψει το hdmi?

Οχι δεν μπορείς να δεις ούτε με καλώδιο ούτε με miracast!!sorry iphone είπες?το αντίστοιχο του miracast στο ios

Οχι δεν μπορείς να δεις ούτε με καλώδιο ούτε με miracast!!sorry iphone είπες?το αντίστοιχο του miracast στο ios

Thanks για την απάντηση. Λογικό και αναμενόμενο απλά είπα να σιγουρευτώ πριν ξοδέψω ένα πενηντάρικο και πάει τσάμπα.

εχει δοκιμασει κανεις σε ouya? ή bluestacks? ouya ειναι απο την μαμα του unrooted

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτό που έχω κάνει εγώ θα σας πω και λογικά θα βοηθήσει κάποιους.
Είχα Internet on the Go ( 2GB) και δήλωσα σε αυτήν το OTE TV GO. Δουλεύει μια χαρά σε Turbo-X-Tablet-Hive-V και για να λύσω το θέμα με το Ipad, πήρα στο ίδιο νούμερο μια twin card Internet on the Go σε διαφορετικά dsl δίκτυα . Με την τελευταία αναβάθμιση σε ios δουλεύουν και τα δύο, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι ενεργές, ταυτόχρονα, οι twin. Έτσι έχω εγώ το ένα και ο πατέρας μου την άλλη συσκευή... Αυτά...

Υ. Γ Όλα τα Internet on the Go, Έχουν την δυνατότητα αποστολής sms.. 😉

Ρε παιδιά δίνω μέσω hotspot από την σύνδεσή μου cosmote, στο tablet μου ένα Galaxy note pro 12.2 lte και ενώ γίνετε η σύνδεση με wifi και ενώ μπαίνει κανονικά στην εφαρμογή και ενώ στέλνει το μήνυμα και ενώ πατάω σε κανάλι και μπαίνει παρόλαυτά δεν παίζει το κανάλι...κάνω κάτι λάθος?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μου στο κινητό έχεις την δηλωμένη sim cosmote,βάζεις λειτουργία tethering,συνδεεις με wifi το tablet με το κινητό ανοίγεις την εφαρμογή πατάς σύνδεση και οταν ανοίξει και σου δείχνει ποιό κανάλι θες να δεις τότε πας ρυθμίσεις και συνδέεστε στο δίκτυο wifi που θέλεις, με την προϋπόθεσή οτι δεν κλείνεις την εφαρμογή ενδιάμεσα(τα έγραψα καμιά 10 σελίδες πριν)
Ακριβώς ότι είπες έκανα αλλά δεν...

Και κάτι άλλο που ξέχασα... δοκίμασα να αλλάξω το δηλωθέν νούμερο cosmote που στέλνει το SMS μέσω του Myote έβαλα ένα νούμερο Internet on the go που έχω το οποίο το έχω βάλει σε ένα ZTE wifi Hotspot της cosmote που ήταν με το πακέτο on the go και μου ήρθε μήνυμα ότι η αλλαγή δεν έγινε για τεχνικούς λόγους....Δεν βλέπω πως μπορώ να παίξει η υπηρεσία από το πρόγραμμα data 3g/4g που έχω χωρίς το πακέτο των 7 ευρώ όπως διάβασα σε προηγούμενο ποστ.... τι κάνω λάθος?

Σε μενα κανω tethering με το κινητο, αναγνωριζει ταμπλετ (στο κινητο) και δικτυο (στο ταμπλετ) λεει οτι συνδεεται στο δικτυο αλλα δεν δουλευει το ιντερνετ. Θελει καμια εξτρα ρυθμιση; κινητο Samsung galaxy sii ταμπλετ Samsung galaxy note 10.1 wifi edition 2014

Σε λαπτοπ ποτε εχει σκοπο να το βαλει ο οτε?

ακυρο το ouya εχει 4.1.2 android :/ εχει δοκιμασει κανεις με τιποτα turbo-x tv box ή καποιο αλλο?

Ρε παιδιά δίνω μέσω hotspot από την σύνδεσή μου cosmote, στο tablet μου ένα Galaxy note pro 12.2 lte και ενώ γίνετε η σύνδεση με wifi και ενώ μπαίνει κανονικά στην εφαρμογή και ενώ στέλνει το μήνυμα και ενώ πατάω σε κανάλι και μπαίνει παρόλαυτά δεν παίζει το κανάλι...κάνω κάτι λάθος?

Ακριβώς ότι είπες έκανα αλλά δεν...

Και κάτι άλλο που ξέχασα... δοκίμασα να αλλάξω το δηλωθέν νούμερο cosmote που στέλνει το SMS μέσω του Myote έβαλα ένα νούμερο Internet on the go που έχω το οποίο το έχω βάλει σε ένα ZTE wifi Hotspot της cosmote που ήταν με το πακέτο on the go και μου ήρθε μήνυμα ότι η αλλαγή δεν έγινε για τεχνικούς λόγους....Δεν βλέπω πως μπορώ να παίξει η υπηρεσία από το πρόγραμμα data 3g/4g που έχω χωρίς το πακέτο των 7 ευρώ όπως διάβασα σε προηγούμενο ποστ.... τι κάνω λάθος?

Δεν παίζει απο cosmote data εκτός απο αγορά πακέτου,δεν διαβάζετε?

Σε μενα κανω tethering με το κινητο, αναγνωριζει ταμπλετ (στο κινητο) και δικτυο (στο ταμπλετ) λεει οτι συνδεεται στο δικτυο αλλα δεν δουλευει το ιντερνετ. Θελει καμια εξτρα ρυθμιση; κινητο Samsung galaxy sii ταμπλετ Samsung galaxy note 10.1 wifi edition 2014

Η κάρτα του κινητού από το οποίο γίνεται hotspot,έχει ενεργοποιημένα δεδομένα ώστε να μπορεί να γίνει περιήγηση στο internet?Εφόσον μπαίνει το κινητό στο internet μέσω δεδομένων της κάρτας του,τότε εφόσον συνδέεται σε αυτό μέσω hotspot το tablet,θα πρέπει να μπορεί κι αυτό να συνδέεται στο internet.Κοίταξε τη ρύθμιση tethering στο κινητό.Να επιλέξεις "Φορητό Wi-Fi hotspot",μην μπλέκεις με τις ρυθμίσεις usb ή Bluetooth tethering.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν παίζει απο cosmote data εκτός απο αγορά πακέτου,δεν διαβάζετε?
Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες . Έχω την εντύπωση, ότι για αποφυγή και μόνο παρεξηγήσεων για υπερογκες χρεώσεις, βγήκε το πακέτο αυτό των 2GB στα 7 , όχι βέβαια ότι είναι κανένα σοβαρό πακέτο. Με το ζόρι θα δεις 1 ½ αγώνα... Σε κουβέντα που είχα με μια εξυπηρετικοτατη πωλητρια στο ΟΤΕ Χαλανδρίου, παραδέχθηκε ότι τα 2GB είναι τίποτα... 😊

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ναι φίλε μου nvianitakis αυτό αναφέρω για αγορά πακέτου,εγώ έχω υπόλοιπο κοντά 6gb στο δηλωμένο καρτοκινητό μου αλλά οτε tv δεν μπορώ να δω!!!!Με tethering απο άλλες εταιρείες (wind, q, vodafone)μπορείς να δεις ,γύρω στα 2gb είναι 2-2.5 ώρες στα 480p.

Αν δεν σου έχει απαντήσει κανείς άλλος, θα τσεκάρω αύριο με το δικό μου που δεν έχω το πακέτο του ΟΤΕ TV (2GB) να δω αν δουλεύει. Μου φαίνεται πολύ περίεργο... Θα σου πω

Αν δεν σου έχει απαντήσει κανείς άλλος, θα τσεκάρω αύριο με το δικό μου που δεν έχω το πακέτο του ΟΤΕ TV (2GB) να δω αν δουλεύει. Μου φαίνεται πολύ περίεργο... Θα σου πω

Όπως το λέει ο cfotis13 Νίκο.Από 3g Cosmote κι εγώ που το δοκίμασα δεν παίζει.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα παιζει με δεδομένα απο αλλες εταιρίες; θα το δοκιμάσω αύριο

Πρέπει όμως να συνδεθείς μέσω hotspot από άλλη συσκευή στο κινητό που θα έχει ενεργοποιημένα δεδομένα κάρτας άλλης εταιρίας.

Όπως το λέει ο cfotis13 Νίκο.Από 3g Cosmote κι εγώ που το δοκίμασα δεν παίζει.
Άρα Χάρη αφού είναι έτσι , χρεώνεται η υπηρεσία... GO, δεν είναι δωρεάν....και δεν είναι και φτηνή....
Μην ξανακούσω κανέναν να μου πει ότι δεν είναι για τον π@@...η πολιτική του ΟΤΕ...
Μην τρελαθούμε στο τέλος.... Δεν είναι τρολ, είναι αγανάκτηση.. Όταν τα έλεγα αυτά, εδώ πριν καιρό, με έλεγαν εριστικό και μη αντικειμενικό...

Καλημέρα σας κε διαχειριστά..