Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εαν συνδεσω στο tablet(samsung tab s)ενα στικακι του cosmote με καρτα σιμ,λογικα δεν θα μπορεσω να στειλω μηνυμα?
καταρχην βεβαια η ερωτηση εναι "θα διαβασει το στικακι το android system..?

cosm.jpg

:clown: :bird: :stupid: :goodnight: ...

(Γενικό σχόλιο, μη με παρεξηγήσει κανένας.)

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εαν συνδεσω στο tablet(samsung tab s)ενα στικακι του cosmote με καρτα σιμ,λογικα δεν θα μπορεσω να στειλω μηνυμα?
καταρχην βεβαια η ερωτηση εναι "θα διαβασει το στικακι το android system..?

View attachment 118559

Στο sams g.n. 10.1 wifi ed2014 δυστυχως δεν...αντιθετα σε ενα κινεζικο ainol δουλευε!
Διορθωση: στικ hwewai 1750 με καρτα cosmote

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Στο sams g.n. 10.1 wifi ed2014 δυστυχως δεν...αντιθετα σε ενα κινεζικο ainol δουλευε!
Διορθωση: στικ hwewai 1750 με καρτα cosmote

τι εννοεις Βαγγο?βρηκε οδηγο το android αλλα δεν επαιξε,ή δεν το "ειδε" καθολου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

τι εννοεις Βαγγο?βρηκε οδηγο το android αλλα δεν επαιξε,ή δεν το "ειδε" καθολου?

Ρωτησα:
"Mπορουμε προσθετοντας ενα Huawei e1750 στικ να μετατρεψουμε τοwifi σε καρτοκινητο για αποστολη/ληψη μηνυματων και συνδεση στο ιντερνετ; Θυμαμαι πως σε ενα Ainol γινοτανε. Το συνεδεσα και το αναγνωριζει ως usb stick, αναβοσβηνει το πρασινο λεντακι (αρα λαμβανει σημα) μα...παρακατω;"
και μου απαντησαν:

"Δεν γίνεται...χρειάζεται root και ψάξιμο στο xda...και πάλε δεν είναι σίγουρο...(αυτό γίνεται σε αρκετά κινέζικα....)"
στο myphone.gr

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ρωτησα:
"Mπορουμε προσθετοντας ενα Huawei e1750 στικ να μετατρεψουμε τοwifi σε καρτοκινητο για αποστολη/ληψη μηνυματων και συνδεση στο ιντερνετ; Θυμαμαι πως σε ενα Ainol γινοτανε. Το συνεδεσα και το αναγνωριζει ως usb stick, αναβοσβηνει το πρασινο λεντακι (αρα λαμβανει σημα) μα...παρακατω;"
και μου απαντησαν:

"Δεν γίνεται...χρειάζεται root και ψάξιμο στο xda...και πάλε δεν είναι σίγουρο...(αυτό γίνεται σε αρκετά κινέζικα....)"
στο myphone.gr

οποτε το ξεχναμε..
ευχαριστω

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

quote_icon.png
Αρχική Δημοσίευση από nvianitakis

Άρα Χάρη αφού είναι έτσι , χρεώνεται η υπηρεσία... GO, δεν είναι δωρεάν....και δεν είναι και φτηνή....
Μην ξανακούσω κανέναν να μου πει ότι δεν είναι για τον π@@...η πολιτική του ΟΤΕ...
Μην τρελαθούμε στο τέλος.... Δεν είναι τρολ, είναι αγανάκτηση.. Όταν τα έλεγα αυτά, εδώ πριν καιρό, με έλεγαν εριστικό και μη αντικειμενικό...

Καλημέρα σας κε διαχειριστά..
emoji1.png

Εννοείται ότι χρεώνεται Νίκο. Από τη στιγμή που γίνεται χρήση 3g (ακόμα και μέσω hotspot κάρτας άλλης εταιρίας) το κοντέρ γράφει κανονικά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ, είναι αν χρεώνεται η αρχική σύνδεση μέσω 3g της δηλωμένης σύνδεσης cosmote που κάνει το i-pad, μέχρι να συνδεθεί στη συνέχεια σε κάποιο wi-fi δίκτυο. Δηλαδή καταναλώνονται κάποια ελάχιστα δεδομένα,ή η αρχική απαραίτητη μέσω κάρτας 3g σύνδεση (μέχρι ο χρήστης να συνδεθεί σε wi-fi) είναι δωρεάν;Αν χρεώνεται, αυτό σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων και άρα επιπλέον αναγκαστικό κόστος κάθε μήνα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Φίλε μου hdanca είχα ρωτήσει έναν φίλο που είναι στην cosmote και μου είπε ότι κανονικά δεν χρεώνεται,έτσι έγραφε το μειλ,για την υπηρεσία tv go αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εννοείται ότι χρεώνεται Νίκο. Από τη στιγμή που γίνεται χρήση 3g (ακόμα και μέσω hotspot κάρτας άλλης εταιρίας) το κοντέρ γράφει κανονικά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ, είναι αν χρεώνεται η αρχική σύνδεση μέσω 3g της δηλωμένης σύνδεσης cosmote που κάνει το i-pad, μέχρι να συνδεθεί στη συνέχεια σε κάποιο wi-fi δίκτυο. Δηλαδή καταναλώνονται κάποια ελάχιστα δεδομένα,ή η αρχική απαραίτητη μέσω κάρτας 3g σύνδεση (μέχρι ο χρήστης να συνδεθεί σε wi-fi) είναι δωρεάν;Αν χρεώνεται, αυτό σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων και άρα επιπλέον αναγκαστικό κόστος κάθε μήνα.
Το θέμα είναι ότι αν στην πορεία "βρεις" wifi, η εφαρμογή έχει "κλειδώσει " στο αρχικό 3G οπότε δεν θα αλλάξει και θα χρεώνει την κάρτα. Πρέπει να βγεις από την εφαρμογή και να ξαναμπεί και να κλειδώσει σε wifi
Φίλε μου hdanca είχα ρωτήσει έναν φίλο που είναι στην cosmote και μου είπε ότι κανονικά δεν χρεώνεται,έτσι έγραφε το μειλ,για την υπηρεσία tv go αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρος!
Αν φίλε δεν χρεώνει, τότε το 7 θα ήταν unlimited και όχι 2GB πακέτο..

Πάω να δοκιμάσω τώρα την 3G κάρτα (όχι το 2GB αποκλειστικά για TV GO) να δω τι παίζει, να κιτ φύγει και η απορία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το θέμα είναι ότι αν στην πορεία "βρεις" wifi, η εφαρμογή έχει "κλειδώσει " στο αρχικό 3G οπότε δεν θα αλλάξει και θα χρεώνει την κάρτα. Πρέπει να βγεις από την εφαρμογή και να ξαναμπεί και να κλειδώσει σε wifi

Πάω να δοκιμάσω τώρα την 3G κάρτα (όχι το 2GB αποκλειστικά για TV GO) να δω τι παίζει, να κιτ φύγει και η απορία.

Ο hdanca ρωτάει αν χρεώνει daypass όταν να κάνει την διαδικασία να συνδέεται με wifi και όχι με data!!!Αν δεν έχεις data στο νούμερο cosmote υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H πλάκα είναι είναι ότι δεν δίνουν αρκετά 7ε πακέτα και θα τα παίρνουν κάθε 48 ώρες με daypass (1e)!!!!ή 3ε 60mb!!!!! ή 5ε 500mb!!!!

ηθελε φαινεται και...τηλεφωνικη υποστηριξη απο τον hdanca,για να δουλεψει μεσω hotspot το tab s...
ειλικρινα δεν θυμαμαι να εκανα κατι διαφορετικο απο αυτα που προσπαθουσα και πριν.
ισως να ειχες κολλησει,ισως οντως να ειχα κανει καποια κινηση λαθος.
η ουσια ειναι οτι δουλεψε και βλεπω πια και στο tablet otetvgo.
thx Χαρη...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτό είναι και το σωστό και κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι.Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι τελικά θα είναι δωρεάν.

Ναι ρε Νίκο,αυτό εννοείται.Αυτό που ρωτάω είναι αν η αρχική,έστω στιγμιαία σύνδεση μέσω 3g χρεώνεται ή είναι δωρεάν

Κι όμως Νίκο,κανονικά δεν έπρεπε να χρεώνει.Για δοκίμασε με την 3g σου κάρτα να δεις αν χρεώνει δεδομένα και πόσα.

Ο hdanca ρωτάει αν χρεώνει daypass όταν να κάνει την διαδικασία να συνδέεται με wifi και όχι με data!!!Αν δεν έχεις data στο νούμερο cosmote υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H πλάκα είναι είναι ότι δεν δίνουν αρκετά 7ε πακέτα και θα τα παίρνουν κάθε 48 ώρες με daypass (1e)!!!!ή 3ε 60mb!!!!! ή 5ε 500mb!!!!
Εδώ είναι το θέμα...Υπάρχει η δυνατότητα να είναι ενεργοποιημένη η κάρτα να μπαίνει στο internet και ταυτόχρονα να είναι απενεργοποιημένο το day pass,ώστε αν δεν έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων ενεργοποιημένο,να μην μπορεί να μπει η κάρτα στο internet και να μην χρεώνει έτσι day pass.Οπότε αν είναι δωρεάν (που κανονικά θα έπρεπε) η αρχική στιγμιαία μέσω 3g σύνδεση,αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να συνδέεται και χωρίς να υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων.Αν δεν είναι δωρεάν,τότε με λίγα λόγια η θέαση μέσω i-pad δεν είναι δωρεάν.Και θα τα παίρνουν τα χρήματα με τα πακέτα που λες.

ηθελε φαινεται και...τηλεφωνικη υποστηριξη απο τον hdanca,για να δουλεψει μεσω hotspot το tab s...
ειλικρινα δεν θυμαμαι να εκανα κατι διαφορετικο απο αυτα που προσπαθουσα και πριν.
ισως να ειχες κολλησει,ισως οντως να ειχα κανει καποια κινηση λαθος.
η ουσια ειναι οτι δουλεψε και βλεπω πια και στο tablet otetvgo.
thx Χαρη...:ADFADF1:
................:ernaehrung004:

Δόξα τη Παναγία, τον είχες σκάσει τον άνθρωπο. :p
...............:laugh::laugh::laugh:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη καλημέρα και μεγεια το καινούργιο σου tablet!!!!!

Καλησπερα σε ολους , συνδεσα και γω σημερα στο κινητο μου jiayu s3 με οfficial lollipop 5.1 , το ote go αλλα οταν παταω καποιο καναλι να παιξει βγαζει το μυνημα οτι ειναι root η συσκευη μου . Προσπαθω με wifi να μπω στελνει κανονικα sms , αφου ειναι το νουμερο δηλωμενο και cosmote. Yπαρχει επιλογη απο τις ρυθμισεις να ξετσεκαρω το root , εβαλα και μια εφαρμογη hide my root , γινεται δηλαδη unroot γιατι δεν δουλευουν εφαρμογες οπως titanium ktl ,αλλα το ote go παλι το βλεπει σαν rootaρισμενο. Διαβασα εδω στο σχετικο θεμα αλλα πολλες σελιδες και δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Εχετε βρει καποια λυση ?

Αυτη τη στιγμη βλεπω otego απο iphone6 με vodafone sim απο ασχετο wifi οτε χωρις να μου ζητησει τιποτα! Πως γινεται αυτο; Αλλαξαν κατι απο σημερα;

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

παραξενο μου φενεται δεν ακουσα κατι για αλλαγη στους ορους μακαρι παντως